در این نمایشگاه که در شهر اکوئالانیا در شمال ایتالیا برپا شده است قارچهای وحشی موسوم به تروفل (truffle) در دو گونه سفید و سیاه در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.
این قارچ خوراکی معطر در فصل پاییز در مناطق کوهستانی و کوهپایههای شمالی ایتالیا به صورت طبیعی میروید و قمیت آن در هر کیلو گرم بین 3 تا 8 هزار یورو است.
یک کارشناس تروبفل درباره علت قیمت سرسام آور این قارچ گفت: این قارچ بسیار خوش طعم، کمیاب و به ویژه چاشنی فوقالعاده معطری برای بسیاری از غذاها است و این عوامل باعث قیمت بالای آن شده است.
تروفل هر چقدر بزرگتر و سنگینتر باشد، گران قیمتتر است تا حدی که فقط افراد ثروتمند میتوانند آن را در سالنهای حراج خریداری کنند.
در مزایده بینالمللی تروبل در شهر رم، یک قارچ وحشی یک کیلو و هشت دهم گرم به قیمت 200 هزار دلار به فروش رسید.