نماینده ولی فقیه در استان اصفهان از وزارت علوم خواست تا نسبت به اختصاص رشته‌های دانشگاهی کارآمد و متناسب با موقعیت بانوان اقدام شود.

آیت الله طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری استان اظهار داشت: باید رشته‌های دانشگاهی سهمیه‌بندی شود و رشته‌هایی که نیاز جامعه و بانوان است در دانشگاه‌ها دایر شود.

وی ادامه داد: امکان تحصیل در رشته معدن برای بانوان در حالی که موقعیت آن برای اشتغال یک بانو در آن محیط فراهم نیست و یا تحصیل در رشته حقوق در حالی که ما در کشور قاضی زن نداریم باید مورد بازبینی قرار گیرد.

امام جمعه اصفهان افزود: این در حالی است که اکنون ما در اصفهان نیاز به سونوگراف خانم داریم که بسیار کم هستند و باید قبل از انتخاب رشته به جوانان، مشاوره تحصیلی داده شود تا در رشته‌های کارآمد در زمینه پزشکی و مهندسی اقدام به انتخاب کنند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر تربیت افراد مستعد در دانشگاه‌ها گفت: باید قبل از ورود افراد به دانشگاه وضعیت تحصیلی و استعداد آنها به درستی و با دقت سنجیده شود و سپس با برپایی یک امتحان قوی، آنها امکان تحصیل در آن رشته را داشته باشند.

وی همچنین نامگذاری روز ولادت حضرت زینب (س) را به عنوان روز پرستار انتخاب درستی دانست و گفت: حضرت زینب (س) بانویی است که با تحمل و صبر بسیار و با وجود شهادت پدر، برادر و فرزندش باز هم ایستاد و پیام اسلام را رساند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد افزود: این مهم نشان می‌دهد که فقط مردان نمی‌توانند به جایی برسند بلکه زن هم می‌تواند به جایگاهی برسد که مرد فکرش را نمی‌کند.

وی همچنین با اشاره به ارزش حرفه و جایگاه پرستاران گفت: خدا را شاکریم که مشکل استخدام پرستاران با دستور و تاکید موکد رهبر معظم انقلاب رفع شد و امید است تا در آینده وضعیت حقوقی آنها نیز اصلاح و زحمتهایشان هم جبران شود.

امام جمعه اصفهان، به نقش طلاب از زمان شیوع کرونا تاکنون در بیمارستان‌ها و در کنار بیماران اشاره کرد و گفت: ده‌ها نفر از طلاب استان در همه شرایط از جمله کرونا، زلزله و موارد دیگر در میدان حاضر شدند و به کمک مردم شتافتند.

وی یادآور شد: پرستاران نوعی پزشک هستند و باید در دانشگاه‌ها آنها را طوری تربیت کنند که بتواند همانند یک پزشک در صحنه خدمت به بیماران حاضر شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این دیدار گفت: کار کادر درمان در بیمارستان گروهی است و تا زمانی که همه در کنار هم نباشند پیش نمی‌رود.

شاهین شیرانی افزود: زمانی می‌توانیم امیدوار باشیم که وضعیت ارائه خدمات پزشکی ما استاندارد است که نیاز به سفارش کردن نباشد و بر این اساس ما هنوز تا رسیدن به استاندارد فاصله داریم.

وی همچنین با تقدیر از زحمات پرستاران گفت: با تاکید رهبر معظم انقلاب پیگیری مطالبات به‌حق پرستاران در دستور کار قرار گرفته است که جای بسی خرسندی است.

کد خبر 643863

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
    21 1
    چرا نباید وکیل زن باشد زنان یکسری حرفها را راحتر به زنان می‌توانند بزنند این حق زن است که وکیل هم باشد در مورد قاضی بودن زنان قاضی زن حق تحکم ندارد ولی می‌تواند دستور تحقیق و بررسی کامل پرونده ها را بدهد و راه برای قضاوت صحیح تر عادلانه تر بدهد نباید در این کشور انحصار ایجاد کرد وکالت فقط آقایان قضاوت فقط آقایان این طرز تفکر در این هزاره ها قابل قبول نیست
    • Speed IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
      0 0
      قاضی زن نداریم. ولی وکیل زن تا دلت بخواد هست دوست من. حداقل اصفهان وکلای زن زیاد دیدم.