به گزارش همشهری آنلاین فوتبال ساحلی یکی از مراکز توجه کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال است. نه حواشی و حساسیتهای تیمهای ملی فوتبال و فوتسال را دارد و نه اخبارش براحتی فراگیر میشوند. وقتی کاندیداها در آستانه انتخابات بعد از چند سال تعطیلی فوتبال ساحلی زنان، تیم تشکیل میدهند تا از آرای آنها برخوردار شوند، معلوم است که از تیم مردان غافل نمیشوند.
این نشانهها سهشنبه شب در جریان بازی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل آذربایجان در یزد، جنجالآفرین شد. وقتی درست حین پخش سرود جمهوری اسلامی پیش از شروع مسابقه تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل آذربایجان، عباس هاشمپور، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی، با حالت قهر ورزشگاه را ترک کرد.
ماجرای این قهر و ناراحتی از اختلاف بر سر انتخاب کاپیتان شروع میشد.
هاشمپور، محمد احمدزاده را بهعنوان کاپیتان تیم ملی انتخاب کرده بود اما علی دهقانی سانیج، رئیس دپارتمان فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال اصرار داشت که باید مسلم مسیگر بازوبند کاپیتانی را بر بازو ببندد. بر سر همین موضوع بگومگویی بین سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی و رئیس دپارتمان در میگیرد و هاشمپور خطاب به دهقانی میگوید من سرمربی تیم هستم و خودم میدانم چه کسی باید بازوبند کاپیتانی را ببندد. دهقانی هم پاسخش را میدهد و همه اینها منجر به قهر سرمربی تیم ملی و ترک ورزشگاه میشود.
بعد از رفتن هاشمپور، تیم ملی بازی مقابل آذربایجان را با کاپیتانی مسیگر و بدون سرمربی به پایان برد! بعد از این ماجرا این سؤال جدی به وجود آمده بود که چرا باید به کاپیتانی مسیگری که با 40 سال سن، نامش از لیست تیم ملی خط خورده بود تا این اندازه اصرار شود؟ چه عاملی باعث میشود این موضوع اینقدر اهمیت پیدا کند که رئیس دپارتمان فوتبال ساحلی به خاطرش با سرمربی وارد کشمکش شود و در نهایت بازی را بدون سرمربی پیش ببرد؟
پاسخ این سؤال اما در حین برگزاری بازی، بین اطرافیان تیم دهان به دهان میشد و همه حاضران از رد پای کشمکشهای انتخاباتی در این دعوا و درگیری اطمینان داشتند. شایعاتی که اطراف تیم ملی قوت گرفته بود به رقابت شهرها برای بالا رفتن تعداد آرایشان به یک کاندیدا اشاره داشت. میگفتند بوشهریها که میخواهند تعداد آرایشان به ماجدی را بالا ببرند و احتمالاً در ازای آن امتیازهای وعده داده شده را مال خود کنند، اصرار دارند که مسیگر کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی باشد و شانس بیشتری داشته باشند.
شایعات زیاد است. به خصوص پس از برکناری طالقانی از ریاست هیأت فوتبال خوزستان که اعتراضهای فراوانی به دنبال داشت. او از مخالفان اصلی یکی از گزینه های ریاست فدراسیون فوتبال بود.
پیشتر البته انتصاب صمد مرفاوی و مریم آزمون را در تیمهای ملی جوانان و زنان داشتیم و رؤسای دیگر هیأتها که همگی در راستای اهداف انتخاباتی یکی از کاندیداها چیده شدهاند.
نظر شما