محمدامین کریم‌پور، کارگردان فیلم سینمایی «حکم تجدید نظر» در اولین واکنش به موج انتقادها نسبت به ورود به‌عنوان چهره اینستاگرامی به سینما تأکید کرد قصد رها کردن فیلمسازی را ندارد.

حکم تجدیدنظر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، او از چهره‌های شناخته شده اینستاگرامی است، از آن چهره‌هایی که بارها و بارها ویدیوهای تبلیغاتی‌اش را در بستر نت دیده‌اید و خنده‌اید.  محمدامین کریم‌پور که طی دو سال گذشته نسبت به کلیه حواشی و انتقادات پیرامونش سکوت کرده بود، این روزها فیلم سینمایی «حکم تجدید نظر» را روی پرده دارد. می‌گوید: از همان ابتدا به دنبال ورود به سینما بودم و حالا حالاها از این وادی پا پس نمی‌کشم.  به این دلیل در این مدت صحبتی درباره این حواشی نداشتم که صلاح دانستم فیلمم به نمایش دربیاید. اگر می‌خواستم جواب هرکسی را بدهم، خودش تبدیل به یک حاشیه دیگر می‌شد.  

او درباره ورودش به سینما و مسیری  که از طریق کلیپ های تبلیغاتی اینستاگرام پیموده، می گوید: برخی احساس می‌کنند من اگر به سینما آمده‌ام، حق آن‌ها را خورده‌ام. اگر امروز محمدامین کریم‌پور به سینما آمده، با سرمایه و پولی که خودش داشته، فیلمش را ساخته است. مسیرهای ورود به سینما متعدد است. من پیش‌تر به‌واسطه فعالیت تبلیغاتی که در اینستاگرام داشتم، درآمدی به‌دست آوردم همان درآمدم را صرف کاری کردم که سال‌ها به آن علاقمند بودم.  در آن هفت سالی که در حوزه تبلیغات مجازی کار کردم، هر چه درآوردم را مجدد روی خودم سرمایه‌گذاری کردم. اگر این نبود، چه کسی می‌آمد روی من سرمایه‌گذاری کند تا فیلم اولم را بسازم؟ مگر این قانون وجود ندارد که بنیاد فارابی باید ۳۰ درصد بودجه فیلم‌اولی‌ها را بدهد، اما مگر چنین پولی به من دادند؟ ما درخواست هم نکردیم تمام بودجه فیلم را خودمان تأمین کردیم.

امین کریم‌پور درباره تجربه فعالیت در حوزه تبلیغات و ارتباطاتی که برای تأمین سرمایه برای فیلم اول داشته می افزاید: فیلم من سرمایه‌گذار نداشت. سرمایه‌گذار این فیلم خود هستم و آقای کریمی. هیچ برند تبلیغاتی‌ برای ساخت این فیلم پول نداده است. من در حوزه‌ای دیگر تلاش کردم و پولی درآوردم و همان پول را هم خرج اولین فیلمم کردم.  

این کارگردان درباره بازگشت سرمایه یا عدم بازگشت سرمایه فیلم خود بیان می کند: موضوع اصلی من نیست. البته دوست داشتم ۱۰ برابر پولی که گذاشته‌ام گیرم بیاید، اما الان به آن صورت برایم موضوع اصلی نیست.  آدم برای آرزوهایش باید تلاش کند تا به آنچه می‌خواهد برسد. من  فکرم این بود که با فیلمی غیر از ژانر کمدی وارد سینما شوم. آدم‌ها خودشان را نمی‌توانند گول بزنند. به هر حال من فیلم اولم را ساخته‌ام. اگر قرار بر مقایسه هم باشد باید کارم درست مقایسه شود. فیلم اول من را با چه فیلمی می‌خواهید مقایسه کنید؟  من آمده‌ام بدون رانت و پارتی‌بازی جایگاهی را برای خود به وجود آورده‌ام. هرچند برخی گفتند با پارتی‌بازی به تو مجوز ساخت دادند! من فیلم کوتاهم را به شورای پروانه ساخت دادم.  می‌توانید این نکته را از آقای جیرانی که آن زمان عضو شورا بود هم بپرسید؛ بعد از اینکه فیلم کوتاه من را در شورای پروانه ساخت دیدند، هر هفت نفر عضو شورا به من رأی مثبت دادند.

او در ادامه می گوید: ما ۲ فیلم کوتاه به شورای پروانه ساخت ارائه کردیم. یک فیلم ۲۲ دقیقه‌ای و یک ۱۳ دقیقه‌ای. حرف من این است که در آن شورا، بدون اینکه کسی مرا بشناسد، هفت نفر رأی مثبت به من داده‌اند. شب ساعت ۱۰ پروانه ساخت فیلم من صادر و خبرش منتشر شد، ۱۰:۳۰ شب تازه اعضای شورای پروانه ساخت فهمیدند محمدامین کریم‌پور کیست! بعد از آن بود که تازه گفتند که این چرا اینقدر حاشیه پیرامونش وجود دارد؟   معتقدم ساخت فیلم سینمایی و ورود به این عرصه شاخصه‌هایی نیاز دارد. فرد متقاضی باید فیلم کوتاه ساخته و زمینه این کار را داشته باشد. نسبت به فضای سینما آشنا و قصه خوبی هم باید داشته باشد.  

 کریم‌پوربا اشاره به درآمدی که از اینستاگرام داشته ادامه می دهد: که برخی از این ناراحت هستند که من چون پول داشتم توانستم وارد سینما شوم. اما این پول را من از کجا آورده‌ام؟ کسی که من را نمی‌شناسد می‌تواند چنین حرفی بزند اما آن‌ها که از روز اول وقتی کار در اینستاگرام را با یک دوربین شروع کردم من را می‌شناسند، می‌دانند از کجا شروع کرده‌ام. پولی که خرج اولین فیلمم کرده‌ام را خودم از راه حلال به‌دست آورده‌ام، بابت کار تبلیغاتی که طی هفت سال در اینستاگرام برای برندهای مختلف انجام داده‌ام.   فیلم ما نزدیک چهار میلیارد و خرده‌ای هزینه‌اش شد. اگر تورم این چند سال را هم حساب کنید، من اگر پولم را نگه داشته بودم، چند برابر شده بود. خیلی‌ها این ریسک را با سرمایه‌شان نمی‌کنند اما من به دلیل علاقه‌ای که به سینما داشتم این ریسک را کردم.   زمانی در دهه ۷۰ مدیای غالب تلویزیون بود و چهره‌ها آنجا معروف می‌شدند، حالا مدیا اینستاگرام است و برخی اینجا معروف می‌شوند. من از این مسیر وارد سینما شده‌ام و ول کن هم نیستم. حتی با تانک هم بخواهند از روی من رد شوند، سینما را ول نمی‌کنم.

این کارکردان سینما  درباره تجربه بازیگری می گوید: کریم‌پور درباره پیشنهادهایی که برای بازی در فیلم‌های دیگر داشته توضیح می دهد: پیشنهاد جدی نداشتم. همان زمانی که ویدئوهای من ۹ میلیون بازدید می‌خورد، آدم‌هایی که برای تبلیغ فیلمشان سراغم می‌آمدند، هیچکدام نمی‌گفتند بیا در فیلم من بازی کن.  نصف فیلم‌هایی که آن زمان روی اکران بود، فیلم‌هایی بودند که من پیشنهاد حضور در آن‌ها را داشتم اما همه با نگاهی ابزاری پیشنهاد می‌دادند! نه فقط من که همه بچه‌هایی که در این فضا کار می‌کنند این تجربه را داشته‌اند. به همین دلیل بود که از جایی گفتم چرا خودمان فیلم نسازیم؟ وقتی می‌توانیم در مدیای اینستاگرام و با ویدئوی یک دقیقه‌ای ۹ میلیون بیننده داشته باشیم، چرا نسازیم؟

کد خبر 642447

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha