به گزارش همشهریآنلاین به نقل از مهر، محمدرضا دری دبیر انجمن داروسازان تهران گفت: همانطور که بابت ارائه خدمات در دفاتر پیشخوان و خدمات الکترونیک هزینه دریافت میشود، خواسته ما هم این است که هزینههای نسخهنویسی الکترونیک در داروخانهها محاسبه شود.
وی با انتقاد از اینکه در تصمیمگیری برای اجرایی شدن نسخه الکترونیک در داروخانه از انجمن داروسازان نظرخواهی نشده است، افزود: ما معتقدیم این طرح بدون کار کارشناسی آغاز شده است در حالی که باید نظرات ما را بخواهند و بشنوند.
دری با طرح این سوال که باید مشخص شود هزینههای اجرای نسخهنویسی الکترونیک در داروخانهها چگونه محاسبه و پرداخت خواهد شد، گفت: باید مشخص شود که هزینههای نسخهخوانی الکترونیک در داروخانهها را چه کسی پرداخت میکند.
دبیر انجمن داروسازان تهران ادامه داد: متأسفانه نگاه بیمهها در نسخهنویسی الکترونیک از بالا به پایین است. زیرا وقتی صحبت از اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک بود، بیمهها مدعی بودند که نیروی متخصص لازم است.
وی در واکنش به ادعای بیمهها برای حذف دفترچههای کاغذی و صرفهجویی که صورت گرفته است، گفت: اتفاقاً در داروخانه باید به ازای هر نسخه الکترونیک، دو برگه A۴ هزینه کنیم. ضمن اینکه نیاز به اینترنت پرسرعت داریم و همه اینها برای داروخانهها هزینه دارد، اما بیمهها این هزینه را ندیدهاند و معلوم نیست که ما باید این هزینهها را از چه کسی بگیریم.
دری افزود: ما معتقدیم با نسخه الکترونیک نه تنها در وقت مردم صرفهجویی نمیشود که بر عکس، اگر با نسخه کاغذی ۵ دقیقه وقت تلف میشد، با نسخهخوانی الکترونیک، این مدت ۳ برابر شده و حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از وقت مردم برای نسخهخوانی گرفته میشود.
دبیر انجمن داروسازان تهران با تاکید بر هزینهبر بودن طرح نسخهنویسی الکترونیک در داروخانهها گفت: بیمهها در این ماجرا هوشیارانه عمل کرده و همه مشکلات را متوجه داروخانهها کردهاند.
وی ادامه داد: قطعاً اجرای عجولانه این طرح باعث سرگردانی بیماران میشود و داروخانهها را با مشکل مواجه میکند. لذا ما انتظار داریم تا زمانی که محل پرداخت هزینههای این طرح مشخص نشده است، آن را متوقف کنیم.
نظر شما