به گزارش همشهری آنلاین، امیر مرادی از برگزاری جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان گیلان به دنبال پیش بینی صدور سطح نارنجی هواشناسی و احتمال بارش های سنگین در روزهای دوشنبه و سه شنبه خبر داد و اظهار کرد: بخش خصوصی و گروههای جهادی در کنار دستگاه های امدادی و خدماتی در وضعیت آماده باش قرار دارند تا در صورت نیاز از توان آنها در مهار سیلاب کمک گرفته شود.
وی افزود: باید با شناسایی نقاط ضعف و قوت و بهرهگیری از تجربیات گذشته تلاش کنیم تا حداقل خسارت های ناشی از سیلابهای احتمالی به استان وارد شود.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان با تاکید بر ضرورت هماهنگی و تعامل بین دستگاههای مربوطه در استان، تصریح کرد: باید در مقابله با حوادث احتمالی آمادگی کامل داشته باشیم تا در زمان بحران غافلگیر نشویم.
مرادی پاکسازی مسیرهای رودخانهای را از راهکارهای آمادگی برای سیلابهای احتمالی عنوان و بیان کرد: مسیرهای بسته حوادث را تشدید می کند و اگر آمادگی لازم نباشد، خسارت بر مردم وارد میشود.
وی با بیان اینکه حجم توده ای که آب در سیلاب با خود حمل میکند بسیار سنگین است و میتواند موجب خسارتهای گسترده شود، خاطرنشان کرد: چون شدت بارشها در ارتفاعات تاکید شده، مدیران مربوطه با توجه به تجربیات سیلهای گذشته، مسیر رودخانه ها را بازدید و از باز بودن آنها اطمینان حاصل کنند تا خروجی آب به درستی انجام گیرد.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان ادامه داد: ماشینآلات سنگین و بیل مکانیکی کنار پلهای مهم مستقر شوند تا در صورت ایجاد مانع در مسیر آب، آن را بازگشایی کنند؛ همچنین از تردد افراد بر روی پلهای آبنما جلوگیری شده و به دلیل سیلاب احتمالی، مردم از مستقر شدن در مناطق اطراف رودخانهها جدا خودداری کنند.
وی با اشاره به ورود تعداد بسیاری از مسافران که برای عزاداری تاسوعا و عاشورا به موطن خود در استان بازگشتهاند، خاطرنشان کرد: باید در کنار آمادگی دستگاهها، هشدارهای لازم به مردم در شهرها و روستاها داده شود تا مراقبتها از خود و خانوادهشان بیش از پیش انجام شود.
نظر شما