ماه گذشته بود که سازمان حفاظت محیط زیست خبر از تشکیل مرکز فوریت‌های سایبری داد و اعلام کرد طی تفاهم‌نامه‌ای که بین پلیس فتا و سازمان حفاظت محیط زیست منعقد شده، تخلفات مرتبط با محیط زیست از جمله صید و شکار و قاچاق حیات وحش به طور ویژه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

شكار

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از میزان، پس از اعلام این خبر بسیاری از مدیران صفحات مجازی که به ویژه در اینستاگرام در حوزه تخلفات مرتبط با حیات وحش فعال بودند صفحات خود را به صورت خصوصی درآوردند تا از تیررس مرکز فوریت‌های سایبری در امان باشند.

یکی از این دست صفحات مجازی، صفحاتی است که به پاتوق شکارچیان برای به نمایش گذاشتن فیلم‌ها و تصاویر تخلفاتشان تبدیل شده است. در این صفحات تصاویر و فیلم‌های کشتار گونه‌های مختلف حیات وحش از کل و بز و قوچ و میش گرفته تا خرگوش و گراز به وفور یافت می‌شود.

در ادامه فیلم و تصاویری را مشاهده می‌کنید که در یکی از این پاتوق‌های مجازی شکارچیان به نمایش گذاشته شده است. متخلفان هنگام ضبط فیلم از شکار، به مدیر این صفحه مجازی سلام رسانده و فیلم و تصاویرشان را در اختیار وی قرار داده‌اند تا در این صفحه با سایر متخلفان به اشتراک بگذارد!

حالا باید منتظر ماند و دید مرکز فوریت‌های سایبری سازمان حفاظت محیط زیست چه رویکردی را در مواجهه با این پاتوق‌های مجازی که متخلفان در آن فعالیت دارند پیش خواهد گرفت.

براساس این گزارش. علیرضا ساجدین، مسئول مرکز فوریت‌های سایبری ماه گذشته گفته بود: مواردی از قبیل صید و شکار غیرمجاز، خرید و فروش غیرمجاز گونه‌های جانوری و گیاهی، نگهداری غیرمجاز حیات وحش، تکثیر و پرورش غیرمجاز حیات وحش، حیوان‌آزاری، خرید و فروش غیرمجاز سلاح و مهمات و ادوات شکار و صید در فضای مجازی جرم محسوب شده و پس از شناسایی، متخلفان به مقام قضایی معرفی خواهند شد. وی از دوستداران محیط زیست خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با حیات وحش در فضای مجازی، مراتب را با شماره تلفن‌های ۴۲۷۸۱۷۲۸-۴۲۷۸۱۴۳۱ به اطلاع مرکز فوریت‌های سایبری سازمان حفاظت محیط زیست برسانند.

کد خبر 537557

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha