به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، سعیدخال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) اظهار کرد: زمانی که خانواده متوفی برای انجام امور خاکسپاری به بهشت زهرا (س) مراجعه میکند از سوی سازمان قبضی به خانواده داده میشود که در آن تمامی دستورالعملهای تدفین و برگزاری مراسم آمده است.
وی با تاکید بر اینکه استفاده نکردن از انواع سازهای موسیقی، سنگ قبرهای نامتعارف، استفاده از ادوات موسیقی و برخی دیگر از مواردی است که به اطلاع خانواده متوفی میرسد، افزود: مطرح شدن مباحثی مبنی بر وضع دستورالعمل جدید و ابلاغ آن در سازمان بهشت زهرا (س) که در برخی از رسانهها مطرح شده کاملا غلط است.
این مسئول با اشاره به تصویر بنر منتشرشده در فضای مجازی نیز گفت: این بنر به نوعی اطلاعرسانی عمومی درباره یکی از موضوعات و قوانین جاری در سازمان بهشت زهرا (س) است که این سازمان تنها به دلیل افزایش استفاده از ادوات موسیقی مانند نی و دف در مراسمهای خاکسپاری در بهشت زهرا نصب کرده است.
خال خاطرنشان کرد: ممنوعیت استفاده از انواع سازهای موسیقی دستورالعمل تازهای نیست و از گذشته در سازمان بهشت زهرا اعمال میشد.
بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و جهان به لحاظ تجهیزات و مراجعهکننده است که در جنوب تهران واقع شده است که فعالیت رسمی این آرامستان در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد. آرامستان بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت اما در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی (فاز ۲) به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی (فاز۳) به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد. بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار جسد را در خود جای داده است.
نظر شما