علیاکبر عصارنیا در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: در حال حاضر مدلهای مختلفی از همسریابی در کشور وجود دارد اما سازمان ملی جوانان تصمیم دارد در این زمینه 2نکته را مد نظر قرار دهد؛ در واقع حمایت و تقویت این مراکز بسیار مهم است.
وی افزود: البته شکلی از همسریابیها در قالب سنتی است که اکثراً نیز خانم هستند و در محیطهای خانگی و مجالس زنانه حضور دارند. با وجود اینکه شکل سنتی همسریابی نمیتواند مشکلات اصلی جامعه را حل کند و با توجه به اینکه در شهرهای بزرگ نیاز به نهادهای اجتماعی وجود دارد، توانمندسازی این گروه ضروری است.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان ملی جوانان تصریح کرد: آنچه مطرح میشود نهادسازی اجتماعی در این موضوع است و باید توسط دستگاههای مسئول انجام شود به همین خاطر رایزنیهایی با برخی از دستگاهها مانند نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه که وظایفی در محیط دانشگاهها دارد، آغاز شده است.
وی ضمن ابراز امیدواری از تقویت نهادهای اجتماعی با همکاری دستگاههای مسئول بیان داشت: دستگاهها متناسب با وظایفشان نهادهای اجتماعی را تقویت میکنند، با این روش امر همسریابی به شکل صحیح تقویت میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان ملی جوانان در رابطه با مؤسسات و مراکزی که بهصورت فردی فعالیت میکنند، تصریح کرد: مراکزی نیز هستند که بهصورت موردی و پراکنده کار میکنند که شخص محورند. در رابطه با رد یا تأیید این دسته از مراکز در درجه اول به فردمحوری در مؤسسه مورد نظر توجه میشود.
به گفته عصارنیا، طرح تقویت مراکز همسریابی تا 2 ماه آینده آماده میشود و این در حوزه معاونت طرح و هماهنگی دستگاهها نیاز به ایجاد هماهنگی بیشتر بین سازمانها دارد.
وی در پاسخ به اینکه آیا دستگاهها در این زمینه اعلام همکاری کردهاند یا خیر؟ ادامه داد: آمادگی برای انجام شدن این طرح از سوی دستگاهها اعلام شده و به همین دلیل نیز این طرح از سوی سازمان ملی جوانان مطرح شده است.
به اعتقاد عصارنیا تا پایان سالجاری این طرح میتواند در برخی دانشگاههای کشور آغاز و اجرایی شود.