اعضای شورای شهر تهران گزارش حسابرس در خصوص عملکرد مالی منطقه ۳ در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ را تصویب کردند و فروش سرای محله دروس و واگذاری ملک ملاصدرا از جمله موضوعاتی بودند که مورد بررسی قرار گرفتند.

شورای شهر

به گزارش همشهری آنلاین، صبح امروز بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای شهر تهران در خصوص حسابرسی از شهرداری منطقه ۳ برای سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ابهامات گزارش حسابرسی شهرداری منطقه ۳ اظهار کرد: شهرداری منطقه ۳ لازم است که در مورد واگذاری ملک ۴۸۰ میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۶ به بانک شهر موسوم به ملک ملاصدرا که در جوار بزرگراه شهید چمران قرار دارد اقدام کند؛ چرا که این واگذاری فاقد اسناد قانونی و اظهارنظر رسمی کارشناس دادگستری در مورد ارزش ملک است.

او با بیان این‌که شهرداری منطقه باید در مورد وضعیت هتل‌ دیدار که یک پروژه مشارکتی است و از حدود ۱۰ سال قبل تاکنون کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا سال ۱۳۹۹ داشته است، اقدام کند، اظهار کرد: همچنین ۳۶ میلیارد تومان چک‌های برگشتی و نکول شده، داریم که باید منطقه در خصوص وصول آنها اقدام کند و همچنین واگذاری سه پلاک ثبتی به بنیاد مستضعفان باید مورد توجه قرار گیرد و مانده طلب شهرداری از بنیاد پیگیری جدی شود.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: شهرداری منطقه بابت تخصیص عوارض صدور پروانه پلاک‌های ثبت شده حدود ۹ میلیارد دلار از دولت طلبکار است که باید در حساب‌های فی‌مابین پیگیری شود.

جوانی شهردار منطقه ۳ نیز با حضور در جلسه امروز شورا با بیان این‌که درباره "ملک موسوم به لبه چمران" نمی‌دانم چرا حسابرس به گزارش‌های رسمی ارائه شده توجهی نکرده است، ادامه داد: این پروژه دارای گزارش رسمی کارشناس دادگستری است اما اختلاف حسابی بین ما و بانک شهر بود که در حال جمع‌بندی نهایی هستیم. در مورد پروژه هتل دیدار نیز باید بگویم که گزارشی که به شورا داده است برای سال ۱۳۹۹ است و از شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ پیشرفت پروژه بیشتر شده است به گونه‌ای که حالا پیشرفت ۲۲ درصدی دارد و مشکلات حقوقی و اسنادی نیز مرتفع شده است.

او با بیان این‌که از ۳۶ میلیارد تومان چک‌های برگشتی، ۲۴ میلیارد تومان متعلق به یک پلاک ثبتی است که به دلیل نبود مالک، اقدامات حقوقی را آغاز کردیم، گفت: مطالبات از بنیاد مستضعفان و وزارت راه و شهرسازی وجود دارد اما قرار است که به صورت متمرکز معاونت مالی، اقداماتی را در خصوص مطالبات مناطق از ارگان‌های دولتی داشته باشد.

واکنش اعضای شورا به گزارش

در ادامه حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران نیز با بیان این‌که باید در اسرع وقت جلسه‌ مستقیم با ذی‌حسابان داشته باشیم، گفت: شما از ما حکم می‌گیرید ولی با حسابرسی که ما انتخاب می‌کنیم، همکاری نمی‌کنید.

پیرهادی در واکنش به این گزارش اظهار کرد: در چند سال گذشته تلاش زیادی برای افزایش سرانه‌های فرهنگی صورت گرفته اما متاسفانه در چند سال اخیر به مسائل فرهنگی و اجتماعی ظلم شده است، بطور مثال در منطقه ۳ ، سرای محله دروس با قیمت نازل فروخته شده است، نگارخانه زمرد نیز فروش رفت، به اصحاب هنر کم‌لطفی شد و ساختمان مرکز خدمات اجتماعی را فروخته‌اند. حتی یک مسجدی به نام مسجد ولایت ساخته شد و با آموزش و پرورش نیز تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد اما بعد از مدتی تابلوی مسجد به مجتمع فرهنگی تغییر پیدا کرد و لازم است که شهردار منطقه ۳ این موضوع را پیگیری کند.

 ناصر امانی نیز در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: در بحث حسابرسی زحمات زیادی کشیده شده و جلسات متعددی برگزار شده است. به نظر می‌آید انتخاب حسابرسان قدری نیاز به تأمل دارد. در حسابرسی سال ۱۴۰۰، همه مناطق سنگین که حجم مالی‌شان فوق‌العاده زیاد است به عهده یک موسسه گذاشته شده است. توزیع‌ اینگونه نباشد که یک موسسه حسابرسی مناطق و یک موسسه فقط شرکت‌ها را بردارد. باید منطقه، سازمان و شرکت بین همه موسسات حسابرسی توزیع شود. این روند ایراد دارد و باید اصلاح شود. می‌توانیم از موسسات سطح ۲ و سه هم انتخاب کنیم.

پرویز سروری در پایان بررسی گزارش حسابرسی منطقه ۳ اظهار کرد: گزارش حسابرس برای رفع انحرافات و نواقص به منطقه ارسال می‌شود و اگر مواردی وجود داشته باشد که باید به مراجع قضایی اعلام کنیم، این مهم رخ می‌دهد.

 اعضای شورای شهر با رأی موافق خود گزارش حسابرس در مورد منطقه ۳ را تصویب کردند.

کد خبر 691606
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha