به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کارشناس حوزه محیط زیست در این رابطه با بیان اینکه یک گونه جانوری برای ادامه حیات خود نیاز به یکسری مؤلفه دارد، اظهار کرد: در اصطلاح علمی به این موضوع «پناه» گفته میشود، به این معنا که جانور جایی باید برای زندگی، جوجه آوری، خوردن غذا… داشته باشد و به حیات خود ادامه بدهد.
مجید دریکوند ادامه داد: در مورد کلاغ در خرمآباد هم همین اتفاق افتاده است، در خیلی جاها، خیلی از گونهها «طغیان» میکنند.
این فعال حوزه محیط زیست لرستان با اشاره به اینکه همه گونهها تا جایی که جمعیت آنها نرمال باشد، مفید هستند افزود: پدیدهای که برای کلاغها در شهر خرم آباد اتفاق افتاده، «طغیان» گونه است، این امر مختص به کلاغ نمیشود، وقتی جمعیت یک گونه نرمال باشد برای طبیعت مفید است و نقش خود را در زنجیره اکوسیستمی لحاظ میکند، اما وقتی زیاد میشوند آسیب وارد میکنند.
این کارشناس حوزه محیط زیست گفت: در مورد کلاغ نیز همینطور است، آسیبی که به درختان میزنند، بذری را که به عنوان غذا میخورند و… موجب آسیب به طبیعت میشوند.
دریکوند، تصریح کرد: کلاغها به مرور و گذشت زمان یاد گرفتهاند که در زمینهای کشاورزی اطراف شهر خرم آباد غذا پیدا میکنند، اگر در اطراف خرم آباد یک دور به فاصله ۲۰ تا ۳۰ کیلومتر بزنیم اینها را در زمینهای اطراف خرمآباد میبینیم که نشستهاند و در حال خوردن بذر، دانه و غذا هستند.
وی بیان کرد وقتی که شب میشود این کلاغها از سمت پتروشیمی و جاده کوهدشت به خرمآباد میآیند و مسیر مهاجرت آنها نیز از این مسیر است که به این نوع مهاجرت، مهاجرت روزانه گفته میشود. این کلاغها روزها به بیرون از شهر و شبها به داخل شهر بر میگردند.
نظر شما