خبرگزاری یونهاپ به نقل از مقام کره شمالی نوشت: ترامپ در آخرین ماه‌های باقی مانده وعده داده که در صورت پیروزی، ظرف یک ماه با ایران و کره شمالی توافق خواهد کرد، این در حالی است که وی یک دوره چهارساله را برای تحقق این اهداف از دست داده است.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، خبرگزاری یونهاپ نوشت: تائه یونگ هو معاون سفیر سابق کره شمالی در انگلیس با توجه به سخنان هفته گذشته ترامپ برای توافق با کره شمالی بعد از پیروزی مجدد در انتخابات گفت: رییس جمهوری آمریکا هنوز شروط خود برای توافق را اعلام نکرده است. 

یونگ هو افزود: بنابراین کره شمالی ممکن است اظهارات هفته گذشته ترامپ را نوعی راهبرد انتخاباتی رئیس جمهوری آمریکا برای جلوگیری از مداخله "کیم جونگ اون" در انتخابات این کشور توسط تحریکات نظامی تلقی کند. 

تائه همچنین درباره احتمال وقوع تحریک راهبردی مانند آزمایش موشک‌های بالستیک هسته‌ای یا بین قاره‌ای توسط کره شمالی اظهار شک و تردید کرد. 

تائه که هم اکنون عضو شورای ملی کره جنوبی است در مورد احتمال دیدار مجدد رهبران آمریکا و کره شمالی گفت: من بر این باور نیستم که دیدار دیگری میان ترامپ و کیم جونگ اون قبل از انتخابات ماه نوامبر (آبان) به وقوع بپیوند. 

وی در ادامه به سخنان کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی اشاره کرد که ماه گذشته گفته بود، چهارمین دیدار میان کیم و ترامپ «غیرضروری» و «بی‌فایده» است. 

مقام سابق کره شمالی در مورد تاثیرات پیروزی مجدد ترامپ بر روابط با پیونگ یانگ گفت: رهبر کره شمالی به خوبی متوجه شده است که انتخاب مجدد ترامپ در انتخابات بهترین فرصت برای بر رسیدن به یک توافق در راستای حفظ منافع کره شمالی است. 

به گفته تائه، رهبر کره شمالی بر این باور است که اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود احتمال از سرگیری توافق خلع سلاح‌های هسته‌ای وجود دارد. 

ترامپ روز ۱۷ مرداد در جریان کنفرانسی خبری در نیوجرسی گفته «ایران مشتاق است که من دیگر رئیس‌جمهور نباشم. این را اعلام می‌کنم؛ اگر انتخابات را ببریم و وقتی ببریم، خیلی زود با ایران به توافق خواهیم رسید. خیلی زود با کره شمالی به توافق می‌رسیم». 

ترامپ یکبار دیگر این ادعا را تکرار کرد. او عصر دوشنبه ۲۰ مرداد در کنفرانس خبری درباره چین، گفت آن‌ها منتظرند که ببینند چه اتفاقی می‌افتد. درصورتی که در انتخابات سوم نوامبر پیروز شوم‌ طی یک ماه با ایران توافق خواهم کرد. 

کد خبر 539864

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha