به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، حمزه خسروانی شنبه هفتم تیر اظهار کرد: پنجره واحد مجازی سرمایهگذاری استان خوزستان بعد از سالها پیگیری در دولت یازدهم برای نخستین بار در استان خوزستان آماده خدمترسانی به فعالان بخش خصوصی شده است، بحث راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری موضوعی بود که در نیمه دوم سال ۹۶ شروع شد این درحالی است که در ابتدا، موضوع ایجاد سامانه مجازی پنجره واحد سرمایهگذاری مطرح نبود.
وی افزود: در اجرای این طرح کار احصای فرآیندهای صدور مجوز سرمایهگذاری در سه بخش انجام شد، یکی از این بخشها مروبط به دستگاههای استعلام شونده مثل ادارهکل میراث فرهنگی، منابع طبیعی، مدیریت امور اراضی، کارگروههای امور زیربنایی و سایرکارگروههای تخصصی استان برای طی کردن فرآیندهای لازم است.
معاون ادارهکل جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خوزستان تصریح کرد: بخش دیگری از این اقدام به فرآیندهای استعلام تامین زیرساز مثل آب، برق، گاز و ... مربوط است.
این مقام مسئول در استانداری خوزستان تاکید کرد: همچنین با همکاری ۳۶ دستگاه اجرایی برای انجام ۱۰ هزار فعالیت اقتصادی ۷۰۰ فرآیند مربوط به صدور مجوز آنها احصا و بررسی شد که در نهایت به ۲۴۶ فرآیند رسید.
خسروانی گفت: برای صدور مجوزها در حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات کدهای بینالمللی اختصاص یافته است، همچنین در این مسیر بر اساس مدلسازی که انجام شد، به ترتیب دستگاههای اجرایی صادرکننده مجوزها نیز در این قالب مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: بعد از مدلسازی، کار بهبود این فرآیندها و یا اصلاح آنها انجام شد و با توجه به ضروریتهایی که این استانداردهای بینالمللی بر آنها تاکید داشتند، تعداد فرآیندها کاهش پیدا کردند.
معاون ادارهکل جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خوزستان در خصوص بررسی ابعاد قانونی هرکدام از این فرآیندها، گفت: به عنوان مثال ممکن است پیش از این هرکدام از این فرآیندها ۳۰ وظیفه را دربرگیرد که در نهایت از لحاظ هزینه، زمان و ضرورت انجام آنها بررسی شدند و بخش عمدهای از آنها حذف و یا در فرآیندهای مشابه دیگر ادغام شدند.
خسروانی یادآورشد: بر اساس استاندارد مهندسی فرآیندها، کار بهبود و استانداردسازی آنها انجام شد و در نهایت ۷۰۰ فرآیند صدور مجوز سرمایهگذاری در خوزستان به ۲۴۶ فرآیند کاهش یافت.
این مقام مسئول در استانداری خوزستان تصریحکرد: این فرآیندها از سوی هیات مقرراتزدایی که ریاست آن بر عهده وزیر اقتصاد و دارایی است به تصویب رسیده و از این پس متقاضیان سرمایهگذاری در استان خوزستان بدون مراجعه حضوری میتوانند از طریق سامانه http://www.sw-khz.ir تقاضای خود برای صدور مجوز سرمایهگذاری در طرحهای مختلف را ثبت و پیگیری کنند.
وی یادآورشد: فاز اول این سامانه هفته دوم تیر به صورت رسمی و با همکاری مشترک استانداری خوزستان، ادارهکل اقتصاد و دارایی و اتاق بازرگانی اهواز به بهرهبرداری خواهد رسید.
بر اساس این گزارش، پنجره واحد مجازی سرمایهگذاری با هدف ایجاد بستر مناسب، تسریع و تسهیل در صدور مجوزهای سرمایهگذاری، نسبت به ایجاد زیرساختهای لازم به منظور جذب سرمایهگذاران در استان خوزستان طراحی شد و در این رابطه برای اجرایی شدن این طرح، ستاد جذب و توسعه سرمایهگذاری شکل گرفت. سامانه الکترونیکی پنجره واحد سرمایهگذاری خوزستان، درگاه واحدی برای مراجعه متقاضیان داخلی و خارجی سرمایهگذاری است که با ایجاد هماهنگی و انسجام بین دستگاههای اجرایی استان، پاسخگویی متمرکز به متقاضیان و سرمایهگذارن در تمامی مراحل ایجاد کسب و کار و توسعه آن، در کوتاهترین زمان ممکن ارائه میشود.
نظر شما