پیکر استاد علی جلالی پدرخوشنویسی معاصر کازرون به خانه ابدی بدرقه شد.
به گزارش هشمهری آنلاین، پیکر استاد جلالی امروز در قطعه هنرمندان آرمستان شهر کازرون با حضور خانواده و اهالی فرهنگ و هنر جنوب کشور به خاک سپرده شد.
استاد علی جلالی در اسفندماه ۱۳۳۶ در شهر باستانی کازرون چشم به جهان گشود و در ششم اسفندماه امسال در شهرتاریخی محل تولد خود در سن ۶۵ سالگی بدرود حیات گفت. بسیاری از اساتید ممتاز خوشنویسی کازرون طی این سالها از شاگردان استاد علی جلالی بودند و خود وی خوشنویسی را از کودکی به طور خودجوش آغاز کرده بود. استاد جلالی هنر خوشنویسی خود را در دوران جوانی در حضور استاد حمید دیرین در شیراز به درجه ممتاز رساند و سالهای سال در کازرون با آموزش خوشنویسی هنرمندانی برجسته را به جامعه خوشنویسی ایران معرفی کرد. استاد جلالی بازنشسته اداره آموزش و پروش کازرون بود و همزمان با اداره فرهنگ و ارشاد نیز همکاری داشت. آثار برجسته استاد جلالی در سبک نستعلیق و شکسته بارها در نمایشگاههای مختلفی در کشور به نمایش درآمد و تحسین هنرمندان را برانگیخت.
حسین پیروان از هنرمندان همشهری استاد علی جلالی در یادداشتی درباره او چنین نوشته است:
علی از خانواده ای شریف و اهل هنر برخواسته بود و براستی حق بزرگی بر گردن هنر خوشنویسی کازرون دارد. سادهزیست بود و هنر را در خدمت اندیشه میخواست.
انسانی به تمام معنا و شریف بود. در حالی که در کار خویش یگانه بود، بسیار متواضع و فروتن بود. علی جلالی مردی بدون حاشیه و آرام به ترویج هنر خوشنویسی در کازرون پرداخت.
وقتی مینوشت انگار قلمش بر کاغذ سماع میکرد. علی با سخت کوشی به مدارج ممتاز خوشنویسی رسید و قلمی نافذ و تاثیرگذار داشت و بیاغراق میتوان همه خوشنویسان امروز کازرون را شاگرد او و شاگردانش دانست.
شهرستان کازرون و استان فارس هنرمندی نمونه در اخلاق و تواضع و نیکوخصلت، و استادی بزرگوار و بیریا و مخلص را از دست داد.
کاش در زمان حیاتش بزرگداشتی برای او برگزار میکردیم. امیدوارم شاگردان، دوستان و علاقمندان به هنر خوشنویسی برای تجلیل از هنر و شخصیت برجسته او کاری درخور و ماندگار انجام دهند.
یادش جاودان
نظر شما