به گزارش همشهری آنلاین، امروز کتاب «چوکان حمینی»در جشنواره ملی جهادگران با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه رونمایی شد. بذرافکن در این مراسم گفت: چوکان حمینی یک تبار تحول در تصویر از سیستان و بلوچستان است، تصویری که از سیستان و بلوچستان به خودشان و مردم مدام منتقل شده، یک تصویر صرفا محروم است.
او ادامه داد: چوکان حمینی علیه این تصویر از دهه ۶۰ قیام کرد؛ یعنی از اوایل انقلاب و این قیام همچنان تا دهه پنجم انقلاب ادامه دارد و برای تحول در این چهره باید عقبه آن را بدانیم که در چوکان حمینی چنین عقبهای به تصویر کشیده شده است.
خواندنیهای بیشتر را اینجا دنبال کنید
دستگاهها باید از گروههای جهادی الهام بگیرند
بذرافکن همچنین در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار جشنواره گفت: جشنواره جهادگران در بهار فعالیتهای گروههای جهادی اتفاق افتاده است که سبب رونق چند برابری شده است. در واقع جشنواره به عنوان یک رسانه عمل میکند که برای خود جهادیها نشاط بیشتری ایجاد کرده به این نحو که طللعاش برایشان بیشتر است و برای مخاطب بیرونی نیز به مراتب جذابتر است.
او اضافه کرد: به جای آن که کار رسانهای که طی یکسال یا دوسال انرژی و گرما به فعالیت دهد بنده به عنوان یک بازدید کننده بیرونی در جشنواره به این انرژی و گرما دست پیدا کرده و حتی بر این باورم که چند برابر است. در عین حال اگر نقصی وچود دارد، دیده میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه در پاسخ به این پرسش که نهادها و سازمانها چگونه میتوانند از گروههای جهادی حمایت کنند، اضافه کرد: بنده معتقدم نهادها، آن چیزی که باید به آن توجه کنند، الگو گیری از بچههای جهادی است. اولین کسانی که باید نسبت به جهادگران هوشیاری داشته باشند، خود جهادگران هستند. جهادیها باید در قالب یک وظیفه، الهام بخش دستگاههایی که از این فضا محروم هستند، باشند. در واقع داشته، آورده و سرمایههای فزاینده آنان باید پشتیبان دستگاهها باشد.
او گفت: دستگاهها باید تسهیلگر باشند، پشتیبانی مقطعی به معنی حمایت مالی اغلب به عنوان بحث حمایتی از گروهها مطرح میشود اما بنده معتقدم دستگاهها باید تسهیلگری کنند که به فرایند شتاب دهند. در نتیجه باید مدل جهادی توسط دستگاهها گرفته شود و این بهترین شیوه حمایت از آنان است.
حرکتهای جهادی دوباره در کشور آغاز شده است/ ایجاد شبکه نوآوری روستایی برای توسعه حرکتهای جهادی
امروز همچنین طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز از جشنواره ملی جهادگران بازدید کرد. او در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار جشنوارع گفت: بحث جهادی یک نیاز دو طرفه است؛ هم دانشجو و هم جامعه به آن نیاز دارد. جهادسازندگی را حضرت امام بنیان گذاشت منتها بدسلیقگی کسانی که در سیستم بوروکراتیک کشور، جهاد را از بین بردند سبب شد آن را در وزارت جهاد کشاورزی ادغام کردند.
او با بیان اینکه خوشبختانه نشان داده میشود که دوباره جهاد به صورت طبیعی و یک نیاز واقعی در حال شکلگیری است، اظهار کرد: از اینکه بچههای جهادی کنار هم آمدهاند تا نشان دهند که هم خودشان نیاز دارند که کار جهادی انجام دهند و جامعه نیاز دارد بسیار خوشحال شدم، دست بچههای بسیج درد نکند. انشالله مسوولانی چون ما به این حرکت قوام داده و تقویت کنند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: گروههای جهادی نیازمند صندوقهای حمایتی هستند. دولت نیز باید قواعدی در مسوولیت اجتماعی شرکتهای بزرگ تعبیه کند تا به حمایت از گروههای جهادی بیایند. دانشگاه خود بر روی شهریه دانشجو مستقر است، در نتیجه از این محل نمیتواند کمک کند اما بنا داریم یک شبکه نوآوری روستایی داشته باشیم تا خودش پشتیبان خوبی برای حرکتهای جهادی باشد.
مسوولان باید هنر استفاده از ظرفیت جهادگران را داشته باشند
سردار شکارچی، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح نیز از دیگر بازدیدکنندگان جشنواره ملی جهادگران بود. او در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار جشنواره گفت: در جشنواره جهادگران توفیقات زیادی دیدیم. جهادگران نسبت به گذشته رشد، انسجام و انگیزه بیشتری دارند و کارهای بسیار بزرگی انجام دادند که تنها نمونهای آن را به جشنواره آوردهاند.
او ادامه داد: بعضی از دستگاه های کشوری که میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند، هنوز شناخت کافی نسبت به جهادگران ندارند. جوانان با ظرفیت، با دانش و بهروز در حال کار جهادی هستند و این مسوولاناند که باید هنر استفاده از این ظرفیت را داشته باشند.
گرامیداشت یاد و خاطره اسماعیل احمدی مشاور وزیر ورزش و یک جهادی سابق
شب گذشته و امروز جهادگران یاد و خاطره شهید اسماعیلی احمدی مشاور کنونی وزیر ورزش و جهادی سابق را که روز پنجشنبه ۵ اسفندماه در اثر سقوط بالگرد جان خود را از دست داد، گرامی داشتند. همچنین تصویر او نیز در محل ورودی جشنواره نصب شد.
او مسئول گروه جهادی منتظران خورشید بود که در سالهای گذشته به همراه نیروهای جهادی خدماتی بسیاری به مردم مناطق محروم ارائه کرده بود.
احمدی از سالهای گذشته باحضور در روستاهای محروم و کمتر برخوردار به هدایت نیروهای جهادی و کمکرسانی به مردم میپرداخت. دهستان احمد فداله در شهرستان دزفول از جمله مناطق صعب العبوری است که گروه جهادی منتظران خورشید کمکرسانیهای بسیاری به آنجا داشت و خدماتی در حوزههای عمرانی، درمانی، فرهنگی، اجتماعی و... ارائه کرد.
آخرین جزئیات جشنواره ملی جهادگران اعلام شد | از امروز تا شنبه از خیابان طالقانی خبرهای خوشی میرسد
ضرورت میدان دادن به نوجوانان دهه هشتادی و نودی
نهادها و سازمانها در کار گروههای جهادی دخالت نکنند
رییس دانشگاه آزاد؛ ایجاد شبکه نوآوری روستایی برای کمک به جهادگران
نظر شما