به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی وامور مجلس وزارت آموزش پرورش در پاسخ به این پرسش، آیا مجلس مصوبهای را برای استخدام نیروهای نهضت سوادآموزی که در آزمون استخدامی پذیرفته نشدهاند، داشته است، اظهار کرد: مجلس در این باره مصوبهای را پیگیری میکند اما تا زمانی که به قانون تبدیل نشود الزامآور نیست.
وی افزود: هر زمان این موضوع توسط شورای نگهبان تأیید و ابلاغ شد، آن وقت آموزش و پرورش آن را اجرا خواهد کرد؛ آنچه که در مجلس تصویب شده، کلیات است و باید مجدد به کمیسیون آموزش ارجاع شود پس از آن به صحن علنی مجلس برود که با تأیید در صحن علنی به شورای نگهبان میرود و اگر از سوی آنها نیز تأیید شود قابل اجرا خواهد بود و این مراحل زمانبر است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: ما نمیتوانیم به انتظار این موضوع بنشینیم، بنابراین فعلاً ۲۵ هزار نفر از افرادی را استخدام خواهیم کرد که مشمول استفساریه اردیبهشت ۹۹ هستند یعنی قبول شدگان در آزمون استخدامی نهضت سوادآموزی، نیروهای پیش دبستانی و خرید خدمات آموزشی.
احمدی لاشکی ادامه داد: استانها امتیازها را مدنظر دارند و براساس سهمیه هر استان ۲۵ هزار نفر برای امسال جذب خواهند شد و مابقی افراد مشمول تا پایان برنامه ششم توسعه یعنی سال ۱۴۰۰ استخدام خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه ما تلاش میکنیم هرچه زودتر کارها نهایی شود، عنوان کرد: حداکثر تا آذرماه ۲۵ هزار نفر از افراد مشمول استخدام به دانشگاه فرهنگیان برای طی دوره آموزشی یک ساله معرفی خواهند شد که دوره آموزشی آنها غیرحضوری بوده و در فضای مجازی برگزار میشود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش درباره ارائه لایحه رتبه بندی معلمان نیز مطرح کرد: دولت برای رتبهبندی مبالغی را در نظر گرفته بود که طی دو نوبت به حقوق معلمان اضافه شد. اما مجلس بحثی را داشت و معتقد بود که باید لایحه رتبهبندی ارائه شود که کارها را نهایی کردهایم.
احمدیلاشکی ادامه داد: در لایحه رتبهبندی، معلمان در رتبههای یک تا پنج تقسیم میشوند که جلسات مرتبط با سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی برگزار شده و این لایحه به دولت ارائه میشود تا پس از بررسی در کمیسیونهای تخصصی به صحن علنی دولت برود و پس از تأیید در آنجا به مجلس ارائه شود.
نظر شما