به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا زاکانی در حاشیه نشست با نخبگان منطقه ۳ تهران ادامه داد: از یک ماه پیش به تمامی همکاران اعلام کردیم که مطرح کنند در بوستان ها چه اقدامی می توان انجام داد تا پدیده ای مانند دستفروشی فرصتی برای ایجاد هویت باشد.
شهردار تهران با اشاره به اینکه زمینه سازی برای حضور مردم برای حل مشکل و اداره شهر در دستور کار قرار دارد، افزود: در ابتدا ۱۵ برنامه تدوین شده است که بر پایه نخبگان محلات مجمعی شکل بگیرد. نخبگان باید برای ما در مدیریت شهری ایده سازی و کمک کنند و در کنار آن مسئولیت محله خود را نیز به عهده بگیرند و مردم در ۵۲ فعالیت تعریف شده معادلات منطقه را تغییر دهند تا بتوانند محل را در رقابت با دیگر محله ها نمونه کنند.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، شهردار پایتخت با اشاره به حضور ۲۱ هزار معتاد متجاهر در تهران و وجود کودکان کار و خیابان و مشکلات تکدیگری گفت: معضلات و مشکلات اجتماعی ناشی از فقر و فرهنگ غلط هستند و برای اینکه بخواهیم شهر را بسازیم باید همه دست به دست هم دهیم. در نگاه جدید به این موضوع تکیه داریم که با سایر نهادها و دستگاهها همکاری داشته باشیم و همه با هم دست در دست هم برای خدمتگزاری هرچه بیشتر به مردم گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه رویکرد اصلی مدیریت شهری جهت رفع مشکلات اجتماعی و بهرهمندی از کمک مردم و محور قرار دادن آنها بابت کاهش مشکلات پایتخت است، خاطرنشان کرد: ایجاد یک قرضالحسنه در هر محله مورد توجه ما قرار دارد و شهرداری میتواند از طریق بانک شهر سهم خود را بپردازد و مردم هم به عنوان رکن اصلی در این زمینه فعالیت کنند. در زمینه مسکن اجتماعی هم شهرداری میتواند در زمینه ارائه زمین و پروانه تسهیلاتی را فراهم کند ولی خود مردم نقش آفرینی اصلی را انجام دهند.
کمک شهرداری به بیماران خاص و صعبالعلاج
شهردار تهران درباره برخی بیماری های خاص مانند ایبی (EB) و اوتیسم گفت: باید بپذیریم مسئولیت رنج مردم بر عهده ماست اما حل این مشکلات، نیازمند دریایی از همکاری است. مشکلات بیماران ایبی (EB) سه هفته پیش در هیات دولت مطرح و تصمیماتی اجمالی گرفته و نامه ای ارسال شد که شهرداری چه خدمتی را می تواند در این زمینه ارائه کند.
به گزارش فارس، زاکانی درباره نحوه حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج مانند بیماران مبتلا به ایبی (EB) گفت: درباره بیماریهای خاص و صعبالعلاج و ارائه تسهیلات برای بیماران و خانوادههای آنها هرچند که مسئولیت اصلی مشخصاً بر عهده وزارت بهداشت است ولی ما هم کمک به این افراد را وظیفه اساسی خود میدانیم چرا که معتقدیم باید به روح و روان و جسم جامعه بپردازیم و این همان آلامی است که نمیتوان از آن گذشت.
وی بیان کرد: میخواهیم کمک دستگاههای مسئول باشیم تا بهتر خدمترسانی انجام گیرد و از طرفی پا را فراتر بگذاریم تا خدمتگزاری بیشتری انجام شود.
نظر شما