به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نشست خبری که امروز ۱۲ بهمن ماه به مناسبت دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: امروز سالروز ورود امام(ره) به میهنمان است؛ انقلاب اسلامی، انقلاب احیای ارزشهای دینی و اسلامی بود.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی که از آن یاد میکنیم جمهوریت به معنی انتخاب سرنوشت خود است که هر دوره انتخابات برگزار شده و در سال آینده چند انتخابات را برگزار خواهیم کرد. ما باید بستر مشارکت هرچه بیشتر مردم در انتخابات را ایجاد کنیم و شرایط و زمینههای این کار تحقق یابد.
استاندار تهران بیان کرد: در دهه فجر کلنگ زنی و افتتاح یک هزار و ۱۹۵ پروژه با هزینهای بالغ بر ۱۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان و با ۲۰ هزار نفر اشتغال را انجام خواهیم داد که در ابعاد مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی شهرسازی، آب و فاضلاب.... خواهد بود.
محسنی بندپی گفت: امسال تحریمها شرایط سختی را ایجاد کرد که حتی در دارو و درمان هم محدودیتهایی را برای ما ایجاد کردند، اما با همه این سختیها سربلند بیرون آمدیم. در سال جهش تولید با وجود تحریمها، گرانیها و کرونا توانستیم اقدامات خوبی را شاهد باشیم.
وی بیان کرد:زمانی که در پیک سوم کرونا قرار داشتیم در کشورهای اروپایی این پیک وجود نداشت، اما با اقداماتی که انجام شد، این پیک را گذراندیم و در عرصه ساخت واکسن هم اقدامات خوبی انجام شده است.
محسنی بند پی درباره نرخ بیکاری اظهار کرد: در استان تهران در سال ۹۷ نرخ بیکاری ۱۲ درصد بود و در سال ۹۸ این آمار را به ۹.۶ دهم درصد کاهش دادیم. در تابستان سال ۹۹ این آمار به ۶.۸ دهم درصد کاهش پیدا کرده که نشان از کار در بنگاههای اقتصادی مختلف استان است.
وی ادامه داد: دولت ۱۰ هزار میلیارد تومان از ۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه اقتصادی کشور را در اختیار تهران قرار داده که نشان میدهد اطلاعات اقتصادی به صورت دقیق، درست و به موقع ارسال شده است.
استاندار تهران با اشاره به مدیریت ویروس کرونا در استان تهران گفت: نگاه مدیریت در استان نگاه جامع بود، ۲۵ گروه در ستاد کرونای استان حضور داشتند که همه شرایط را به طور تخصصی تحلیل میکردند.
محسنی بندپی اظهار کرد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار اتباع داریم که در آمارها نیستند، اما از همه شرایط استفاده میکنند و در بحث کرونا نیز تصمیم خوبی که گرفته شد این بود که خدمات کرونا به طور دقیق و مناسب به همه ارائه شد.
وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته برخورد با سالمندان را میبینیم، اما خوشبختانه به طور مثال در یک سال که از آمدن کرونا میگذرد در آسایشگاه کهریزک فقط ۳۵ فوتی در سالمندان را داشتیم که با بیماریهای زمینهای بوده اند.
استاندار تهران درباره معتادان متجاهر تهران، گفت: خوشبختانه در دو سال گذشته علاوه بر سم زدایی اقدامات خوبی در راستای اجتماعی شدن، توانمند سازی و اشتغال انجام شده که بسیار موثر بوده و پلیس نیز در این راه بسیار کمک کرده است.
وی ادامه داد: ۸۵ درصد کودکان کار از اتباع هستند که باید نسبت به این افراد بررسیهای بیشتری انجام شود تا ببینیم دلیل آن چیست و محوریت انجام این کار با دادگستریهای هر استان است.
محسنی بندپی با بیان اینکه معاونت هماهنگی امور عمرانی سامانهای برای پروژههای عمرانی درست کرده که میتواند به شفاف سازی انجام پروژهها کمک کند، بیان کرد: زمانی که ۴۴ شهرداری و چندین بخشداری داریم ممکن است مواردی از تخلف تعداد اندکی پیش آید، اما حوزههای بازرسی را تقویت کرده ایم و در حراستها نیز اقدامات پیشگیرانه زیادی برای جلوگیری از تخلف را انجام داده ایم.
وی افزود: اعضای کمیسیونهای ماده ۹۹ و ۱۰۰ را تغییر داده ایم تا افراد با سلامت کاری حضور داشته باشند و دستگیریها از گذشته بوده که الان اقدامات قضایی در حال انجام است.
وی گفت: فاصله گذاری اجتماعی به دلیل برداشته شدن به یکباره محدودیتها کاهش یافته و تعداد مسافران مترو و اتوبوس در چند روز گذشته افزایش داشته است.
محسنی بندپی اظهار کرد: در حال حاضر فاصله گذاری اجتماعی ۷۲.۹ درصد است و نباید درباره بیماری کرونا عادی انگاری تبلیغ و ترویج یابد و باید دقت و مراقبت کنیم که وارد پیک چهارم ویروس نشویم و شرایط فعلی را حفظ کنیم. طرح شهید سلیمانی طرح ارزشمندی است که با شناسایی، قرنطینه، ردیابی و حمایتهای اجتماعی از آن انجام شده و نقطههای ضعف را پوشانده است.
استاندار تهران درباره آلودگی هوا گفت: عوامل خطر را با کارهایی مثل جلوگیری از تردد کامیونهای بالای ۲۰ سال، متوقف کردن موتورسیکلتهای دودزا، ممنوعیت فعالیت معادن شن و ماسه و کنترل سوختهای مورد استفاده نیروگاهها و کارخانهها کنترل کردیم.
وی ادامه داد: سوختهای دیزلی بیشترین ضرر برای تهران را دارند و ذرات معلق بالای ۲.۵ میکرون را تولید میکنند.
محسنی بندپی بیان کرد: نیروی انتظامی در بحث فاصله گذاری اجتماعی به عنوان یک نیروی اجرایی وارد کار شده که ۶ نفر از این نیروها به دلیل کرونا جان خود را از دست داده اند و بیش از یک هزار نفر از کارکنان نیز به این ویروس مبتلا شده اند.
استاندار تهران گفت: در طرح محدودیتهای شبانه تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جریمه شده اند، ساعت شروع محدودیتهای شبانه برای زمستان مناسب است، ولی در تابستان اگر این طرح ادامه یابد، نیاز است که این زمان تغییر کند، این محدودیت یکی از موثرترین عوامل کاهش زنجیرهی انتقال ویروس کرونا بوده است.
وی گفت: قانون و دموکراسی هم مزیتها و هم معایبی دارد. شورای لواسان تصمیم گرفت فردی را به عنوان شهردار معرفی کند. دموکراسی هزینه دارد و باید این هزینه تقبل شود و هر جایی که دستگاههای نظارتی هشدار دهند ما وارد عمل خواهیم شد.
وی درباره خاموشیها در تهران گفت: روشنایی در جادهها و خیابانها تصادفات و مرگ و میر را کاهش میدهد و زمانی که بحث خاموشی شد منازل و مراکز تجاری در خط قرمز قرار گرفتند و در ساعتهای مختلف خاموشیها در اتوبانها و خیابانها انجام میشود و همانطور که پلیس اعلام کرد این کار باعث افزایش ناامنی شده و ما هم امیدواریم زودتر این طرح پایان یابد. این کار توسط کمیتههای کشوری صورت گرفته است.
استاندار تهران افزود: در جلسهای که داشتیم اعلام شد ناوگان مترو ظرفیت جابجایی هشت میلیون مسافر در روز را دارد و مشکل فقط عدم وجود واگن است که با تحقق آن فاصله گذاری نیز تقویت میشود و در تهران کمبود ۴ هزار اتوبوس داریم که برای بازسازی اتوبوسها ۱۷۵ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: شعار انتخابات پیش رو شفافیت، سلامت، مشارکت و قانون مداری است و آمادگی کامل برای برگزاری هر چهار انتخابات در استان تهران وجود دارد. در انتخابات قبلی رتبه استانداری تهران در استفاده از فناوری اطلاعات و نرم افزار احراز هویت از رتبه ۲۷ در انتخابات به رتبه چهارم رسید و قطعا مشارکت در این دوره مثل ادوار گذشته نیست و نیازمند تحرک و تحول جدیتر برای افزایش مشارکت را باید داشته باشیم. ابتدا کار اعلام کردیم که سالانه ۲۰۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده میشود، اما پیشرفت زیرساختها با این افزایش جمعیت مطابقت ندارد و همه تلاش خود را برای افزایش سرانههای خدماتی از جمله سرانه آموزشی بیمارستانی به کار بسته ایم.
محسنی بندپی اظهار کرد: به صورت سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار میلیارد تومان در اختیار شهرداری تهران قرار میگیرد. سهم دهیاریها نیز در روستاهای دارای دهیاری به حساب آنها واریز میشود و در روستاهای فاقد دهیاری نیز در اختیار فرمانداری قرار میگیرد. در بحث بیماری کرونا با هماهنگی دستگاههای نظارتی به همه بیمارستانهایی که هواساز نداشتند ۱۸۰ میلیارد تومان برای تقویت دستگاههای اکسیژن ساز پرداخت کردیم.
نظر شما