به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در سال ۹۹ اقدامات شاخص و قابل توجهی را به ثمر رساند. یکی از این اقدامات راه اندازی ۳ گرمخانه ویژه زنان و ۲ گرمخانه ویژه مردان با ظرفیت و پذیرش ۵۵۰ نفر بود.
از دیگر اقدامات شهرداری در حوزه اجتماعی راه اندازی، توسعه و تجهیز مراکز پرتو برای حمایت و آموزش کودکان کار و خیابان در مناطق یک، ۷، ۱۱، ۱۲ و ۱۵ با ظرفیت ۷۲۵ نفر و خدمات آموزشی و حمایتی به ۴ هزار و ۷۹۶ کودک کار و خیابان ارائه شده است.
معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اما پاندومی کرونا غافل نماند و ۸۵ خانه سلامت با وزارت بهداشت در طرح غربالگری شهروندان و اجرای طرح شهید سلیمانی مشارکت داشتند.
پروژه های کوچه دوستی نیز در تهران از طریق بازآرایی بیش از ۷۰ کوچه در محلات تهران با مشارکت زنان و کودکان به اجرا درآمد. تعریف و اجرای پروژه های کوچک مقیاس توسعه محلی در حوزه اجتماعی و فرهنگی ۲ هزار میلیارد ریال بودجه شهرداری را به خود اختصاص داده است. موضوعات اجتماعی و فرهنگی در تنظیم اسناد توسعه محلی و ستاد بازآفرینی محلات شهر تهران ۱۰۰ مصوبه مدیریت شهری را اخذ کرده است. از سوی دیگر افتتاح مجموعه ورزشی شهدای افسریه و مجموعه طبقاتی شهید دستگردی نوسازی و راه اندازی ۶۰ مجموعه ورزشی ناکارآمد و فرسوده با سرمایه گذاری مشارکتی از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران است.
اما شاید یکی از اقداماتی که در دوره پاندومی کرونا با استقبال دو میلیون و پانصد شهروند تهرانی روبرو شد، کنسرت و نمایشنامه خوانی آنلاین بود. شناسایی و جذب ۱۲۹ هزار و ۱۶ نفر متکدی و بی خانمان توسط واحدهای گشت فوریت های خدمات اجتماعی صورت گرفت و ۹۵۰ هزار ۹۶۸ نفر شب در ۱۹ گرمخانه شهرداری خدمت گرفته اند.
راه اندازی مدرسه مجازی تابستانی با ۲۲ هزار و ۵۴۶ عضو و ۶۳۵ هزار بازدیدکننده از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بود. البته تدوین ۴۲ جلد کتابچه و ۲۰۰ عنوان تولید چند رسانه ای از دیگر اقدامات این معاونت محسوب می شود.
نظر شما