به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ عبدالله لشکری شنبه ۳۱ خرداد با اعلام این خبر به رسانهها افزود: مرزبانان جاسک دریک عملیات هماهنگ حین گشت زنی و کنترل حوزه استحفاظی خود، در سه مایلی ساحل «کوه مبارک» به یک فروند کشتی در حال صید برخورد که بلافاصله شناور را موردبررسی قراردادند.
جانشین فرمانده مرزبانی هرمزگان بیان داشت: مرزبانان در بازرسی از شناور صیادی، ۲۰۰ متر تور صیادی غیرمجاز ترال و مقدار ۳۲ تن انواع ماهی را کشف کردند.
سرهنگ عبدالله لشکری اظهار کرد: ارزش محموله کشفشده ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی گفت: در این راستا ۱۵ قاچاقچی صید غ ترال دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای گذراندن سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضایی شدند.
صید ترال که یکی از دغدغههای جدی صیادان و کارشناسان و صاحبنظران این استان بوده، از سالهای گذشته در استان هرمزگان آغازشده و همین امر آسیبهای زیادی به ذخایر، صیدگاهها و زیستگاههای آبزیان خلیجفارس وارد کرده و تهدید جدی برای صیادان این منطقه است.
در روش صید ترال، صیادان با استفاده از توری به شکل کیسه که انتهای آن کاملاً بستهشده است و کشیدن آن با شناور ترال در نزدیکی بستر کف دریا یا لایههای میان آبی و بافاصله از کف دریا اقدام به صید آبزیان موردنظر میکنند.
صید ترال کف دریا را جارو میکند و نهتنها نسل آبزیان را از بین میبرد، بلکه شاید نسلی از انسانها را هم از دیدن آبزیان محروم کند.
نظر شما