به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سمانه لاجوردی، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی مرکز بهداشت قم روز سهشنبه ۲۱ مرداد گفت: داستانسرایی درباره ویروس کرونا باید هوشیارانه صورت گیرد تا باعث استرس کودکان نشود. این مساله میتواند با توصیف و جانبخشی به ویروس کرونا آغاز شود و با نابودی ویروس کرونا پایان یابد. قصهگویی باید به دنیای واقعی ارتباط داده شود و با آموزش روشهای مبارزه با ویروس کرونا، کودکان را تشویق به رعایت مسائل بهداشتی کنیم. داستان سرایی باعث کاهش استرس و همچنین افزایش خلاقیت کودکان میشود.
وی با اشاره به اینکه با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت در خانه ماندن کودکان، افزود: برخی پدر و مادرها تصور میکنند بازی صرفا برای سرگرم کردن و گذراندن اوقات فراغت در کودکان و نوجوانان است، درحالیکه بازی دنیایی از شگفتی و خلاقیت را برای آنان به ارمغان میآورد. در بازی عواطف کودکان تقویت، یادگیریها افزایش و استرس کاهش مییابد و میتوانیم از طریق بازی به بچهها آموزش دهیم. در این روزها که مدارس تعطیل است و کودکان به دلیل کرونا کمتر از خانه بیرون میآیند، میتوانیم با استفاده از مواد دورریز و ضایعاتی که در منزل داریم، کاردستی درست کنیم.
لاجوردی ادامه داد: تعامل میان فرزندان از طریق بازی و درست کردن کاردستی باعث میشود روحیه مشارکتپذیری تقویت شود و درگیری میان بچهها کاهش یابد. اگر والدین در اوقات فراغت فرزندانشان را همراهی کنند، استرس بچهها کمتر و شناخت والدین از فرزندان و محبت بین آنها بیشتر میشود.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما