رئیس جمهور با اشاره به ناخرسندی رهبر معظم انقلاب از آمارهای اقتصادی دهه ۹۰ گفت: دولت خود را موظف می داند دغدغه‌ها و توصیه‌های امروز مقام معظم رهبری در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را با اقدام جهادی پیگیری کرده و کاری کند که این ناخرسندی به رضایت خاطر ایشان و مردم عزیز تبدیل شود.

رئیسی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با اشاره به تاکیدات مکرر رهبر انقلاب درخصوص رونق تولید گفت: تولید نجات دهنده کشور از مشکلات است، لذا لازم است جهت‌گیری و برنامه‌ریزی اصلی همه دستگاه‌های اجرایی ، تلاش برای رونق تولید و حمایت از تولید گران باشد.

رئیس جمهور تهیه سند نقشه راه صنعتی کشور را اقدامی ضروری دانست و گفت: دولت با پرهیز از تصدی گری، بدنبال مدیریت، نظارت و هدایت فعالان اقتصادی و بخش خصوصی است.

جهاد کارآفرینان و کارگران موجب اعتراف آمریکا به شکست جنگ اقتصادی شد | آمارهای کلان اقتصادیِ دهه ۹۰ حقاً و انصافاً ناخرسند کننده است

رئیسی وجود ثبات در مقررات را برای فعالان اقتصادی حائز اهمیت دانست و گفت: بی‌ثباتی در مقررات و تصمیم‌گیری‌های موردی باعث سردرگمی مردم، تولیدکنندگان و صادرکنندگان می شود و باید با اقدام جهادی به این بی ثباتی خاتمه داده شود تا فعالیت اقتصادی و بازار برای مردم و فعالان عرصه تولید قابل پیش بینی باشد.

 رئیسی بیانات مقام معظم رهبری را دغدغه مردم و فعالان اقتصادی دانست و از معاون اول خواست با تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای دولت، ‌نخبگان اقتصادی و تولید کنندگان موارد مطرح شده در دیدار معظم له با فعالان اقتصادی را پیگیری و اجرایی کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یوم الله دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: آنچه در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ اتفاق افتاد ظهور قدرت الهی بود لذا یوم الله نامیده می شود. در آن روز رژیم تا دندان مسلح و مورد حمایت قدرت‌های بزرگ جهانی کنار زده شد و ملتی با نام خدا و برای اجرای قوانین الهی به قدرت رسیدند. این روز را نباید فراموش کرد چرا که هم روز پیروزی جریان حق و هم روز اضمحلال جریان باطل بود.

رئیسی گفت: یادآوری ایام دهه فجر الزاماتی دارد که باید مورد توجه همگان باشد. گرامیداشت ایام دهه فجر ۱۳۵۷صرفا برای بیان یک رخداد تاریخی نیست بلکه باید فلسفه و علل وقوع آن با توجه به ویژگی‌های دهه فجر ۱۴۰۰ مورد تحلیل و تبیین قرار گیرد.

کد خبر 653826

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    آقای رئیسی در پیامی دستور دادند کیفیت خودرو افزایش یابد !!!!!!!!!! با یه دستور همه چیو حل میکنه ... مثل گرانی خودرو و اجناس و ....
  • محمد IR ۰۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    به نظرم شما باید کاری میکردید مردم پولهاشون را جهت تولید سرمایه گذاری کنند نه داخل بانکها که خود باعث توقف واحدهای تولیدی شدند. چرا کاری نکردید که اعتماد مردم به بازار سرمایه بیشتر بشه و با نظارت در بازار سرمایه و در واحدهای تولیدی از این سرمایه در راستای افزایش قدرت تولید استفاده میکردید.
  • IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    1 0
    به امید واقعیت