رئیس بیمارستان سینا با اشاره به کاهش آمار کرونا و کاهش ورودی به این بیمارستان گفت: وضعیت فعلی کاملا شکننده است و متناسب با افزایش مواجهه مردم با هم و عدم رعایت پروتکل‌ها این توفیقات تحت تاثیر قرار می‌گیرد و آمار مجددا افزایشی می‌شود.

کرونا ـ بیمارستان

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمدطالب‌پور رئیس بیمارستان سینا گفت: یک هفته مانده به آغاز محدودیت‌های جدی در اول آذرماه، به تدریج سیر ورودی به بیمارستان کاهش یافت یعنی در روزهای اول و دوم پس از آغاز محدودیت‌ها تعداد ورودی به بیمارستان‌هایمان حدودا نصف شد.

وی افزود: پیش از این ۴ بخش به بیماران کرونایی اختصاص داشت که یک بخش بسته شد و یک بخش دیگر هم در شرف بسته شدن است و تقریبا ۵۰ درصد تخت‌های عادی پذیرش‌کننده بیماران کرونا در حال کاهش است. با کم شدن ورودی به بیمارستان تعداد مریض‌های بستری هم کم شدند.

رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: البته وضعیت فعلی کاملا شکننده است و متناسب با افزایش مواجهه مردم با هم و عدم رعایت پروتکل‌ها این توفیقات هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد و آمار مجددا افزایشی می‌شود. با افزایش ضریب همکاری مردم در رعایت نکات بهداشتی، ورود به بیمارستان و بیماری‌زایی کاهش می‌یابد. با افزایش مشارکت مردم در رعایت نکات بهداشتی حتی در صورت حضورشان کنار یکدیگر این آمار می‌تواند کمتر شود.‌ تنها گزینه موثر فعلی اجبارهایی است که به واسطه محدودیت‌ها عملی شده است.

وی گفت: نمی‌توانیم بگوییم بیماران فعلی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند بدحال‌تر هستند، چون آمار مراجعات کاهش یافته است. حتی تعداد مرگ و میر ما در این هفته نسبت به هفته قبل کمتر شده است، البته این کاهش آمار چندان فاحش نیست.

طالب‌پور درباره در دسترس بودن دارو و تجهیزات پزشکی توضیح داد: خوشبختانه ما در مرکزمان مشکلی نداریم و حتی از نظر دسترسی به اکسیژن که یکی از حیاتی‌ترین مسائل درمانی است وضعیت مناسبی داریم و مخازن و اکسیژن‌ساز هم برایمان فراهم شده است.

رئیس بیمارستان سینا در پاسخ به این سوال که آیا روند مراجعه مبتلایان به آنفلوآنزا با توجه به سردتر شدن هوا آغاز شده است یا خیر، گفت: گزارش واقعی داده نشده است. با توجه به علائم مشترک همه مراجعه‌کنندگان را با فرض کرونا بررسی می‌کنیم مگر خلاف آن ثابت شود. برخلاف تصور اولیه امسال شیوع آنفلوآنزا به دلیل افزایش مراقبت‌ها چندان بالا نبوده است.

وی درباره ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی توضیح داد: در این دو هفته که محدودیت اعمال شد اعمال الکتیو را به حداقل رساندیم ولی از شنبه (۱۵ آذر) اعمال الکتیو هم افزایش یافته است. ما یک‌سوم ظرفیت تخت‌ها را به مبتلایان کوویدـ۱۹ اختصاص داده‌ایم. دوسوم مابقی مملو از مریض غیرکرونایی است و تمام رشته‌های تخصصی دیگر فعال هستند. در قسمت کرونا هم اساتید غیرمرتبط را به کار نگرفتیم که آنها بتوانند به کارهای تخصصی خود بپردازند و سایر درمانگاه‌های ما باز هستند.

طالب‌پور افزود: دیگر درخواست رعایت نکات بهداشتی و عدم مراجعه به اماکن شلوغ و مهمانی‌ها از مردم از سمت ما به نوعی التماس شبیه است. باید از شب یلدا، عید و... چشم‌پوشی کرد تا زنده بمانیم و شرایط مانند قبل شود.
 

کد خبر 570794

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha