این پیکنیک وسایلی میخواهد که به وسیله آن مواد غذایی را برای وعده افطار و شاید بعد از آن شام، آماده کرد.
به هر صورت جایگزین کردن غذاهای سبک و کم حجم مانند نان و پنیر، خرما و غیره در اولویت قرار دارند؛ اما در نبود آنها یا میل به شام باید از اجاق خوراکپزی فندکدار استفاده کرد که از آش و سوپ گرفته تا حلوا و هر چه بخواهیم روی آن آماده مصرف میشود.
برای خرید این اجاقها در وهله نخست توجه به دارا بودن علائم استاندارد از ضروریات است. در وهله دوم نیز باید به نسبت تعداد افراد خانواده یا سفرهای دستهجمعی توجه کرد.
زیرا چنانچه افراد خانواده و بستگان بیش از 5 نفر باشند اجاقهای تک شعله زیاد کاربرد ندارد. برای این منظور میتوان اجاق دو شعله مسافرتی فندکدار را تهیه کرد که هم کوچک و قابلحمل است و هم پذیرای تعداد بیشتری ظرف برای پخت و پز است.