چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۱
۰ نفر

ناصر ابوشریف* مسئله فلسطیـن مسئله‌ای مرکزی و مـحوری برای امت اسلامـی بوده و هست و جنگ امروز بر سـر بیـت‌الـمقدس در واقع جنگ تـمام امت اسلامی است

جنگ تـمام حق یعنـی امت اسلام در مقابل تـمام باطـل که به نـمایندگی از آنها اســرائیـل قرار دارد، است.

به تعبیری دیگر می‌توان گفت امروز بار دیگر سـخنان حضرت مـحمد (صلـی‌الله علیـه وآله وسلم) در زمان جنگ خندق و رو در رویی امام علی (علیه السلام) با عـمرو‌بـن عبد ود با آن قابل مقایسه است که فرموده بودند «برز الایـمان کله للشـرک کله» عینیت یافته است.

در اینجا ما بیش از آنکه به‌دنبال پرداختن به فاجعه دردناک غصب فلسطین و زاری بر گذشته باشیم، در پی آن هستیم که تصویری واقعی از رخدادهای فلسطین را به شکل واقعی آن به جهانیان نشان دهیم.

ملت فلسطین فجایع مختلفی را طی 60 سال گذشته پشت سرگذاشته است و از این‌رو از سال 1948 میلادی نه‌تنها ملت فلسطین بلکه تمامی ملل اسلامی می‌کوشند فاجعه‌ای را که به تشکیل رژیم منحوس صهیونیستی و آغاز طرح صهیونیست‌ها برای توسعه‌طلبی در منطقه انجامید، به‌نحوی و هریک به‌روش خاص خود از میان بردارند.

با وجود دستاوردهای واقعی و ملموسی که ملت فلسطین در مبارزه و مقاومت و فداکاری در برابر رژیم صهیونیستی در طول سال‌های گذشته به دست آورده، برخی از سیاستمداران، اندیشمندان و صاحبان قدرت در کشورهای عربی همچنان مصرند که جهان اسلام را در قالب شکست و فرهنگ سازش قرار دهند و جنگ ما با رژیم صهیونیستی را فقط از زاویه امکانات مادی و زرادخانه نظامی دشمن صهیونیستی و اختلال حاکم بر معادلات قدرت که به نفع دشمن‌ است ببینند و اصرار دارند به هر نحوی مسئولیت شکست روحی و ترس خود از مقابله با دشمن صهیونیستی را بر ملت فلسطین و مقاومت این ملت تحمیل کنند.

درحالی‌که ملت فلسطین دیر زمانی است که با مقاومت خود که تقریبا با دست خالی در برابر زرادخانه بسیار پیشرفته صهیونیست‌ها شکننده بودن این رژیم را به اثبات رسانده‌اند و پیروزی حزب‌الله بر صهیونیست‌ها نیز جای هیچ حرف و حدیثی را در این رابطه باقی نگذارد.

درست است که رژیم صهیونیستی در عرصه واقعیت از قدرت و سیطره برخوردار بوده و پیروزی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی زیادی در سطوح نظامی، سیاسی و اقتصادی بر بسیاری از کشورهای همسایه خود داشته است و ارتباط ویژه و خاصی با امپراتوری شرارت یعنی آمریکا دارد؛

با وجوداین ، باید به عمق تاروپودهای ساختار رژیم صهیونیستی نگریست و بیلان نتایج ددمنشی‌های این رژیم در مقابل مقاومت ملت فلسطین را به ارزیابی نشست، رویارویی که تاکنون باعث تغییرات زیادی در ساختار حزبی و تشکیلات سیاسی رژیم صهیونیستی از یک سو، ضربات جبران‌ناپذیر به ساختار اقتصادی از سوی دیگر و شکست‌های متوالی برای ساختار نظامی آن شده است.

در روز جهانی قدس، سؤال بزرگی مطرح است: آیا اسرائیل رو به زوال است؟ این پرسشی است که امروز صهیونیست‌ها را به‌شدت نگران کرده است.

مراکز پژوهشی رژیم صهیونیستی در گزارش‌های مختلف خود تاکید می‌کنند: ملت یهود در معرض تهدید‌های خارجی مانند تقویت اصولگرایی اسلامی و تهدیدهای داخلی مانند ازدواج‌های مختلط قرار دارد که‌ می‌تواند بقای ملت یهود را تهدید کند.

رژیم صهیونیستی مدتی قبل پنجاه و هفتمین سالگرد اعلام تشکیل دولت خود را جشن گرفت؛ این در حالی است که منظور آنها صهیونیسم است نه یهودیت.

پژوهشگران صهیونیست هم با اشاره به سلسله ناکامی‌هایی که رژیم صهیونیستی را بعد از سال 2000 در بر گرفته، هشدار می‌دهند که در بعد رشد جمعیت با کاهش جمعیت به‌دلیل مهاجرت‌های معکوس روبه‌رو هستند و این مسئله آنها را به‌شدت تضعیف کرده است.

بن گوریون، رهبر جنبش صهیونیسم و از بنیانگذاران رژیم صهیونیستی در سال 1938 میلادی گفت: نباید امید داشته باشیم که گروه‌های تروریستی خسته بشوند، اگر یکی از آنها خسته شد دیگران به جایش‌ می‌آیند؛ ملتی که علیه غصب سرزمینش‌ می‌جنگد به سرعت خسته نمی‌شود.

امروز پس از گذشت60 سال از غصب فلسطین نه تنها سخن بن‌گوریون مورد تاکید قرار‌ می‌گیرد بلکه فراتر از آن پروفسور اسرائیلی مارتین ون کریفیلد متخصص در تاریخ نظامی و امور راهبردی در دانشگاه عبری در سال 2000 میلادی و پس از آغاز انتفاضه مسجد‌الاقصی گفت: اگر روند امور بدین شکل پیش رود ما به مرحله‌ای خواهیم رسید که دولت اسرائیل از هم‌ می‌پاشد؛ به‌نظر‌ می‌رسد ما در این مسیر قرار داریم.

به‌طور حتم مهم‌ترین عامل برای فروپاشی توهم امت صهیونیستی ادامه جنگ علیه طرح صهیونیسم و ابزارها و ارزش‌های این طرح است. این مسئولیت نه‌فقط برعهده ملت فلسطین بلکه بر دوش تمام ملت‌های عربی و اسلامی است.

ما امروز در آستانه روز جهانی قدس قرار داریم، روزی که امام خمینیرض سنگ بنای آن‌را گذارد، از این‌رو سعی کردم در مجالی کوتاه تنها از قدس سخن نگویم گر چه اگر قدس در خطر باشد تمامی مسلمانان در خطرند اما روز جهانی قدس فریاد دادخواهی تمامی ملت فلسطین است، فریاد خونخواهی ملتی است که 60 سال است در مسلخ دفاع از جهان اسلام قربانی می‌شود.

همین بس که اکنون حدود 20 گروه صهیونیست اساسنامه خود را برای انهدام مسجدالاقصی تدوین کرده‌اند و ملت فلسطین با دست خالی در مقابل آنها ایستادگی می‌کنند و اولین قبله گاه مسلمانان را با چنگ‌ودندان نگه داشته‌اند.

آیا چنین ملتی مستحق یاری نیست. پس به یاری‌اش بشتابید؛ چه افول و بقای رژیم صهیونیستی به‌میزان حمایتی است که ملل اسلامی از ملت فلسطین به‌عمل می‌آورد نه به‌مقدار کمک‌های غرب به رژیم صهیونیستی.

* نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران

کد خبر 64265

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز