به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی درباره جاماندگان سهام عدالت گفت: در این موضوع چند بخش را مد نظر قرار دادیم که اولین بخش شامل ۵۲ میلیون نفری میشود که در زمان واگذاری سال ۸۴-۸۵ اطلاعات آنها ثبت، اما گزارش نهایی توسط سازمان خصوصی سازی حدود ۴۹ میلیون نفر اعلام شد، این در حالیست که حدود ۲ میلیون نفر با اینکه دارای برگه سهام هستند در فهرست اطلاعات سامانه سهام عدالت نام و نشانی ندارند.
او تعدادی از متولدین سال ۸۵ به بعد خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سازمان امور ایثارگران را دومین دسته از این فهرست عنوان کرد و ادامه داد: افرادی که در آن زمان جزو ۶ دهک کم درآمد جامعه بودند بخش سوم از جاماندگان را تشکیل میدهند و همچنین کسانی که در شرایط کنونی وضعیت خانوار آنها ارزیابی شود میتوانند مبنا در این بخش باشند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تعداد کلی جاماندگان سهام عدالت گفت: در بخش اول حدود ۲ میلیون نفر و در بخش دوم حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و درکل برآوردها حدود ۱۰ میلیون نفر است.
وی افزود: براساس واگذاریهایی که در سال ۸۴-۸۵ انجام شد قرار بر واگذاری مجموعه شرکتهای مشمول سهام عدالت بصورت کامل به مردم بود.
پورابراهیمی گفت: از مجموع ۵۰ میلیون نفری که مشمول شدند حدود ۶ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سازمان امور ایثارگران هستند.
وی ادامه داد: بقیه حدود ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور، دولت بجای اینکه یک میلیون تومان سهام به آنها بدهد در سال ۹۵ مبلغ پانصد هزار تومان به آنها اختصاص داد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حدود ۴۸ درصد سهام شرکتهای قابل واگذاری در زمان اجرای سهام عدالت مشمول واگذاری صد در صد بودند که در حال حاضر دولت ۴۸ درصد مالکیت آنها را تصاحب کرده است.
پور ابراهیمی ادامه داد: ما تلاش میکنیم تا ۲ هفته آینده این طرح را از کمیسیون اقتصادی به صحن مجلس بیاوریم و با اولویت بعنوان اولین دستور جزو مصوبات صحن علنی داشته باشیم.
نظر شما