در اوج این نشاط و طراوت معنوی مصلای بزرگ تهران صبح امروز میزبان اجتماع عظیم مومنانی بود که نماز مبارک فطر را به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنهای اقامه کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای در خطبههای نماز با تبریک عید سعید فطر به ملت عزیز ایران و امت عظیم اسلامی در سراسر جهان، آحاد مردم را به تقوای الهی و تلاش برای حفظ و تداوم نورانیت و طهارت معنوی ماه مبارک رمضان در ابعاد فردی و اجتماعی دعوت کردند.
ایشان ترک لذتهای مادی، تلاوت قرآن، آشنایی با معارف و مفاهیم قرآنی، ذکر، دعا، تضرع و توجه به خدای متعال در شبهای قدر را زمینه ساز نورانیت قلبی و نزاهت روحی انسان برشمردند و افزودند: یکی از درسهای بزرگ این ماه پُربرکت، توان غلبه بر خواهشها و هوسها و لذات مادی است و این موضوع ثابت می کند اگر انسان عزم راسخی به کار بندد می تواند بر هوسهای نفسانی فائق آید و جلوه ها و اغوا و عادات زشت و ناپسند را ترک کند.
رهبر انقلاب اسلامی تقویت روحیه کمک به یکدیگر و «ترجیح منافع دیگران بر منافع شخصی» را، درس دیگر ماه مبارک دانستند و خاطرنشان کردند: سفره های بی نام و نشان افطاری که در مساجد و خیابانها گسترده می شد، کمک به نیازمندان، اهدای خون، و جلوه های دیگر تعاون و همدلی از جمله آثار معنوی رمضان است که استمرار این روحیه در همه ماههای سال، راهگشا خواهد بود.
حضرت آیتالله خامنهای حضور پررونق جوانان و همه قشرهای مردم با سلایق فردی، اجتماعی و سیاسی گوناگون را در محافل ذکر و دعا لطف پروردگار به ملت بزرگ ایران برشمردند و خطاب به مردم افزودند: این لذات معنوی را ادامه دهید و برکات رمضان را در تمامی روزها و شبهای خود جاری کنید.
ایشان، اقامه پرشکوه نماز عید سعید فطر را در سراسر کشور تجسم انسجام حقیقی و قلبی ملت خواندند و افزودند: این وحدت بسیار ارزشمند را به عنوان درس رمضان و محصول معنوی این ماه مبارک حفظ کنیم.
رهبر انقلاب اسلامی با گرامی داشت یاد امام راحل عظیم الشأن، روز جهانی قدس را از مظاهر اتحاد حقیقی دنیای اسلام خواندند و با تجلیل و قدردانی از راهپیمایی عظیم ملت ایران در روز قدس افزودند: امسال، از شرق تا غرب دنیای اسلام و حتی در اروپایی که تحت فشار عصبیت دولتهاست، هرجا مسلمانان امکان یافتند حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین فریاد کردند.
ایشان روز جهانی قدس امسال را نشان دهنده شکست تلاش 60 ساله غاصبان فلسطین و حامیان آنها در محو نام و یاد فلسطین دانستند و خاطرنشان کردند: به برکت بیداری اسلامی، دنیای اسلام امروز در قبال مسئله فلسطین بسیار حساس تر و پرانگیزه تر است به گونه ای که اگر این بیداری هنگام اشغال فلسطین وجود داشت این کشور هیچگاه به اشغال صهیونیستها در نمی آمد.
رهبر انقلاب اسلامی، ایستادگی ملت شجاع، زنده و مقاوم فلسطین را از مهمترین عوامل جلب حمایت ملتهای مسلمان از مسئله قدس دانستند و خطاب به ملت فلسطین، دولت قانونی این کشور و برادر مجاهد اسماعیل هنیه «نخست وزیر دولت فلسطین» تأکید کردند: ملت ایران هیچگاه شما را تنها نگذاشته و نخواهد گذاشت.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اذعان برخی صهیونیستها به ضعف روزافزون این رژیم، شکست و منهزم شدن صهیونیستها را امری قطعی دانستند و ابراز امیدواری کردند به یاری خداوند نسل کنونی ملت فلسطین شاهد این روز بزرگ باشد.
ایشان حفظ وحدت دنیای اسلام را تنها راه مقابله با تهاجم همه جانبه دشمنان اسلام خواندند و با اشاره به مسئولیت سنگین ملتها و به ویژه نخبگان – روشنفکران – علمای دین و برجستگان سیاسی جهان اسلام یادآور شدند: دشمنان به علت احساس ضعف در مقابل حرکت عظیم بیداری اسلامی، و انواع جنگهای روانی و تهاجم سیاسی – تبلیغاتی دست زده اند و با عناوینی همچون «عرب و عجم» و «شیعه و سنی» سعی می کنند با دروغ و فریب ایجاد تفرقه کنند و کشورهای مسلمان را از جمهوری اسلامی ایران بترسانند اما نظام اسلامی و ملت ایران همچنان که بارها اعلام کرده اند تمامی پیشرفتها و دستاوردهای خود را متعلق به همه امت اسلامی می دانند و در همه اوضاع و احوال،با هوشیاری بر وحدت جهان اسلام تأکید می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای وحدت داخلی را نیز بسیار مهم دانستند و یادآور شدند: معنای وحدت، یکسان شدن نگاهها و سلیقه ها نیست بلکه همه سلیقه های گوناگون باید دست در دست یکدیگر منافع ملی را بر هر چیز دیگر از جمله منافع گروهی مقدم بشمارند و اجازه ندهند خودخواهی ها، وارد عرصه های سیاسی و اجتماعی شود.
ایشان مسئولیت نخبگان سیاسی – اجتماعی و شخصیتهای مطرح را در حفظ و تقویت وحدت، سنگین برشمردند و افزودند: ملت پرنشاط ایران و نسل جوان پرشور انقلابی با حضور کامل در میدان کار و تلاش این روزها در حال دست یابی به تجربیات و دستاوردهای مهمی است که تحسین انسانهای با انصاف جهان را برانگیخته است و استمرار این حرکت پرثمر و پیروز نیازمند حفظ و تقویت وحدت در ابعاد گوناگون است.