به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، در تازهترین فصلنامهای که از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور منتشر شده است، اکنون ضریب نفوذ تلفنهمراه در ایران از مرز ۱۵۱ درصد گذشته است و ۱۲۷ میلیون سیمکارت فعال همراه در کشور وجود دارد.
بر اساس این گزارش مجموع خطوط واگذار شده همراه اول بنابر اعلام مدیرعامل این مجموعه از مرز ۱۰۰ میلیون سیمکارت گذشته و ایرانسل نیز بر اساس آمار فصلنامه، ۹۱ میلیون خط واگذار کرده است.
البته تعداد خطوط فعال اپراتور همراه اول ۶۸ میلیون خط و ایرانسل ۵۵ میلیون خط است که نشان میدهد میزان خطوط فعال در کل کشور ۱۲۷ میلیون خط رسیده است.
آمارها نشان میدهد جمع کل اشتراکهای خطوط شرکت مخابرات ایران امروز به بیش از ۲۸ میلیون خط دایر رسیده است، تعداد خطوط نصب شده البته نزدیک به ۳۷ میلیون نفر است که ضریب نفود تلفن ثابت را به بیش از ۳۶ درصد رسانده است.
تعداد روستاهای دارای ارتباط (هر نوع از ارتباط) امروز به ۵۲ هزار روستا رسیده و تعداد اشتراکهای روستایی از ۳ میلیون اشتراک گذشته است. ۴۴ هزار روستا و ۸۲ هزار کیلومتر جاده اکنون تحت پوشش همراه اول و ۱۸ هزار روستا و ۶۴ هزار کیلومتر جاده تحت پوشش ایرانسل هستند.
بر اساس آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور، اکنون تعداد سایتهای فعال شبکه تلفن همراه در کشور تا پایان سه ماهه سوم به ۳۱ هزار سایت رسیده است.
شاخص دیگری که در این بین توسط سازمان تنظیم مقررات مورد بررسی قرار گرفته، وضعیت شاخص مکالمات موفق (ASR) است که اغلب اپراتورها توانستهاند درصد خوبی را به خود اختصاص بدهند.
ضریب نفوذ ارتباطات سیار در ایران اکنون از مرز ۹۲ درصد گذشته و تعداد مشترکین نیز ۷۷میلیون اشتراک را پشت سر گذاشته است. ضریب نفوذ همراه اول در اینترنت نسل سوم و چهارم در کشور ۳۷ میلیون مشترک و ایرانسل ۳۵ میلیون مشترک است. رایتل نیز در این میان سهم ۳ میلیونی دارد.
درباره پهنباند ثابت اما همچنان وضعیت مناسبی نداریم و ضریب نفوذ ۱۱ درصدی نشان میدهد نتوانستهایم در این حوزه مانند ارتباطات سیار خوب عمل کنیم. اکنون تعداد مشترکان پهن باند ثابت به ۹ میلیون و ۷۷۸ هزار مشترک رسیده است.
آخرین آمار این فصلنامه مربوط به شرکت ملی پست است. تعداد کل مرسولاتی که طی ۹ ماه ابتدایی امسال در شبکه پستی کشور جا به جا شده به ۱۶۲میلیون بسته رسیده و واحدهای پستی نیز به ۷هزار واحد نزدیک شده است.
نظر شما