معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران گفت: یک‌سوم تخت‌های بیمارستانی در تهران به کرونا اختصاص یافته است.

بیمارستان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نادر توکلی با بیان اینکه تقریبا ۳۰ تا ۳۵ درصد تخت‌های بیمارستانی در تهران به کرونا اختصاص پیدا کرده است گفت: تمام بیمارستان‌های دولتی، خصوصی، خیریه و نیمه‌دولتی در شرایط کنونی درگیر کرونا هستند. حتی برخی بیمارستان‌های خصوصی مانند بیمارستان «ایثار» فقط بیمار کرونایی پذیرش می‌کنند.

وی اظهار کرد: در حال رایزنی هستیم تا بیمارستان‌های خصوصی بیشتری پای کار بیایند و تخت‌های بیشتری به بیماران کرونایی در بخش خصوصی تخصیص پیدا کند.

توکلی گفت: در تهران نیمی از تخت‌های آی‌سی‌یوی بزرگسالان به بیماران کرونایی اختصاص یافته و دوسوم بیماران کرونایی در بخش‌های عادی و یک‌سوم در بخش‌های ویژه بستری هستند.

این مسئول با بیان اینکه شرایط مناسب نیست و در عمل وضعیت قرمز کرونایی در تهران حاکم است، گفت: چون تعداد موارد ابتلا و بستری بالاست، حجم زیادی از بیماران کرونایی به بخش‌های سرپایی مراجعه می‌کنند و بیماران بدحال که تنگی نفس پیدا کرده‌اند و دچار کمبود اکسیژن شده‌اند، در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند.

  • بیمارستان‌های کرونایی و غیرکرونایی جدا شده‌اند

معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران ادامه داد: باید توجه داشت که نمی‌توان نظام درمان را تعطیل کرد و تمام تخت‌های بیمارستانی را به کرونا تخصیص داد. چراکه ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی هم اهمیت دارد.

توکلی درباره جدایی بیمارستان‌های کرونایی و غیرکرونایی اظهار کرد: در عمل بیمارستان‌های غیرکرونایی و کرونایی جدا شده‌اند. به عنوان مثال ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران از ۱۸ بیمارستان تحت پوششی که داریم، ۴ بیمارستان را به کرونا اختصاص داده ایم، اما تفکیک کامل ممکن نیست و تنها بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تک‌تخصصی پذیرش نمی‌شوند.

توکلی بیان کرد: در بیمارستان‌های تخصصی در صورتی که بیمار نیازمند خدمات تخصصی بستری باشد و ابتلای او به کرونا ثابت شود، در بخش ایزوله خدمات تخصصی دریافت می‌کند. به عنوان مثال اگر یک خانم باردار مبتلا به کرونا نیازمند خدمات تخصصی باشد، در بیمارستان اکبرآبادی در بخش ایزوله بستری می‌شود.

  • اختصاص یک‌سوم تخت‌های بیمارستانی به کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره آمار تخت‌های اختصاص یافته به بیماران کرونایی در علوم پزشکی ایران اظهار کرد: ما در علوم پزشکی ایران ۳ هزار و ۳۰۰ تخت داریم که یک سوم تخت‌ها به بیماران کرونایی اختصاص یافته است و بیمارستان فیروزگر، شهدای یافت‌آباد، حضرت رسول و فیروزآبادی بیماران کرونایی پذیرش می‌کنند.

توکلی افزود: همچنین سه بیمارستان شبکه‌ای علوم پزشکی ایران شامل فاطمه‌زهرا(س) رباط کریم، امام سجاد(ع) شهریار و امام حسین(ع) بهارستان و بیمارستان خصوصی نیکان ۲ یا ایثار، بیمارستان ساسان و بیمارستان‌های فیاض بخش، میلاد و ۱۲بهمن شهر قدس زیر نظر تامین اجتماعی به بیمار کرونایی خدمت ارائه می‌کنند و بیمارستان‌های نیروهای مسلح هم بیماران زیر پوشش خود را پذیرش می‌کنند.

  • بستری بیماران کرونایی بدحال‌ جوان‌ در بیمارستان‌ها

معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران اظهار کرد: روند بستری در ۲ هفته اخیر افزایشی بوده است و عمده بیماران نسبت به پیک اول کرونا بدحال‌تر هستند و یکی از چالش‌های بیمارستان‌ها تامین اکسیژن است و هماهنگی‌های لازم برای تامین اکسیژن صورت گرفته است.

توکلی تصریح کرد: ما در پیک اول موارد بستری در سنین بالاتر را شاهد بودیم، اما به دلیل اینکه آلودگی نسبت به پیک اول به ویژه در تهران به شدت بیشتر از پیک اول کروناست، شاهد بستری بیماران کرونایی جوان‌تر هم هستیم.

او ادامه داد: موارد بستری در کودکان هم به دلیل افزایش آلودگی در جامعه افزایش پیدا کرده است و مردم باید بدانند بین کودکان و بزرگسالان در ابتلا فرقی وجود ندارد و کودکان هم مانند بزرگسالان در معرض خط ابتلا قرار دارند و باید همه نکات بهداشتی را برای پیشگیری از ابتلا به کرونا رعایت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر روند بستری‌ها افزایش پیدا کند، در آینده دچار چالش خواهیم شد و برای تامین تخت بیمارستانی باید بیمارستان‌هایی که در مرحله بهره برداری هستند به مدار اضافه کنیم.

  • ابتلای هزار نفر به کرونا در علوم پزشکی ایران

توکلی درباره ابتلای کادر درمان علوم پزشکی ایران به کرونا گفت: یک هزار نفر پرسنل علوم پزشکی ایرانی به کرونا مبتلا شده اند و این بدان معناست که ۱۰ درصد کادر درمان درگیر شده اند و اگر مردم رعایت نکنند کادر درمان دچار چالش می‌شوند و از طرفی خروج کادر درمان به دلیل ابتلا به کرونا می‌تواند برای بیمارستان‌ها چالش ایجاد کند و مردم باید بدانند که کرونا درمان اختصاصی ندارند.

معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران اضافه کرد: دستورالعملی برای ساماندهی استعلاجی کادر درمان کرونایی به بیمارستان‌ها ابلاغ کرده ایم و کسانی که مبتلا به کرونا باشند با تایید متخصص عفونی بیمارستان به استعلاجی می‌روند و باید توجه داشت که نیروی انسانی باید تامین شود. البته اخیرا مجوز جذب سه هزار نیر صادر شده است، اما بودجه بیمارستان‌ها برای پرداخت حقوق استخدامی‌های جدید باید در نظر گرفته شود.

کد خبر 534393

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    28 0
    مردم رعایت میکنن اما اپیدمی تهران گسترده هست باید مترو اتوبوسرانی ادارات بانکها ورود و خروج تهران ده روز کلا بسته بشن منبع الودگی ها باز هست اونوقت توقع دارید تهران امارش صفر باشد؟
  • حسام IR ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    27 1
    با این اوضاع چطور میخوان عزاداری‌های ایام محرم را کنترل کنند؟
  • Ra IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    24 2
    همه ی مردم شهرها رعایت میکنن ولی انصافا و وجدانن این فاصله گذاری و قرنطینه که دولت تعیین میکنه اصلا بدرد نمیخوره یکم واقع بین باشیم ازمون های سراسری همه مانده اند محرم و... اگر برگزار شن یه فاجعه ی انسانی رخ میده
  • IR ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    27 4
    حاکمان جایشن امن است و هیچ نگران از وضع مردم نیستند . اخیرا روحانی گفته که مراسم محرم باید برگزار شود . در حالیکه مراسم حج تعطیل شد .
  • IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    26 0
    ادارات خیلی شلوغن بانک ها مترو اتوبوسرانی,