بیلد آنلاین گزارش داد، آنگونه که هالی گیبس (Holly Gibbs) از دانشگاه معروف استنفورد در تحقیق خود آورده است، برای تولید در سطوح تحت کشت بیشتر جنگلهای استوایی سوزانده میشوند که این امر دیاکسید کربن مضر برای آب و هوا را آزاد خواهد کرد.
یک دهه زمان نیاز است تا سوخت گیاهی موجب انتشار اندک دیاکسید کربن و مفید برای آب و هوا شود.
گیبس تصریح کرد با کشت گیاهان پرثمر همچون نیشکر، امکان دارد بیلان دیاکسید کربن پس از 40 تا 120 سال به صفر برسد. اما کشت گیاهانی کمثمرتر همچون دانههای سویا به صدها سال زمان نیاز است