به گزارش همشهریآنلاین به نقل از فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۹ بهمن ماه ۹۹) پیش از ترک تهران و قبل از عزیمت به روسیه در پاویون فرودگاه مهرآباد در گفتگوی تلویزیونی در تشریح سفر خود اظهار کرد: دهه مبارک فجر را به ملت بزرگ ایران تبریک و تهنیت میگویم ضمن این که امروز را هم به همه شجاعان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و شهدای این نیرو عرضه تهنیت دارد.
وی افزود: سفر امروز من به مسکو به دعوت رسمی رئیس مجلس دومای روسیه انجام میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره تأکید بر روابط راهبردی با کشور روسیه داشتهاند و این تأکید مستمر این اولویت برای ما وجود دارد که اولین سفرم به روسیه با توجه به دعوت صورت گرفته باشد.
قالیباف گفت: یکی از برجستگیهای این سفر آن است که در راستای مسائل راهبردی حامل پیام مهمی در همین چارچوب هستم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خرسند هستم که بگویم روابط بین تهران و مسکو در حوزه مسائل اقتصادی و سیاسی، مسائل دفاعی و امنیتی، در حوزه مسائل صنعتی، فناوری، علمی و دانشگاهی بسیار مناسب و خوب است.
وی گفت: روابط دوجانبه مخصوصا روابط بین پارلمانهای ایران و روسیه که کمیسیون عالی مشترک دو کشور که به ریاست رؤسای دو مجلس اداره میشود و پیگیری می شود توانسته این روابط را عمق ببخشد و بسیار تأثیرگذار باشد و منجر به توسعه و تعمیق روابط دوجانبه و حتی روابط بین المللی شده است.
قالیباف اضافه کرد: مشترکات زیادی بین ایران و روسیه در زمینه مسائل منطقهای و جهانی وجود دارد؛ این مشترکات فراوان ما را به این سمت هدایت میکند که بتوانیم این نگاه مشترک و فرصتهایی که وجود دارد اعم از فرصتهای منطقهای و جهانی با هماهنگی بیشتر و در جهت ساختارهای مناسبتر با فرصتهایی که امروز وجود دارد توسعه دهیم؛ چراکه این کار به نفع روابط دو کشور و مردم منطقه و به نفع حرکتهای صلحطلبانه جهانی است، انشاءالله بتوانیم پیش ببریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در این سفر ملاقات با رئیس مجلس دومای روسیه و سنای روسیه دیدار خواهیم کرد ضمن این که ملاقاتهایی هم با مقامات عالی رتبه دولتی خواهیم داشت که رایزنیهای خود را در رابطه با مسائل دوجانبه منطقهای و جهانی خواهیم داشت.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این سفر برای تعمیق روابط راهبردی دو جانبه و منطقهای و جهانی تأثیر بالایی داشته باشد.
نظر شما