معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه هر دستگاه اتوبوس برقی تقریباً ۱۰ میلیارد تومان قیمت دارد، گفت: با توجه به اینکه ورود اتوبوس برقی به پایتخت نخستین تجربه محسوب می‌شود، فرآیندهای امور اداری آن طولانی شده چرا که از پیش این تجربه‌ای وجود نداشته است.

اتوبوس برقی

به گزارش همشهری آنلاین، سید مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس‌های برقی، توضیح داد: پروژه اتوبوس برقی پروژه متفاوتی نسبت به دوره‌های گذشته است و اولین باری است که بخش خصوصی به صورت بلندمدت به آن ورود کرده و می‌خواهد ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی (گران‌ترین اتوبوس موجود در دنیا) را وارد شهر تهران کند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هر دستگاه اتوبوس برقی تقریباً ۱۰ میلیارد تومان قیمت دارد، افزود: باتوجه به اینکه ورود اتوبوس برقی به پایتخت نخستین تجربه محسوب می‌شود، فرآیندهای امور اداری آن طولانی شده چرا که از پیش این تجربه‌ای وجود نداشته است.

شفیعی درباره زمان قطعی واردات تمامی ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به پایتخت، گفت: واردات، نسبت به برنامه زمان بندی قرارداد با تأخیر کوتاهی روبرو خواهد بود اما مرحله اول که شامل چهار دستگاه اتوبوس برقی است، وارد کشور شده و شرکت خودروساز درحال مونتاژ این چهار دستگاه اتوبوس است.

او اظهار داشت: به تدریج بقیه اتوبوس‌ها به صورت CKD وارد می‌شوند. در آخرین جلسه‌ با بخش خصوصی قرار شد که به تدریج اتوبوس‌های وارد و تولید شده از اواخر شهریور یا اوایل مهر وارد خطوط بهره برداری شوند. همچنین ۴۶ دستگاه اتوبوس دیگر تا اواخر دی و بهمن جاری در خطوط فعالیت کنند.

کد خبر 699641
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 13
  • حمید IR ۱۷:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
    10 0
    خیلی هم عالی رویای آسمان آبی در شهرهای بزرگ ایران با برقی کردن اتوبوس هاوتاکسی ها وموتوسیکلتها بسیاردردسترس می باشد ویک اراده استوار ازسوی شهرداری نیازدارد.