معاون کل وزارت بهداشت، مجازات های عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی که در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا به تصویب رسید را اعلام و تاکید کرد: ارائه خدمات از سوی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی به افراد و مراجعه کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارایه خدمات، مجازات خواهند شد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر ایرج حریرچی درباره مجازات های تعیین شده برای متخلفان شیوه نامه های بهداشتی که در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا به تصویب رسید، گفت: در جلسه روز شنبه ستاد ملی مدیریت کرونا مجازات هایی برای عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی ستاد مدیریت کرونا، تصویب شد.

وی درباره مجازاتهای تعیین شده در حوزه اداری و دستگاه های اجرایی گفت: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از سوی کارکنان و مدیران اجرایی تخلف محسوب می شود و به وزارتخانه ها اختیار داده شد که با این تخلف برخورد کنند. به این ترتیب در مرحله اول اخطار کتبی با درج در پرونده، مرحله دوم توبیخ با درج در پرونده، در مرتبه سوم کسر یک سوم از حقوق و فوق العاده شغل تا یک ماه، مرتبه چهارم کسر یک سوم از حقوق و عناوین مشابه تا سه ماه و مرتبه پنجم انفصال موقت از خدمت تا سه ماه در نظر گرفته شده است.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا، مجازاتهای این بند قطعی و غیرقابل تجدید نظر است.

حریرچی همچنین درباره مجازاتهای تعیین شده در حوزه صنفی نیز گفت: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از سوی اصناف و حرفه ها و مشاغل، تخلف صنفی و حرفه ای محسوب می شود. مجازات این تخلفات نیز به این صورت است که در مرتبه اول تذکر کتبی با درج در پرونده صنفی و حرفه ای، در مرحله دوم تعطیلی و پلمب واحد به مدت پنج روز و در مرحله سوم نیز تعطیلی فعالیت حرفه ای به مدت 10 روز خواهد بود.

وی تاکید کرد که بنابر مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا، تشخیص تخلف در این مورد بر عهده مراجع بازرسی و نظارتی صنفی و سازمان تعزیرات است.

معاون کل وزارت بهداشت درباره مجازاتهای در نظر گرفته شده در حوزه عمومی (مردم) گفت: در حوزه عمومی استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برای کلیه آحاد جامعه در وسایل حمل و نقل عمومی، مراکز تجمعی سربسته و محیط های صنفی (مانند مغازه ها) و اداری اجباری است.

وی در این باره تاکید کرد: نکته مهم آن است که ارایه خدمات و تسهیلات اداری، انتظامی، قضایی، رفاهی، بانکی و خدماتی از سوی دستگاه های دولتی و غیردولتی به افراد و مراجعه کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی کنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارایه خدمات بر حسب مورد، طبق دو بند قبلی مجازات خواهند شد.

کد خبر 540657

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهرنگار IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
    2 2
    همکار گرامی سلام اولا تعیین جریمه هایی از این دست با رویکرد تنبیهی و حذف رفتار هرگز نمی تواند جایگزین رفتارهای برخواسته از میل درونی و انگیزشی که به استناد تمامی متون علوم بهداشتی ، پایدارترند، گردد. شایسته این بود که در این شرایط که مردم تشنه دانش اصیل بهداشتی و سلامت برای محافظت از زندگی خود هستند به برنامه های ارتقاء سلامت و بهداشت بیشتر روی می آوردیم. درثانی، تعیین یک ملاک برای رفتار به هیچ عنوان بیانگر رفتار صحیح بهداشتی یک فرد نیست کما اینکه از آغاز بیماری تا کنون عده ای هستند که بیش از 2 تا 3 ماسک خریداری ننموده اند و همیشه آنان را با ماسک می بینید که خود جای تامل است ثالثا، عدم رعایت بهداشت دست ها ، احساس بی خطری ناشی از پوشیدن غیر بهداشتی دستکش و ماسک و حتی عدم رعایت فاصله فیزیکی مناسب در این قبیل اشخاص خود مزید بر علت است که هر یک می تواند مسبب بیماری در سایرین باشد . و در آخر چه کسی شایستگی تعیین مرز رفتار بهداشتی و غیر بهداشتی را داشته و چه ضمانت اجرایی داشته و آیا همه افراد شاغل دولتی هستند که بتوان با وضع چنین قوانینی آنان را ملزم به رعایت نمود.
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
    5 2
    برای مسئولینی که در دانشکده علوم پزشکی بهبهان مادران باردار و بیماران ام اسی رو میگن باید بیاین سرکار چه مجازاتی در نظر گرفتین؟