معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: مردم باید این نکته بدیهی را بپذیرند که کرونا نه تمام شده است نه ضعیف و رعایت مردم بهترین نسخه برای شکست دادن ویروس است.

بخش ویژه کرونا در بیمارستان هاجر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بهروز اکرمی‌در خصوص آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در استان بیان کرد: بر اساس آخرین آمار که روز گذشته اعلام شده ۴۵۰۹ مورد مثبت در استان گزارش شده که از این تعداد ۲۱۷ نفر فوت کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه کماکان بیمارستان آیت الله خوانساری اراک به عنوان سانتر درمان این بیماری در استان مرکزی فعال است، گفت: وضعیت درمان این بیماری در استان خوب است و امکانات موجود مناسب به نظر می‌رسند، اما نگرانی جدی این است که سطح بیماران بدحال افزایش یابد چراکه در آن زمان امکانات استان پاسخگو نخواهد بود. در شرایط فعلی جای نگرانی نیست به همین دلیل باید تصمیمات سخت بگیریم که تعداد بیماران افزایش معناداری پیدا نکند.

باید تصمیمات دشواری اتخاد کنیم

اکرمی‌تصریح کرد: در این تجربه ۵ ماهه حاصل از درگیری با بیماری، استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان جانانه عمل کرده و در سطح تصمیم سازی نیز ستاد استانی تصمیمات سخت و به موقعی اتخاذ کرده است. هم اکنون که کشور وارد فاز دوم بیماری شده و استان‌ها ی مرزی وضعیت قرمز دارند، برخی استان‌ها ی همسایه استان به مرز هشدار رسیده اند، پس باید تصمیمات دشواری اتخاد کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه همکاری مردم کمک خواهد کرد که استان مرکزی از موج دوم هم سرافرازانه خارج شود و مشکلات کمتری را تجربه کند، افزود: آخرین تمهیدات بهداشتی برای مقابله علمی‌با این بیماری این است که مردم تا حد امکان از ترددهای غیرضروری به شدت پرهیز کنند و به هر میزانی که این رفت و آمدهای غیرالزامی‌کاهش یابد، اگر اینگونه رفتار کنیم به سلامت جامعه کمک کرده ایم، اما اگر امکان کاهش این ترددها وجود نداشته باشد، باید برای حضور در جامعه و اماکن عمومی‌حتما پروتکل‌ها ی بهداشتی رعایت شوند.

وی اظهار کرد: از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک اجباری شده و شهروندان باید حتما در اماکن عمومی‌ماسک بزنند، همچنین باید فاصله فیزیکی در مراوادات اجتماعی رعایت شود و در کنار این عوامل باید بهداشت عمومی‌را رعایت کرد که اگر این چهار فاکتور به دقت رعایت شود جای هیچ نگرانی نیست و به خوبی می‌توان بیماری را در استان مدیریت کرد.

اکرمی‌ادامه داد: در شرایط کنونی برای هیچ شهری در استان موضوع ممنوعیت و محدودیت تردد را در نظر نگرفته ایم. امیدواریم با چهار فاکتور مذکور بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم و مردم نیز الزامات را رعایت کنند، اما چنانچه به وضعیت هشدار یا قرمز برسیم یقینا محدودیت و حتی تعطیلی‌ها  به صورت فراگیر اعمال خواهد شد، پس مردم باید این توصیه‌ها  و پروتکل‌ها ی بهداشتی رعایت کنند تا مجبور به اعمال چنین محدودیت‌ها یی نشویم.

برای برگزاری عروسی مجوز بگیرید

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی در خصوص برگزاری مراسم‌ها ی مختلف پر جمعیت بویژه عروسی‌ها  بیان کرد: برای عروسی‌ها محدودیت اعمال شده است به طوری که برای برگزاری تمام عروسی‌ها  در شهرها و روستاهای استان باید حتما از مراجع ذیربط مجوز دریافت شود و افراد به هنگام مراجعه برای اخذ مجوز ملزم به رعایت پروتکل‌ها ی بهداشتی می‌شوند که اگر در مراسم رعایت نشود حتما برخورد صورت می‌گیرد، در مجموع در برگزاری چنین مراسماتی باید شرایط خطیر جامعه در نظر گرفته شود و برگزارکنندگان، سلامت خود و خانواده‌ها یشان را در معرض خطر قرار ندهند.

وی اظهار کرد: با توجه به الزامی‌شدن استفاده از ماسک، سازمان صمت و اداره کل تعزیرات حکومتی بر قیمت‌ها  نظارت دارند و تمهیدات لازم برای به راه افتادن بازار سیاه، از طریق افزایش نظارت‌ها  در نظر گرفته شده است، اما برای اینکه کمبود ایجاد نشود مراکز جهادی تولید ماسک مجدد فعالیت خود را آغاز کرده اند و کارخانجاتی که در عرصه تولید ماسک فعال هستند، سهمیه ای را برای استان در نظر گرفته اند که امیدواریم با این تمهیدات با کمبود ماسک مواجه نشویم. به نظر می‌رسد با توجه به شرایط فعلی مردم می‌توانند اقدام به تهیه ماسک‌ها ی خانگی قابل شست و شو کنند.

پیگیری تامین واکسن آنفلوانزا

اکرمی‌خاطرنشان کرد: مشخص نیست تا چه زمانی با این بیماری درگیر باشیم. به گفته کارشناسان امر احتمال افزایش شیوع ویروس کرونا در پاییز وجود دارد و از طرفی در فصل سرد سال با آنفلوآنزا نیز روبرو هستیم، بر همین اساس برای تهیه واکسن آنفلوانزا ستاد پدافند زیستی استان تمهیدات لازم را در نظر گرفته است و دانشگاه علوم پزشکی از طریق وزارت بهداشت در حال پیگیری موضوع است چراکه در سطح ملی برای تهیه و توزیع واکسن تصمیم گیری می‌شود و سایر موارد مانند تامین کادر درمان و تجهیز بیمارستان‌ها  نیز مد نظر گرفته شده است، اما مهمترین تمهید کارساز در این شرایط رعایت و همراهی مردم و رعایت پروتکل‌ها  و الزامات بهداشتی است.

وی تصریح کرد: اگر مردم همراهی کنند جای نگرانی وجود ندارد و امکانات پاسخگوی نیاز خواهد بود، اما اگر با پیک روبرو شویم و حجم بیماران بدحال افزایش یابد نگرانی‌ها  تشدید می‌شود، به همین دلیل مردم باید رعایت کنند تا حداقل شمار بیماران بدحال کاهش یابد.

اعمال محدودیت در برگزاری مراسم اعیاد و محرم در صورت ضرورت

اکرمی‌در خصوص مناسبت‌ها و تعطیلات پیش رو و ماه محرم که برگزاری مراسم‌ها ی شلوغ و پرجمعیت را رقم می‌زند، اظهار کرد: بهترین عیدی که هر انسان مسلمان می‌تواند به دیگری بدهد، سلامتی است، به همین دلیل مردم در مراسم‌ها ی شلوغ کمتر حاضر شوند، تصمیم بر این است که محدودیت اعمال نشود، اما اگر احساس شود که مراسم‌ها  سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد، بلافاصله محدودیت اعمال خواهد شد، به همین دلیل امیدواریم با رعایت مردم نیازی با اقدامات قهرآمیز نباشد.

معاون استاندار مرکزی افزود: مردم استان مرکزی باید باور داشته باشند که همچنان با بیماری درگیر هستیم و اگر مردم این نکته بدیهی را بپذیرند حتما رفتارشان مطابق با پذیرش این نکته است به همین دلیل باید استفاده از ماسک، رعایت بهداشت فردی و فاصله اجتماعی را به عنوان الزام در مواجهه و زندگی با کرونا مدنظر داشته باشند و قطعا در این شرایط بیماری را شکست خواهیم داد.

بهترین نسخه برای کووید ۱۹

وی تاکید کرد: مردم به هیچ عنوان نباید عادی انگاری کنند، همچنان در مرحله خطر هستیم، بیماری ضعیف نشده و تا زمانی که کارشناسان بهداشتی شرایط را عادی اعلام نکرده اند همچنان در وضعیت غیرعادی هستیم و برای مدیریت این شرایط غیرعادی همراهی و رعایت پروتکل‌ها ی بهداشتی از سوی مردم بهترین و اثربخش ترین نسخه است.

کد خبر 529129

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha