مدیرعامل شرکت شهر سالم گفت: برای دریافت واکسن آنفولانزا از ۱.۵ ماه قبل سه نفر از معاونان و مدیران را مامور کردم که از هر کجا که ممکن است، آن را تهیه کنند تا بین بازنشستگان و آن دسته از کارکنان شهرداری که در معرض بیماری هستند، توزیع کنیم. اما متاسفانه چیزی به ما تحویل ندادند.

حميد چوبينه

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در دیدار با اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان شهرداری تهران، گفت: ما مدعی نیستیم که همه مطالبات بر حق بازنشستگان را انجام داده‌ایم اما این نکته هم باید مدنظر قرار گیرد که برخی از نیازهای بازنشستگان در حیطه اختیارات ما نیست و برخی نیز فراتر از توان و اعتبارات شرکت شهر سالم است.

چوبینه خاطرنشان کرد: زمانی که وارد شرکت شهر سالم شدم، دفترچه شهرداری تهران را مراکز درمانی نمی‌پذیرفتند و این به دلیل انباشت ۸۵ میلیارد بدهی بیمه شهرداری تهران بود. چند بیمارستان هم در آستانه فسخ قرارداد بود که البته بعدا وقتی مطالبات‌شان را دریافت کردند، خود آنها خواستار ادامه قرارداد شدند.

وی با بیان اینکه در این دوره بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌های زیادی به جمع مراکز طرف قرارداد شهرداری تهران اضافه شده است، گفت: امروز مجموع بدهی‌های بیمارستانی ما بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان نمی‌شود. پرداخت‌هایمان به آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌ها را هم به‌روز کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران درباره معضل قراردادهای ناقص با برخی مراکز، اظهار کرد: مدل‌های قراردادهای بیمارستان‌ها تغییر کرده و ما گاه مجبور هستیم علاوه بر بخش بستری بیمارستانی، با آزمایشگاه، اورژانس، داروخانه و مراکز تخصصی به طور جداگانه قرارداد ببندیم که این امر مشکلاتی را ایجاد کرده است.

به گفته چوبینه، زمان رسیدگی به اسناد بیمارستانی نیز بسیار کوتاه‌تر شده و امروز اسناد سرپایی زیر پنج روز کاری و اسناد بیمارستانی طی هفت روز کاری پرداخت می‌شود که این در بین بیمه‌های کشور نمونه است.

وی به دغدغه بازنشستگان برای تهیه واکسن آنفولانزا اشاره کرد و ادامه داد: برای دریافت واکسن آنفولانزا از ۱.۵ ماه پیش سه نفر از معاونان و مدیران را مامور کردم که از هر کجا که ممکن است، آن را تهیه کنند تا بین بازنشستگان و آن دسته از کارکنان شهرداری که در معرض بیماری هستند، توزیع کنیم. اما متاسفانه طبق پروتکلی که تصویب شده، چیزی به ما تحویل ندادند. با این حال مکاتبات و پیگیری‌ها ادامه دارد.

دکتر چوبینه با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده شهرداری تهران با آنچه در وزارت بهداشت تدوین شده، متفاوت است؛ گفت: طرح پزشک خانواده از پیش از ورود تیم جدید در شرکت شهر سالم مطرح بود. ولی ما به این نتیجه رسیدیم که آن شیوه امکان عملیاتی شدن ندارد و در طرح بازنگری‌هایی شد. پزشک خانواده سطوح مختلفی دارد و بسته به هدف ما، مدل‌ها و کارآیی‌های متفاوتی می‌تواند داشته باشد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم با اشاره به نگرانی‌های برخی درباره تبعات اجرایی شدن طرح پزشک خانواده گفت: یکی از نگرانی‌هایی که ممکن است به وجود بیاید، اعمال برخی محدودیت‌ها در پروسه درمان است که ما به دنبال مدلی هستیم که چنین محدودیت‌هایی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پزشک خانواده می‌تواند از بیماری‌های سخت پیشگیری کند، افزود: هدف ما از اجرای طرح پزشک خانواده این است که یک لاین ویژه خدمت برای کارکنان و بازنشستگان ایجاد کنیم.

دکتر چوبینه افزود: آیین‌نامه‌های طرح پزشک خانواده همچنان در دست تدوین و تصویب است. گرچه برای اجرای طرح پزشک خانواده نیازمند تکمیل شناسنامه سلامت هستیم، اما شناسنامه سلامت مقوله مستقلی است که در هر صورت اجرای آن به سود بازنشستگان و کارکنان شهرداری تهران خواهد بود.

وی در بخش دیگر سخنانش گفت: ما سرانه درمانی را بالا بردیم ولی متاسفانه بالا رفتن قیمت‌ها موجب شد این افزایش محسوس نباشد. شرکت شهر سالم را مسئول سلامت خانواده بزرگ شهرداری تهران می‌دانیم. وظیفه ما این است که هم رصد سلامتی ذی‌نفعان را داشته باشیم و هم به موقع بتوانیم وارد عملیات‌های درمانی شویم و هم از منابع‌شان حفاظت کنیم.

کد خبر 553183
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha