سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحدFAO، با هدف ارتقاء شناخت الیاف طبیعی و معرفی موثر و بادوام بودن آنها و همکاری بینالمللی میان صنایع نساجی ابتکاراتی ارائه میکند.
الیاف طبیعی 40 درصد مصرف جهانی منسوجات را در سال دو هزار و چهار به خود اختصاص دادند.
کارلو پترینی جامعه شناس ایتالیایی پس از برنامه خود برای مبارزه با "تغذیه ناسالم" ، این بار ارتقای کاربرد الیاف طبیعی را در دستور کار خود قرار داده است.
او میگوید: لباس پوشیدن همانند خوردن امری است که به کشاورزی وابسته است. ما دیگر نمیتوانیم با لباسهای ساخته شده از نفت خود را بپوشانیم و باید کاری کنیم تا الیاف طبیعی بجای صادر شدن و ایجاد ثروت برای تولید پوشاک جمعیت محلی مورد استفاده قرار گیرد.
کارلو پترینی بیست سال پیش انجمنی موسوم به "slow food" (در مقابل fast food) با هدف ارتقاء کیفیت تغذیه سالم ایجاد کرد. اسلو فود امروزه در 150 کشور جهان 100 هزار عضو دارد. [جنبش آهستهخوری]