عضو ستاد ملی مقابله با کرونا هذیان‌گویی را یکی از علائم جدید در شدیدترین موارد ابتلا به کرونا عنوان کرد و گفت: این عارضه به خصوص در سالمندان بیشتر مشاهده می شود و آنها با این عارضه سردرگمی و توهمات شدید را تجربه می‌کنند.

کرونا بیمارستان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هذیان‌گویی اصطلاحی است که طیف گسترده‌ای از مسائل شناختی مانند گیجی، از دست دادن حافظه، مشکلات در تمرکز، تغییرات ناگهانی خلق و خوی، و مشکلات خوابیدن را دربرمی‌گیرد.

وی اظهار داشت: ویروس کرونا بیماری هزارچهره است که با تغییر جهش های متفاوت، علایم مختلفی را در ۹ ماه گذشته از خود نشان داده است به طوری که در اوایل شیوع این بیماری مبتلایان دچار سردرد و مشکلات ریوی می شدند، اما به مرور، دردهای عضلانی، علائم گوارشی، سکته های مغزی و قلبی نیز اضافه شد و حالا شاهد هذیان‌گویی مبتلایان هستیم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرایط مبتلایان به کرونا اشاره کرد و گفت: در موج سوم شیوع کرونا وضعیت مبتلایان به این بیماری خوب نیست، افزایش شمار فوتی‌های ناشی از این ویروس به هیچ وجه قابل قبول نیست و مردم باید شرایط بد این ایام را به درستی لمس کرده و پروتکل های بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند.

مردانی خاطرنشان کرد: وضعیت بستری های ناشی از بیماران کرونایی در کشور رو به بالا است، توجه به مسائل بهداشت فردی و اجتماعی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حضور نیافتن در مکان‌های شلوغ به جز در موارد ضروری، می تواند ما را در کنترل این بیماری کمک کند.

وی با بیان این که آحاد مردم نقش بسیار موثری را در کنترل و مهار کرونا دارند، از مردم خواست شرایط کنونی را درک کنند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کادر درمان را که بسیار زحمتکش و پرتلاش هستند، یاری دهند.

این متخصص بیماری های عفونی تاکید کرد: دوری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی می‌تواند آمار شیوع کرونا را در کشور کاهش دهد.

کد خبر 564968

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha