به گزارش همشهری آنلاین، زمان برگزاری آزمون استخدامی سال ۹۹ تاکنون دو بار به خاطر شرایط کرونا به تعویق افتاده است. ابتدا قرار بود این آزمون در روزهای ۶ و ۷ آذر برگزار شود اما بعد اعلام شد که به رزوهای ۱۱ و ۱۲ دی موکول شده و اکنون نیز رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده که برگزاری آرمون قطعی است اما زمان آن باید با توجه به شرایط موجود از سوی مراجع مربوط مشخص شود.
اما با برگزاری آزمون استخدامی سال ۹۹ قرار است چند نفر جذب و استخدام شوند؟ ایسنا در این زمینه نوشت: رئیس جمهور هشتم آذرماه سال جاری، مصوبه «نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش» را جهت اجرا ابلاغ کرد که بر اساس آن وزارت آموزش و پرورش مکلف است منابع انسانی مورد نیاز خود در مشاغل آموزشی و تربیتی را صرفا از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر فنی شهید رجایی تأمین کند و هر گونه استخدام خارج از این طریق ممنوع است.
در ابلاغیه اخیر رئیس جمهور به موارد و نکات مهمی اشاره شده است از جمله آنکه دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر فنی شهید رجایی علاوه بر جذب دانشجو معلم و هنرآموز موضوع ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و ماده ۱ اساسنامه دانشگاه تربیت دبیر فنی شهید رجایی، می توانند از ظرفیت علمی سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و حوزه های علمیه برای تربیت نیروهای آموزشی و تربیتی موردنیاز استفاده کنند.
همچنین افرادی که به استناد یکی از قوانین و مقررات موضوعه با واحدهای دولتی آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش همکاری کرده اند در شرایط برابر با سایر داوطلبان و صرفا پس از گذراندن دوره مهارت آموزی یک ساله در دانشگاه فرهنگیان با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به کار گیری خواهند شد و مدت همکاری تمام وقت این افراد از حداکثر سن برای شرکت در آزمونهای استخدامی وزارت آموزش و پرورش کسر می شود.
دارا بودن گواهینامه صلاحیت حرفه ای به عنوان مستند رسمی احراز توانایی یک فرد برای ایفای نقش معلمی نیز شرط مهمی است که این مصوبه برای اشتغال به حرفه معلمی در کلیه مدارس (اعم از دولتی و غیر دولتی)، وضع کرده است.
یارمحمد حسینبُر، رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با ایسنا، به این پرسش که آیا از این پس با ابلاغ و اجرایی شدن مصوبه «نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش» پرونده استخدام گروه های چهارگانه مربیان پیش دبستانی، نیروهای خرید خدمات، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و حق التدریس ها در آموزش و پرورش بسته می شود؟ پاسخ داد.
وی در این باره گفت: مصوبه مجلس درباره استخدام گروه های چهارگانه شامل حال مشمولان قبل از سال های ۹۱ و ۹۲ است و مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نافی استخدام آنها نیست و این مصوبه روند جذب منابع انسانی را از این به بعد در نظر دارد.
حسینبر افزود: چون قانون تعیین تکلیف، تصویب شده است، آموزش و پرورش مشمولین قبلی را در قالب ردیف های استخدامی که می دهند، استخدام می کند و آنها که قبل از سال ۹۱ یا ۹۲ مشغول فعالیت بوده اند، بسته به نوع شمولیت گروهشان جذب خواهند شد؛ اما از این به بعد و برای مشمولان بعد از سالهای ۹۱ و ۹۲ صرفا جذب ما از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی خواهد بود.
رئیس مرکز برنامهریزی نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه چندهزار نفر دیگر از گروه ها باقی مانده اند و باید استخدام شوند، گفت: برآورد اولیه ما این است که مشمولان قانون قبل از سالهای ۹۱ و ۹۲ تقریبا ۸۸ هزار نفر هستند.
نظر شما