به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدرضا آهنچیان درباره حذف رشتههای کم طرفدار در دانشگاهها گفت: رشتههایی که قرار است حذف شوند اول شناسایی و سپس در برنامه درسی این رشتهها نیز اصطلاح منسوخ شده درج میشود.
وی اظهار کرد: همچنین در بحث گسترشی نیز وقتی درسی منسوخ شده باشد نمیتوان گسترش آن را به دانشگاهها واگذار کرد. حذف رشتهها به طور حتم شامل ۱۱ رشته اصلی مهندسی و یا رشتههای علوم اجتماعی مانند روانشناسی و جامعه شناسی نیست.
آهنچیان تأکید کرد: اینها یک سری رشتههای خاصی هستند که در یک دوره زمانی ایجاد شده اما کسی متقاضی آنها نبوده و تعداد صندلی مربوط به این رشتهها روز به روز خالیتر شده و محکوم به حذف هستند.
مدیر کل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: برنامههای درسی هم که رشتههای آنها در دوره کارشناسی دانشگاههای کشور برای سه سال متوالی زیر حدنصاب ۱۰ دانشجو ثبت نامی داشته باشند، منسوخ خواهند شد.
وی ادامه داد: این قاعده بر مبنای این منطق گذاشته شده است که تقاضامحوری، دلیل اصلی تأسیس و فعال بودن یک برنامه است که اگر برای آن، متقاضی وجود نداشته باشد، لزومی به پرداخت هزینه دولت برای حفظ آن رشته نیز مشاهده نمیشود.
نظر شما