به گزارش همشهری آنلاین، محمد عزیزی با بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه آماری از تعداد دقیق سگها در سطح شهر تهران در دسترس نبود بنابراین با بررسیهای کارشناسی، بازدیدهای میدانی و دریافت پیامهای مردمی از طریق سامانه ۱۳۷، کانونهای آلودگی و محلهای تردد سگهای بلاصاحب شناسایی شد.
در این باره بخوانید: فعالیت ۲۰ گروه زندهگیری سگ در تهران | آلودگی ۱۰۰۰ نقطه شهر به موشهای موذی
رویکرد شهرداری معدومسازی سگهای ولگرد نیست | بیش از ۴۰۰ هزار قلاده سگ بدون صاحب در استان تهران | این حیوانات بعد از جمعآوری به کجا منتقل میشوند؟
نحوه مواجهه ۵ کشور دنیا با سگهای ولگرد | مرگ سالانه ۲۱ هزار نفر در هند بر اثر هاری | ۱۸ میلیون سگ خیابانی در مکزیک
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه تهران حدود ۵ تا ۶ هزار سگ بدون صاحب دارد، افزود: برای ساماندهی این سگها، کار تحقیقاتی با مرکز مطالعات شهرداری آغاز شده و به زودی به آمار دقیقتری از سگهای بدون صاحب در شهر خواهیم رسید. اما در حال حاضر با استفاده از پتانسیل بخش خصوصی اقداماتی در زمینه کنترل سگهای بلاصاحب در سطح شهر آغاز شده است.
او در توضیح مشارکت بخش خصوصی در اینباره گفت: در همین راستا و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و بکارگیری دو پیمانکار در بخش مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب در آرادکوه و پیمانکار بخش زنده گیری سازمان، این اقدام در حال انجام است. یک مرکز جمع آوری و نگهداری از سگهای بدون صاحب زیرنظر سازمان پسماند قرار دارد.
عزیزی گفت: واکسیناسیون و عقیم سازی سگها بعد از ورود به نقاهتگاه آراد کوه از برنامههای اولویت دار سازمان است. سگ های عقیم شده و واکسینه شده پلاک گذاری و سپس در صورت امکان واگذار میشوند.
او یکی دیگر اقدامات سازمان در جهت کنترل تعداد سگهای بلاصاحب را عقیم سازی اعلام کرد و افزود: مجموعا ۲۵۰ قلاده از ابتدای امسال در نقاهتگاه آراد کوه، عقیم سازی شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران؛ بیش از ۵۰۰ دز واکسن نیز به این حیوانات در سه ماه اخیر تزریق شده است. همچنین به منظور هماهنگی بیشتر، این سازمان جلساتی با اداره کل دامپزشکی و انستیتو پاستور نیز ترتیب داده است.
نظر شما