ما نباید خودمان را گول بزنیم و ادعا کنیم جامعه ما مشکلی ندارد.
به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم شنبه (2 شهریور) در همایش علمی کاربردی تبلیغ در جمع مبلغان حوزه علمیه قم با اشاره به آثار و تبعات ارزشمند اجرای طرحهای امنیت اجتماعی از مخالفان و منتقدین این طرح به شدت انتقاد کرد و گفت: متأسفانه در مورد این طرح دوستان زیادی از نیروی انتظامی انتقاد کرده و معتقد بودند این موضوع نیازمند کار فرهنگی است و نیروی انتظامی نباید در آن مداخله کند.
وی افزود: کجاست کار فرهنگی، گویی ما از امکانات و بودجههای فرهنگی دوستان استفاده کردهایم، مگر نیروی انتظامی مانع کار فرهنگی شما است که چنین سخنانی را مطرح میکنید.
فرمانده نیروی انتظامی با اظهار تأسف از ابراز چنین سخنانی تأکید کرد: هر کس باید در جای خودش صحبت کند. حکومت ما علاوه بر وظایف فرهنگی، رسالتهای دیگری نیز دارد، ما هم قبول داریم کاستیهایی در کارمان مشاهده، میشود اما اجرای این طرحها حداقل بسیاری از مشکلات ظاهری ما را حل کرده است.
وی کاهش جرایم خشن، مهار اوباشگری و باجگیری، انهدام باندهای مشروبات الکلی و تجهیزات ماهوارهای، کاهش زنان خیابانی و سرقت و انتشار فیلمهای خانوادگی را از آثار سودمند اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا تنها نهادهایی همچون قوه قضائیه، صدا و سیما و روحانیون حمایتهای لازم را از طرح ارتقاء امنیت اجتماعی داشتهاند و سایر دستگاههای دولتی کمکی که نکردهاند هیچ، در برخی مواقع پشتپایی به نیروی انتظامی نیز زدهاند و خودشان در عادیترین کارها ماندهاند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اظهار تأسف از عقب ماندگی ابزار فرهنگی و تبلیغی کشور یادآور شد: مقابله با برنامههای تهاجم فرهنگی دشمنان نیازمند تغییر اساسی روشهای تبلیغی است و حوزههای علمیه باید از امکانات و اطلاعات جدید در تبلیغ استفاده کنند.
وی تهدیدات دشمنان را متوجه هویت جامعه دانست و گفت: لیبرالیسم، اومانیسم، شیطانپرستی و... از جمله موضوعاتی است که به شدت جوامع را تهدید میکند و در کشور ما نیز پیروی از الگوها و مدلهای غربی به شدت رواج پیدا کرده است و تهدیدی جدی محسوب میشود.
سردار احمدی مقدم خاطر نشان کرد: حضور مردم به ویژه جوانان در مراسم مذهبی و موسمی ارزشمند است اما نباید خودمان را گول بزنیم و سرمان را زیر برف کرده و ادعا کنیم جامعه بدون مشکلی داریم و برای جوانانمان برنامهریزی نداشته باشیم.
وی ارائه الگوی پوشش مناسب و رفتار را نیاز جدی جامعه عنوان کرد و افزود: در کوچه و بازار شاهد تفاوت پوشش خانوادهها هستیم و باید برای این مسائل گفتمان سازی مناسب صورت گیرد و علل و عوامل این پدیده نابهنجار اجتماعی ریشهیابی شود.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت و پتانسیل حوزههای علمیه، اظهار داشت: روحانیون باید با تجدید نظر در شیوههای تبلیغی و استفاده از امکانات روز در مقابل پیشرفتها و هجوم همه جانبه دشمنان، تعالیم گهربار اسلام را به جامعه به ویژه جوانان آموزش و انتقال دهند.
مشاور رئیس جمهور در پایان قوانین غربی را تنها برای لذت بردن از امور مادی و دنیوی ارزیابی کرد و گفت: پیروی از چنین جوامع و قوانینی که هیچ ارزش اخروی ندارند متأسفانه در بین جوانان ما تبدیل به الگو شده است.