رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در ارتباط با شرط صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان و دیگر مسائل رانندگی با وسایل نقلیه توضیحاتی ارائه داد.

زنان موتورسوار

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، سردار محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا نیروی انتظامی برای زنان گواهینامه موتورسیکلت صادر نمی‌کند، اظهار کرد: برای ما زن و مرد فرقی نمی‌کند. ما طبق قانون رفتار می‌کنیم و سلیقه شخصی را در کار دخیل نمی‌کنیم.

وی افزود: سلیقه خیلی‌ها این است که به زنان گواهینامه ندهند. در سوی دیگر سلیقه خیلی‌ها هم اینگونه است که می‌گویند گواهینامه بدهید. ما می‌گوییم هر چیز که قانون تکلیف کرد، اجرا می‌کنیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در حال حاضر قانون این اجازه را به ما نداده است که بتوانیم برای بانوان گواهینامه صادر کنیم. هر وقت این موضوع از سوی جامعه نخبگانی ما به مجلس رفت و در قالب قانون مورد تصویب قرار گرفت و این قانون از سوی دستگاه‌های ذی ربط مورد تأیید قرار گرفت، ما اقدام به صدور گواهینامه خواهیم کرد.

سردار حمیدی ادامه داد: گروهی می‌گویند که به بچه‌ها هم گواهینامه بدهید. معتقدند که هم به ۱۸ سال و هم حتی به ۱۵ سال هم می‌شود گواهینامه داد. می‌گویند که بچه من خیلی می‌فهمد و ما هم می‌گوییم برو قانونِ آن را درست کن.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: خیلی‌ها هم هستند که ممکن است سن‌شان خیلی بالاتر باشد، اما ما تشخیص می‌دهیم این فرد نمی‌تواند گواهینامه بگیرد، ولی قانون هست و باید به آن گواهینامه داد. بنابراین به این فرد می‌گوییم برو دوره‌ات را بگذران تا گواهینامه بدهیم.

وی افزود: پس ما سلیقه‌ای نمی‌توانیم رفتار کنیم. برای پلیس اعمال محدودیت شبانه، اعمال طرح ترافیک، تصادفات، اعمال قانون و هر چیزی که مستند به قانون است یک اصل محسوب می‌شود و یک نقشه راه است.

شرط صدور گواهینامه موتورهای تمام‌برقی

سردار حمیدی در پاسخ به این سوال که موضوع حذف گواهینامه برای دارندگان موتورهای تمام برقی به کجا رسیده است، گفت: در حال حاضر همه کسانی که وسیله نقلیه‌شان از حالت دوچرخه در می‌آید و تبدیل می‌شود به یک قدرت محرکه چه برقی و چه بنزینی باید برای راندن آن وسیله نقلیه گواهینامه بگیرند و این موضوع ربطی هم به حجم موتور وسیله نقلیه آنها ندارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: لذا اگر ما بخواهیم در این حوزه اظهار نظر کنیم، راهور ناجا مجموعه فنی و مهندسی دارد و این مجموعه فنی در خصوص این قضیه بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و مبنا را به صورت فراگیر اعلام خواهد کرد.

وی افزود: اینکه بگوییم قانون برای من که یک شهروند در شهر تهرانم، باید با سایر افراد ساکن در یک شهر دیگر متفاوت باشد، منطقی نیست. ما موضوعات را منعکس می‌کنیم به دوستان و آنجا هم کل کشور را جمع بندی و پس از بررسی‌های لازم موضوع را اعلام می‌کنند.

کد خبر 632433

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    19 3
    کجای قانون گفته که به بانوان گواهینامه نمی توان داد. با جرات بگویید تعدادی از روحانیون اجازه صدور نمیدهند. کجای اسلام نوشته که زنان سوار اشتر و اسب نشوند؟
  • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    15 3
    ببخشید این که فرمودید: سلیقه خیلی‌ها این است که به زنان گواهینامه ندهند!! این خیلی ها رو آمارش رو از کجا آوردید؟!! ما هم می تونیم بگیم خیلی ها با این موضوع موافق هستند. چه اشکال داره بانوان با رعایت اصول شرعی اسلامی، موتورسواری کنند؟ الان ماشین خداتومن شده. اما موتور ارزونتره.