به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، دکتر مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان وزارت بهداشت درباره نحوه واکسیناسیون بیماران خاص و مبتلا به سرطان اظهار داشت: هر مرکز خصوصی یا دولتی که بیماران مبتلا به سرطان یا بیماران خاص در آن تحت درمان هستند، لیست بیماران را به معاونت درمان دانشگاه مربوطه ارائه میکنند و دانشگاه علوم پزشکی بر اساس این اطلاعات، برنامهریزی واکسیناسیون کرونا را انجام میدهد.
وی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی یا مراکز مشخصی را برای مراجعه بیماران خاص و مبتلا به سرطان اعلام خواهند کرد یا در مراکز درمانی خودشان، این واکسن کرونا را به بیماران تزریق میکنند.
شادنوش ادامه داد: برای واکسیناسیون کرونای بیماران خاص و مبتلا به سرطان ضوابطی تعیین شده است، مثلاً افرادی که از شیمیدرمانیشان بیش از ۶ ماه نگذشته باشد یا در حین رادیوتراپی باشند، واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد که همه این ضوابط و شرایط پیش از آغاز واکسیناسیون این گروه، اعلام خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان وزارت بهداشت بیان کرد: بر اساس سند ملی واکسیناسیون، تزریق واکسن کرونا به بیماران خاص و صعبالعلاج در فاز ۲-۲ یعنی پس از اتمام واکسیناسیون سالمندان صورت خواهد گرفت و در حال حاضر در فاز ۱-۲ که واکسیناسیون سالمندان بالای ۶۰ سال است قرار داریم و پس از اتمام واکسیناسیون سالمندان، تزریق واکسن کرونا به بیماران خاص و صعبالعلاج آغاز خواهد شد؛ البته با حمایتهای مسئولین وزارت بهداشت، واکسیناسیون بخشی از بیماران خاص و صعبالعلاج، زودتر از آنچه که باید، انجام شد.
وی یادآور شد: از نوروز سال جاری واکسیناسیون کرونا برای گروههای مختلفی از بیماران خاص آغاز شد و در هر مرحله، تعدادی از این بیماران واکسینه شدهاند و به بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این بیماران واکسن کرونا تزریق شده است.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد که به مرور با تأمین واکسن کافی، سرعت واکسیناسیون کرونا در کشور افزایش یابد.
جزئیات فاز ۲-۲ واکسیناسیون کرونا در سند ملی واکسیناسیون، در تصویر زیر آمده است:
نظر شما