به گزارش همشهریآنلاین به نقل از فارس، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که دیدار کوهن و بایدن شامگاه جمعه (به وقت محلی) در کاخ سفید برگزار شده و دو طرف درباره «تهدیدهای ایران» و دیگر مسائل گفتوگو کردند.
بر این اساس، پیش از دیدار رئیس موساد با رئیسجمهور آمریکا، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی با کوهن تماس گرفته و مواردی را درخصوص ایران به وی گوشزد کرده تا به بایدن انتقال دهد.
به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» به نقل از این گزارش، دیدار کوهن و بایدن از پیش برنامهریزی نشده بود و در زمان سفر هیأت مقامهای امنیتی اسرائیلی به واشنگتن تصمیم برگزاری آن گرفته شد.
این شبکه همچنین گزارش داد که در این دیدار، مقامهای ارشد شورای امنیت ملی آمریکا نیز حضور داشتند.
وبگاه آمریکایی «آکسیوس» اما در این باره نوشت: «کاخ سفید این دیدار را مخفیانه نگاه داشته و هیچ بیانیهای درباره آن صادر نکرده است» .
به نوشته این پایگاه خبری، کاخ سفید هنوز حاضر نیست به سوالات درباره دیدار بایدن و کوهن پاسخ داده یا جزئیاتی از آن ارائه کند.
شامگاه دوشنبه هفته قبل بود که کوهن، «مئیر بن شبت» مشاور امنیت داخلی، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، برای گفتوگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص ایران وارد واشنگتن شدند.
«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز در آن زمان گفت اطلاعات جدیدی را از دور دوم مذاکرات احیای برجام در وین به هیأت مقامهای صهیونیستی که به واشنگتن سفر کردهاند، ارائه میکنند.
این سفر در حالی انجام شده است که مذاکره کنندگان ایران و گروه ١+٤ این روزها در وین در حال رایزنی درباره چگونگی بازگشت آمریکا به توافق هستهای و احیای آن هستند.
انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا و دبیر سیاسی سرویس اقدامات خارجی اروپا پس از جلسه روز شنبه کمیسیون مشترک برجام در توییتی نوشت: کمیسیون مشترک سومین هفته گفتوگوها در وین را به پایان رساندند. پیشرفتهای متوسطی حاصل شد اما جزئیات بیشتر، پیچیدگیهای بیشتری را نیز به همراه دارد. ما برای ادامه کارها هفته آینده گردهم میآییم.
همچنین سید عباس عراقچی رئیس تیم مذاکره کننده ایران در وین در مورد آخرین روند مذاکرات مربوط به احیای برجام گفت: با توجه به ورود به نگارش متن در برخی حوزهها، طبیعتا کمی روند کند شده، با این وجود روند رو به جلو است.
وی پس از نشست وین در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آمریکاییها گفتهاند، بخشهایی از تحریمها را لغو خواهند کرد و آیا ایران این موضع را قبول دارد، اظهار کرد: اگر دو طرف مواضع یکدیگر را قبول داشتند که نیازی به مذاکره نبود. مذاکره در خصوص همین اختلاف نظرهایی است که وجود دارد.
این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه "این قدر مذاکره میکنیم که این مواضع به هم نزدیک شود و خواستههای ما مبتنی بر مواضع قطعی نظام تامین شود" تصریح کرد: اگر تأمین شود، توافق خواهد بود و اگر تامین نشود طبیعی است که توافقی هم در کار نیست.
نظر شما