به گزارش همشهری آنلاین، ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران امروز ۲۱ آذر در سیامین جلسه شورا درباره اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران گفت: در سالیان اخیر معمولا ۲۰ درصد کسری بودجه را داشتهایم. خیلی از قراردادهایی که به بدهی منتج میشود ناشی از اعتبارات بدون بودجه، یعنی کسری بودجه، است.
معاو ن مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: بخش قابل توجهی از بدهی به پیمانکاران و شکایتهای آنها در سالهای گذشته ناشی از اعتباراتی است که برای آن بودجه تعریف نشده است.
فلاح اضافه کرد: پیشبینی درآمدهای شهرداری با مدلهای علمی صورت میگیرد، به جهت این که قرارداد بدون مبنایی نوشته نشود.
وی با بیان اینکه بودجه بستهشده امسال غیرواقعی گفت: سال گذشته بودجه سازمان آتشنشانی ماهی ۸۵ میلیارد تومان بوده که امسال ۷۵ میلیارد تومان تخصیص داده شده است. بنابراین اصلاحیه اجتنابناپدیر بود چون اعداد غیرواقعی در پیشبینی در حوزه حقوق و دستمزد دیده بودند.
شروع حرکات تحولی در شهرداری
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه حرکات تحولی در شهرداری شروع شده است، گفت: کارگروه تامین مالی در شهرداری ایجاد شده که شامل کمیته بانکی، بورسی، تامین مالی خارجی و... است.
فلاح عنوان کرد: ما در بانک توسعه سهامدار هستیم که بخش دولتی استفاده کرده اما شهرداری استفاده نکرده است.
وی گفت: مستحضر هستید در ماههای اخیر شهرداری در پرداخت حقوق دچار تنش بوده ولی در این دوره با ایجاد خزانه واحد این مشکل رفع شده و الان مشکل تأمین حقوق نداریم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران افزود: شهرداری سال گذشته ۳ ماه با استقراض حقوقها را پرداخت کرد و همین ماه اول به ما پیشنهاد شد که وام بگیرید. تا امروز تیم جدید یک ریال از تسهیلات استفاده نکرده است.
فلاح ادامه داد: سال ۹۵ شهرداری تهران ۵ هزار میلیارد تومان از بانک شهر قرض میگیرد که این عدد ۲۵ درصد بودجه میشود و اگر این امکان در حال حاضر وجود داشت، ما میتوانستیم ۱۲ هزار میلیارد تومان وام بگیریم.
وی تاکید کرد: بستن بودجه غیرواقعی و باز کردن اعتباری که در مقابل آن درآمدی نیست، معادل ایجاد بدهی است.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه پروژه خزانه واحد در شهرداری در حال اجراست، گفت: مولدسازی داراییها کمک میکند که املاک و اموال غیرمنقول ما به شکل بهینه و با روش علمی به توسعه شهر کمک کند.
نظر شما