به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، رستم قاسمی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: برای بهبود تدریجی مناسبات توسعه اقتصادی ایران و کمک به تحقق استقلال اقتصادی با شعار «اقتصاد بدون ربا» در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حاضر شدم.
رستم قاسمی روز چهارشنبه در حاشیه دومین روز نام نویسی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تالار وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: امروز حال اقتصاد خوب نیست بخش زیادی از مردم زیر خط فقر هستند و به نظرم وقت شعارهای «میشود باید بشود» گذشته است.
قاسمی ابراز امیدواری کرد که مردم در این دوره با تجربه که داشتند سکان کشتی اقتصاد کشور را به دست کسانی نسپرند که حتی یک قایق را هدایت نکردند.
رستم قاسمی خود را سرباز کوچک وطن، نوکر مردم و با تجربه طولانی در حوزه آبادانی کشور و بخشهای صنعت معدن مسکن انرژی کشاورزی معرفی کرد و گفت: اساس آبادانی میتواند اقتصاد کشور باشد و در شرایطی که تحریمکنندگان که تحریمهای فلج کننده علیه ایران اعمال کردهاند با بی اثر کردن تحریمها پس از صد سال از تولید نفت به عنوان وارد کننده فرآوردههای نفتی بودیم به صادر کننده تبدیل شدهایم.
او اضافه کرد: بیشتر توسعه در صنعت نفت کشور درست در زمانی اتفاق افتاد که تحریمهای آمریکا، سازمان ملل و اتحادیه اروپا علیه کشور ایران واقع شد. معتقدم به دولتی مقتدر انقلابی با ترکیبی از جوانان و بانوان با حضور افراد با صلاحیت با تجربه به دور از سیاست زدگی نیاز داریم، چون که امروز متاسفانه غده سرطانی قوه مجریه کشور شده است که به دلیل سیاست زدگی در اقتصاد کشور متاسفانه آرایش اقتصادی و انتصابات سیاسی شرایطی برای کشور ایجاد کرد که در این روزها مردم نگران و سفره مردم کوچکتر شده است.
قاسمی با اشاره به حکمرانی در حوزه اقتصادی، اولین گام را تلاش درباره حل مسائل و مشکلات معیشتی مردم و عدالت در هدفمندی یارانهها عنوان و اظهار کرد: این اقدام را بعد از سالها به طور ریل گذاری اقتصاد کشور انجام میدهیم.
این داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حل مشکلات ازدواج جوانان، مسکن و کار و تقویت شاخصهای فرهنگی کشور به ویژه تقویت فرهنگ کار و تلاش را عمده مسائل اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: راجع به حکمرانی در حوزه سیاسی باید بگویم این جانب در زمان مسئولیت هم به کشورهای مختلف سفر کرده بودم و با مقامات آن کشور مذاکرات اقتصادی داشتم و گام اول من تحکیم روابط به ویژه با کشورهای همسایه است.
او اظهار کرد: در گام دوم روابط با همه کشورهای دنیا به ویژه کشورهای همسو جز رژیم صهیونیستی را مدنظر دارم.
قاسمی با اشاره به حروف کلمه «مردم»، میم را مسکن برای همه است، ر را رفاه یعنی برای همه مردم، د را دیپلماسی با کشورهای همسایه و کشورهای جهان امروز و میم آخر را میدان کار و تلاش دانست.
وی گفت: با نشستن مشکلات مردم رفع نخواهد شد و حضور در میدانهای کار و تلاش میتواند کشور را حتماً تغییر دهند قاسمی دولت خود را دولت «برنامه و کارنامه» با نگرش اقتدار به ساز و کار معرفی کرد و گفت: دولت امروز میتواند با اقتدار و ساز و کار عمل کند و اگر امروز در بسیاری از حوزههای کشور مشکلاتی وجود دارد به دلیل عدم به کارگیری ساز و کاری است که میتوان در کشور بزرگ ایران با تجربه دنیا بر بسیاری از این مشکلات فائق آمد.
قاسمی درباره اینکه آیا قرار نبود ائتلافی بین شما، محمد و رضایی برقرار شود، گفت: ائتلافی ایجاد نشده است. در نهایت مردم تشخیص میدهند به چه کسی رای دهند و باید آینده و نظر شورای نگهبان را نگاه کنیم.
وی درباره اینکه پرونده امیر خسرو آریا و بابک زنجانی به نام شما در دادگاه قید شده است و با این وجود امیدوار به تایید صلاحیت از سوی شورای نگهبان هستید، گفت: پرونده بابک زنجانی یک متر ارتفاع دارد که ۲۵ دادگاه علنی برگزار شد و اگر یک متهم از آن پرونده کارمند نفت باشد من پاسخ میدهم.
قاسمی راجع به برنامهها برای فروش نفت در دوران ریاست جمهوری اش گفت: بیشترین میزان فروش نفت را در سالهای ۹۰ و ۹۱ به لحاظ رقم داشتهایم. دنیا فقط کشورهای خاص نیستند ما تجربه عبور از آینده با تحریمها را داریم. ما وارد کننده فراوردههای نفتی بودیم که در اوج تحریمها صادرکننده این فرآوردهها شدیم بنابراین با راهکارها سازوکارهای پیشبینی شده از این مسیر عبور خواهیم کرد.
این داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره علت حضور شخص احمدینژاد و وزرای ایشان در این دوره از انتخابات و آیا قرار است ائتلافی ایجاد شود، گفت: حضور وزرای احمدینژاد نشانگر توانمندی دولت احمدینژاد بود و میخواهند توانمندی خود را در معرض دید عموم قرار دهند.
وی درباره پالایشگاه خلیج فارس، گفت: وقتی در قرارگاه خاتم بودم اواخر مسئولیتم در این دوره، پالایشگاه ستاره را اجرا کردیم و وقتی مسئولیت وزارت نفت را برعهده داشتم با حدود ۷۰ درصد پیشرفت به دولت یازدهم تحویل داده ایم..
قاسمی درباره وضعیت دیپلماسی و برجام درصورت رییس دولت سیزدهم شدن، گفت: در کشورهای مختلف دنیا به ویژه در حوزه اقتصادی مذاکرات داشتم که به سرعت این مذاکرات منتج به نتایج بسیار خوبی در دوره مسئولیتم در وزارت نفت شده است؛ بنابراین اعتقادمان این است که در گام نخست با روابط بسیار خوب با همسایگان و همه سران منطقه در ارتباط باشیم و قدامات دیپلماسی محور مقاومت هم با کشورهای همسایه در دوره مسئولیت به عنوان شاگرد شهید سلیمانی داشتم و با نگرش روابط با کشورها جز رژیم صهیونیستی خواهیم بود، چون امروز هر کشوری نیاز به روابط با دنیا دارد.
نظر شما