سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در ایران پروازها را به انگلیس و بالعکس قطع کردیم و همچنین برای مسافران از تمام کشورهای اروپایی که قصد سفر به ایران داشته باشند اقدام‌های سختگیرانه در نظر گرفتیم.

کرونا در ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تنها راه مقابله با ویروس کرونای انگلیسی همان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یعنی ماسک زدن، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و تهویه مناسب در فضای بسته است.

وی ادامه داد: با این میزان تغییر ژنتیک در ویروس کرونا، میزان چسبندگی تاج‌های ویروس بیشتر شده بنابراین میزان سرایت آن هم افزایش داشته است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به این‌که تاکنون اطلاعات کاملی درباره میزان کشندگی این ویروس منتشر نشده است، افزود: میزان اثرگذاری داروها و حتی واکسن‌های فایزر و مدرنا برای این ویروس زیر سؤال است و این ویروس مردم انگلیس را در آستانه سال نو تحت تأثیر قرار داده است.

به گفته رئیسی، این ویروس از ۳۰ شهریور در انگلیس و بیشتر در جنوب و جنوب شرق انگلیس البته با مرکزیت لندن شناخته شد و بالاترین آمار شناسایی را داشته است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در انگلیس از ۳۰ شهریور تا هفته سوم آذر حدود ۱۱۰۸ بیمار را با تغییرات ژنتیکی شناسایی کردند و همزمان در دانمارک و استرالیا هم تعداد کمی از این ویروس پیدا شد، بنابراین ترس از گسترش این ویروس در اروپا وجود دارد و به همین علت کشورهای اروپایی راه‌های خود را با انگلیس مسدود کردند تا جلوی سرایت آن را بگیرند.

وی درباره احتمال انتقال این ویروس به ایران نیز توضیح داد: ویروسی که از طریق تنفس منتقل می‌شود احتمال انتقال آن به هر کشوری وجود دارد که این بستگی به میزان رفت و آمدها دارد.

رئیسی افزود: در ایران پروازها را به انگلیس و بالعکس قطع کردیم و همچنین برای مسافران از تمام کشورهای اروپایی که قصد سفر به ایران داشته باشند اقدام‌های سختگیرانه در نظر گرفتیم از جمله باید با تست منفی وارد کشور شوند و در فرودگاه هم تست خواهند شد و حتی با منفی بودن تست آنها باید ۱۴ روز در منزل قرنطینه شوند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره میزان آمادگی کشور در مقابل این ویروس گفت: در ابتدا باید از انتشار و ورود افراد دارای این بیماری جلوگیری کنیم و با توجه به این‌که این ویروس نوعی از کووید جهش‌یافته است بنابراین دوره ۱۴ روزه قرنطینه را در نظر می‌گیریم.

وی توضیح داد: افرادی را که در ۱۴ روز گذشته وارد کشور شدند بررسی کردیم و اگر علائمی داشته باشند از آنها مراقبت می‌کنیم.
 

کد خبر 574909

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha