به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از نیو اطلس، شرکت بریتانیایی «لوناز دیزاین» از زمان تأسیس خود در سال ۲۰۱۸، تعدادی از خودروهای کلاسیک را تبدیل به خودروهای تمام برقی واقعا باشکوه تبدیل کرده است.
در این ماه، این شرکت نادرترین خودرویی را معرفی کرد که تا کنون به خودروی برقی تبدیل شده است. بنتلی اس (S۲) کانتیننتال ۱۹۶۱ با بدنهای به فرم کالسکه، یکی از تعداد انگشت شماری از این خودروهایی است که تاکنون ساخته شده و در مرکز طرح تبدیل خودروهای کلاسیک به خودروهای تمام برقی قرار داشته است.
شرکت «لوناز» موتور ۶.۲ لیتری V8 این خودرو را که با آلیاژ آلومینیوم کلاسیک ساخته شده را با پیشرانه برقی ۴۰۰ اسب بخاری پیشرفته تعویض کرده و آن را به یک نمونه واقعی تبدیل کرده است.
بنتلی نزدیک به ۲۰۰۰ خودروی «اس ۲» را در طول سالهای ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۲ ساخت. در آن زمان، هنوز امکان جفت کردن یک «شاسی رول» با بدنه مخصوصی که کالسکهای نام دارد، توسط متخصصان ماهر در مغازههایی مانند «»اچ جی مولینر» و «پارک وارد» وجود داشت.
همانطور که لوناز توضیح می دهد، پس از سفارش اولیه این «اس ۲» کانتیننتال در سال ۱۹۶۲ این در سال ۱۹۶۷ فروخته شد. چندین بار دست به دست شد و به آلمان و ژاپن سفر کرد و در نهایت دوباره راه خود را به بریتانیا پیدا کرد.
کمپانی «لوناز» با جایگزینی پیشرانه اصلی V8 برای سخت افزار الکتریکی ماژولار که به هر خودرویی جان تازهای میبخشد، آن را از یکی از معدود خودروهای کلاسیک مشهور برقی تبدیل کرده است. در این حالت، پیشرانه برقی ۴۰۰ اسب بخار قدرت و ۲۹۸ کیلووات و ۷۱۹ نیوتن متر تولید میکند.
بنتلی «اس۲» که به تازگی برقی و مدرن و به روز شده است میتواند سرعت خود را ظرف ۶.۹ ثانیه از صفر به صد برساند. لوناز یک سیستم تعلیق فنری قابل تنظیم مدرن را نصب می کند تا اولین تکان فرمان، بدنه را مانند یک فیل نیمه آرام دچار لرزش نکند. راننده میتواند سیستم تعلیق را به صورت برقی تنظیم کند. این شرکت همچنین ترمز احیا کننده را به همراه کالیپرهای شش پیستونه در جلو و چهار پیستونه در عقب اضافه میکند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما