همشهری آنلاین: رئیس جمهور در گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم سخن گفت.

رئیس جمهور در این برنامه از حضور پرشور و تاریخ ساز ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن قدردانی کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر از تهران، آقای احمدی نژاد در گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم افزود: از همه بزرگواری های ملت ایران به خصوص حضور تاریخ سازشان در راهپیمایی 22 بهمن امسال که دوران جدیدی برای ملت ما و ملت‌های دنیا رقم زده شد، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور گفت: اهمیت این حضور زمانی بیشتر معلوم می‌شود که بدانیم شاید نخستین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که بدون تبلیغات انجام شد؛ امسال تبلیغات گروه‌ها و دسته‌ها برای حضور در راهپیمایی‌ها خیلی کمرنگ بود.

احمدی نژاد افزود: امسال پس از گذشت سی سال از عمر انقلاب اسلامی، این انقلاب جوهر خودش را نشان داد؛ اگر بنا بود این انقلاب در مسیر سرازیری باشد در این سی سال خودش را نشان می‌داد.

رئیس جمهور گفت: بعضی ها حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال را یک و هفت دهم سال گذشته تخمین زدند که البته من این موضوع را پیگیری نکردم چون مهم نبود؛ مهم حضور قشرهای مختلف مردم بود.

آقای احمدی نژاد افزود: در این راهپیمایی، از کودک گرفته تا پیرمرد و پیرزن یک حرف و آن هم وحدت بی‌نظیر ملت فریاد زده شد.

رئیس جمهور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دورة جدید در ایران، تحولات جهانی تحت تاثیر رفتار ملت ایران قرار گرفت و پایه گذار آن نیز خود ملت بود که در گذشته نظیرش را نداریم.

آقای احمدی نژاد افزود: این روش موفق‌ترین روش پیشبرد آرمان‌ها برای یک ملت است.
رئیس جمهور با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن هم نشان تحول و هم سرآغاز تحول در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی بود گفت: به جز ابتدای انقلاب در مابقی عمر انقلاب، محور اصلی دشمنی دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران و مبادلات سیاسی آنها بر اساس ضدیت با ملت ایران شکل گرفت.

رئیس جمهور: فروپاشی قدرت‌های استکباری یک واقعیت است
 
رئیس جمهور تصریح کرد : ملت ایران با روش خودش تا امروز با جبهه استکبار مقابله کرده و مرحله به مرحله آنها راعقب زده است.

آقای احمدی نژاد گفت: آنها تصور می کردند که انقلاب به نسل های دوم وسوم نخواهد رسید و سوخت انقلاب تمام و ملت ایران از پیگیری آرمان ها خسته می‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اذعان مقامات کشورهای مختلف به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در 30 سال گذشته گفت: نمایندگان این کشورها در ملاقات های متعدد تصریح می‌کنند که پیشرفت‌های ایران را متعلق به خودمان می‌دانیم.

آقای احمدی نژاد ادامه داد: وقتی که معادلات سیاسی جهان بر پایه تهدید یک ملت سازماندهی می شود زمانی که تهدید می‌شکند حرکت در جهت مقابل ادامه پیدا می‌کند.

رئیس جمهور افزود: باور من این است که انقلاب از نقطه بلوغش عبور کرده و روش انقلاب که روشی درست در مراحل و زمان‌های مختلف از جمله در سال‌های اخیر بوده به عنوان الگو برای سایر کشورها معرفی شده است.

رئیس جمهور با اشاره به مستندات فروپاشی قدرت های استکباری گفت: فروپاشی این قدرت ها واقعیتی است که پایه نظری و مشاهدات عینی دارد.

آقای احمدی نژاد افزود: برای مسلمانان که معتقد به خداوند هستند این امر قطعی است که امپراتوری ها عمر و مهلت معینی دارند و تولد تا فروپاشی آنها را می توان رصد کرد.
رئیس جمهور تصریح کرد: خدای متعال وعده داده است که قدرت های بزرگ مضمحل خواهند شد.

آقای احمدی نژاد اضافه کرد: نظام‌هایی که ظالمانه هستند ماندگار نیستند و اگر چه ممکن است در زمان هایی کارکردهای مختلفی داشته باشند اما از زمانی که وجه ظالمانه آنها غالب شود آغاز فروپاشی آنها آغاز می‌شود.

رئیس جمهور افزود: به لحاظ نظری جبهه استکبار در بن بست کامل در زمینه های نظریه جهان شناسی، جامعه شناسی و انسان شناسی قرار دارد.

آقای احمدی نژاد گفت: مدت‌ها بود که این نظام‌ها با تحولات اقتصادی لباس حقانیت بر نظریه های خود پوشانده بودند اما امروز شعارهای استکبار در بین ملتها با بی رغبتی و واکنش تند مواجه می‌شود.

رئیس جمهور افزود: 20 سال است که هیچ زایش نظری در این حوزه اتفاق نیفتاده است و نظریه‌های آنها پاسخگوی نیازهای روز بشر نیست.

آقای احمدی نژاد ادامه داد : هر تمدن و امپراتوری زمانیکه بخواهد دیدگاه‌های خود را با زور تحمیل کند به زمان فروپاشی خود نزدیک شده است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه جبهه استکبار از نظر سیاسی نیز به بن بست رسیده است مسائل عراق، لبنان، فلسطین، ‌افغانستان، آفریقا و امریکای جنوبی را به عنوان نمونه‌هایی از این بن بست برشمرد.

آقای احمدی نژاد تصریح کرد: این نظام ها قادر به حل هیچ یک از مسائل سیاسی موجود نیستند و به لحاظ اقتصادی نیز موج برگشته است و کارهایی که می کنند پاسخگوی بحران موجود نیست.

 رئیس جمهور در پاسخ به برخی شبهات آماری: بی انصافی می‌کنند 
  
 رئیس جمهور با اشاره به نشانه‌های پایان تک صدایی در دنیا و فریاد رسای ملت‌ها گفت: امپراتوری آنها از هر لحاظ قدرت ادامه راهش را ندارد.

آقای احمدی نژاد با تاکید بر شکست صهیونیست‌ها در غزه مناسبات دنیا و نظم حاکم بر آن را بر پایه رفتارهایی خواند و گفت: اکنون آنها بر هم ریخته‌اند و از این پس تحولات جدیدی در راه است.

رئیس جمهور همکاری دسته جمعی و رعایت پایه‌ها و اقدامات نظری را بانی ایجاد نظم جدیدی در جهان خواند که آن را نیز ملت ایران مطرح می کند و نظم آینده جهان بر پایه اعتقاداتی است که مناسبات ظالمانه را بر هم خواهد ریخت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف برنامه چهارم توسعه و برخی اعداد و ارقام اشاره کرد و گفت: 64 تا 65 درصد متوسط اجرای برخی برنامه ها بوده است اما با اطمینان می گویم برنامه چهارم بیش از 80 تا 85 درصد محقق شده است.

احمدی نژاد با تبیین رشد اقتصادی 7 و 2 دهم درصدی در سال آخر گفت: این رشد بالایی است و وقتی سرجمع فعالیت ها را می سنجیم گام های عمرانی و اصلاحات در صادرات غیر نفتی که از جمله اهداف برنامه بوده محقق شده است.

رئیس جمهور اهداف برنامه چهارم را دو برابر برنامه سوم خواند و تصریح کرد:‌ در حالی که فاصله این دو برنامه بسیار کم است کل هدف در یک سال و 9 ماه محقق شده است و گرچه در برخی بخش ها عقب هستیم اما در بسیاری مراحل از برآوردهای اولیه عبور کرده ایم و درمجموع بالای 85 درصد برنامه چهارم محقق شده است.

احمدی نژاد اظهار امیدواری کرد برخی عقب افتادگی‌ها با برطرف شدن موانع و آماده شدن زیرساخت ها به زودی رفع شود.

وی با اشاره به برخی حرف و حدیث‌ها درباره اعداد و ارقام اعلام شده ازجانب دولت گفت: این ارقام و اعداد از همان دستگاه‌هایی وهمان افرادی است که پیش از این نیز امارها را ارائه می‌کردند و اینکه بدون مبنا در برخی رسانه‌ها این ارقام را زیر سوال ببرند کار درستی نیست.

رئیس جمهور گفت: اگر قرار باشد بپذیریم اعداد و ارقام اشتباه است پس اعداد و ارقامی که در دولت های گذشته همین نهادها اعلام می کردند نیز زیر سوال می‌رود.

احمدی نژاد سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی را از جمله منابع اعلام این آمار خواندو تصریح کرد:‌ یک نظام جامع آماری را طر احی کرده ایم تا پراکندگی ها به کناری برود و یک مرکز رسمی در کشور آمارها را اعلام کند و پاسخگو نیز باشد.

رئیس جمهور زیر سوال بردن اعداد و ارقام آماری را ازجانب برخی رسانه ها از آزادی مطلق آنها خواند و گفت: این از آن بی انصافی هاست.

 رئیس جمهور: بودجه تقدیمی به مجلس، کسری بودجه آشکار و پنهان ندارد 

رئیس جمهور گفت: لایحه بودجه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی نه تنها کسری آشکار، بلکه پنهان نیز ندارد.

آقای احمدی نژاد در ادامه گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم افزود: شاید برخی درآمدهای پیش بینی شده در این بودجه محقق نشود اما این موضوع طبیعی است.

رئیس جمهور گفت: همه ساز و کارها در این لایحه پیش بینی شده است.

آقای احمدی نژاد درباره بودجه امسال نیز گفت: علت دادن اصلاحیه نیز تکالیفی بود که مجلس بر دوش دولت گذاشت، چرا که برخی هزینه ها افزایش یافت.

رئیس جمهور افزود: بودجه امسال را به گونه‌ای مدیریت کرده‌ایم که نیاز به متمم و دریافت منابع جدید نباشد و در اصلاحیه بودجه، برخی هزینه‌ها جا به جا شد.

آقای احمدی نژاد در ادامه از برخی رسانه‌ها به سبب ارائه آمارهای ضد و نقیض در خصوص بودجه امسال و سال آینده گفت: رسانه ها عین بودجه را منتشر کنند تا مردم مطلع شوند.

رئیس جمهور افزود: رسانه ها باید برای ارقامی که اعلام می کنند استدلال داشته باشند.
احمدی نژاد گفت: اگر مرکز پژوهش های مجلس نیز ارقامی در خصوص کسری بودجه اعلام می کند باید راهکارهایی نیز ارائه کند تا در بررسی لایحه بودجه لحاظ شود.

رئیس جمهور دربارة تأثیر کاهش قیمت نفت در محقق نشدن اهداف بودجه سال آینده گفت: ذخایر ارزی کشور ما آن قدر هست که اگر تا چهار سال همین وضع در موضوع نفت ادامه یابد، همة برنامه های اقتصادی و سازندگی با شیب تند پیش برود و اگر شیب حرکتمان را کمتر کنیم حتی تا شش سال نیز می توانیم ادامه دهیم.

آقای احمدی نژاد گفت: در لایحه بودجه سال آینده، بسیاری از هزینه ها که با رشد بنیادین کشور ارتباط ندارد حذف و اولویت ها به بخش سرمایه گذاری، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش اختصاص داده شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بودجه بر اساس آبادانی کشور تنظیم شده است، افزود: نظام برنامه ریزی این گونه بوده است که فرجه هایی را در نظر بگیریم به نحوی که اگر بخشی از درآمدها محقق نشود از فرجه ها استفاده کنیم.

احمدی نژاد گفت: با این حال در مذاکرات با مجلس شورای اسلامی اعلام کرده ایم که هر بخش از درآمدها مشکل دارد حذف کنیم.

اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان در سال آینده 
 
رئیس جمهور از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان دولت از فروردین 1388 خبر داد.

آقای احمدی نژاد افزود: این قانون امسال برای بازنشستگان دولت اجرا شده است.
رئیس جمهور با اشاره به ویژگی های بودجه سال آینده گفت: بودجه جاری کشور ظرفیت این جهش را نداشت اما دولت با در نظر گرفتن تدابیر لازم و نیز با کمک و همکاری مجلس شورای اسلامی این قانون را اجرا کرد.

احمدی نژاد افزود: قانون مدیریت خدمات کشوری گام بزرگی در دریافتی کارمندان است.
رئیس جمهور اضافه کرد: در سه سال گذشته بودجه دولت در جهت کاهش وابستگی به نفت بوده است و با کاهش قیمت جهانی نفت در امسال دولت از این فضای تهدید به عنوان فرصت استفاده کرد و وابستگی خود را به نفت کاهش داد.

آقای احمدی نژاد افزایش و توسعه فعالیت های اقتصادی و عمرانی را با توجه به کاهش قیمت نفت از دیگر ویژگی‌های بودجه سال 88 بیان کرد و گفت: شفاف سازی نیز از دیگر ویژگی‌های این بودجه است.

رئیس جمهور افزود: هر قدر بودجه کشور روشن‌تر باشد به نفع مجریان و قانونگذاران است.
احمدی نژاد همچنین گفت: دولت سقف یارانه کالاهای اساسی را نیز کاهش نداده و حتی بیش از هزار میلیارد تومان افزایش در این بخش داشته است که این امر یکی دیگر از ویژگی های بودجه سال آینده خواهد بود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش درباره افزایش درآمدهای نفتی گفت: دولت از بانک مرکزی سه هزار میلیارد تومان و از بابت مالیات نفت نیز دو هزار و پانصد میلیارد تومان طلب دارد.

احمدی نژاد با بیان اینکه این طلب دریافت خواهد شد گفت: دولت همچون سال های گذشته مبالغی را نیز به خزانه برگشت خواهد داد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در سه سال گذشته پیش بینی های دولت درباره درآمدهای نفتی محقق شده است.

آقای احمدی نژاد گفت: ‌همه بخش های دولت مانند کارمندان، شرکت ها و بانک های دولتی و حتی طرح ها نیز مالیات پرداخت می‌کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اختلاف محاسبه طلب دولت میان بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: خوشبختانه این دو به تفاهم رسیده اند و میزان طلب دولت مشخص شده است.

احمدی نژاد گفت: فعالیت های اقتصادی روز به روز در حال تغییر است و تحلیل و تفسیرهای متفاوتی وجود دارد اما مجلس از بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی برای حل اختلاف دعوت کرده و این طلب مشخص شده است.

رئیس جمهور: هدفمند کردن یارانه‌ها اقتصاد نوین کشور را بنا می‌کند   
 
 رئیس جمهور گفت: لایحه هدفمند کردن یارانه ها تکلیفی است که در برنامه های سوم و چهارم توسعه برعهده دولت گذاشته شده است و باید اجرا شود.

آقای احمدی نژاد در ادامه گفتگوی رادیویی و تلویزیونی با مردم با اشاره به اینکه نظر مجلس براین بود که چون کار بسیار بزرگی می خواهد انجام شود باید دولت به مجلس لایحه هدفمند کردن یارانه ها را تقدیم کند گفت: دولت نزدیک به سه سال روی این لایحه کار و ابعاد مختلف اجرای آن را بررسی کرده است.

رئیس جمهور افزود: هدفمند کردن یارانه ها کاربسیار مهمی است و مجلس شورای اسلامی هم به آن توجه ویژه دارد زیرا ریل اقتصادی آینده کشور را مشخص می کند و با اصلاحات ساختاری، اقتصاد نوین کشور بنا می شود.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی برای اجرای این لایحه تفاهم کرده بودند افزود: دولت آثار اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها را در بودجه سال 88 کل کشور دیده است و به همین خاطر اگر این لایحه کنار برود آثار آن نیز باید به کنار گذاشته شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: این لایحه، برای هدفمند کردن یارانه ها و نه حذف یارانه هاست .
احمدی نژاد افزود: دیدگاهی قبلا درپی حذف یارانه ها بود اما دولت به هیچ وجه درپی این کار نیست زیرا قانون نیز این اجازه را نمی دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه هدفمند کردن یارانه‌ها چند بخش کاملا روشن دارد گفت: اصلاح قیمت ها و تخصیص منابع از اصلاح آنها از جمله بخش های این لایحه است.

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: با محاسباتی که دولت به طور دقیق انجام داده است، هفت دهک درآمدی جامعه حتما باید پشتیبانی شوند و شصت درصد منابع حاصل از اصلاح    قیمت‌ها برای این کار درنظر گرفته شده است.

رئیس جمهور افزود: بیست و پنج درصد از این منابع نیز برای جبران هزینه های دولت و توسعه فعالیت های عمرانی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: در این چارچوب هزینه های نفتی را در بودجه کاهش داده ایم و به سمت اصلاح پایه های تورمی رفته ایم، برای اینکه یکی از عوامل اصلی ساختاری تورم را حذف کنیم.

احمدی نژاد افزود: در لایحه هدفمند کردن یارانه ها پانزده درصد نیز برای تولید در نظر گرفته شده است.

رئیس جمهور با اشاره به تصویب کلیات این لایحه در مجلس افزود: به نظر می رسد مجلس هم اکنون باید وارد بررسی جزئیات این لایحه شود.

وی با اشاره به اینکه برای به سرانجام رساندن این کار بزرگ نیاز به همراهی و همدلی مجلس و دولت است، ابراز امیدواری کرد با تصویب این لایحه در مجلس شاهد آثار آن در لایحه بودجه سال 88 کل کشور باشیم.

رئیس جمهور مباحث مطرح شده درباره آثار قیمتی لایحه هدفمند کردن یارانه ها را مباحثی مهم دانست و گفت: هرنوع هدفمند کردن یارانه ها بدون اصلاح قیمت‌ها بی معنی است و هرنوع واقعی کردن قیمت‌ها بدون در نظر گرفتن منابع لازم برای جبران آنها برای مردم معنا نخواهد داشت.

احمدی نژاد افزود: هدفمند کردن یارانه‌ها و اصلاح قیمت ها هرزمان که اجرا شود باید حداقل یک ماه قبل از آن رقم جبرانی اش در حساب مردم واریز شده باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما نمی خواهیم شوکی به مردم وارد کنیم و به مردم فشار بیاوریم یا نظام بازار را دچار اختلال کنیم.

وی گفت: پیش بینی های لازم در لایحه برای جلوگیری از این آثار صورت گرفته است.
احمدی نژاد در پاسخ به کسانی که اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها را موجب ایجاد تورم بیشتر در کشور می دانند گفت: این مسئله تورم زا نیست بلکه جهشی است که همزمان با اجرای آن استهلاکش هم آغاز می شود.

وی افزود : همه این مسائل با علم روز محاسبه شده است و در مدت دوازده تا هیجده ماه این جهش به صفر می رسد.

رئیس جمهور ایراد دیگری را که به اجرای این لایحه گرفته شده است، پرداخت های نقدی به مردم دانست و گفت: باید به مردم اجازه دهیم تا خود انتخاب کنند.

وی افزود: پرداخت غیر نقدی علاوه بر اینکه نیاز به ایجاد ساختار عریض وطویل و اتلاف منابع دارد برخی مشکلات دیگر را نیز ایجاد می کند.

احمدی نژاد افزود: باید اجازه دهیم مردم منابع خودشان را مدیریت کنند زیرا این اقدام طبیعی در سبد مصرف خانوار و مصرف انرژی تاثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه برخی ها در این باره برخی تعابیر بد به کار می برند گفت: این تعابیر غیرمنصفانه است و جالب اینجاست که کسانی این تعابیر را به کار می برند که خودشان قبلا رقم پرداختی به مردم را اعلام کرده بودند.

پرداخت نقدی یارانه نهایت احترام به مردم است  

 رئیس جمهور با بیان اینکه توزیع کنونی یارانه ها عادلانه نیست گفت: پرداخت نقدی یارانه ها نهایت احترام به مردم است.

آقای احمدی نژاد در ادامه گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم در پاسخ به این سوال که شما در لایحه هدفمند کردن یارانه ها از طرفی می خواهید قیمت ها را آزاد کنید و از طرف دیگر مبلغی را به مردم بپردازید ارتباط این دو چگونه است، تصریح کرد: اگر یارانه دولت به انرژی به طور یکنواخت توزیع می شد دیگر نیازی به این کار نبود.

رئیس جمهور گفت: بیش از 70 درصد یارانه انرژی به سه دهک جامعه تعلق می گیرد و فقط بخش کمی به جیب هفت دهک باقیمانده می رود

.
آقای احمدی نژاد افزود: هم اکنون خانواده هایی هستند که 50 هزار متر مکعب گاز مصرف می کنند و در مقابل خانواده هایی هستند که فقط 2 تا 3 هزار متر مکعب گاز مصرف می کنند؛ در این روش هر کس بیشتر مصرف کند یارانه بیشتری نصیبش می شود.

رئیس جمهور گفت: در مصرف کنونی انرژی کسانی که از درآمدهای بیشتری برخوردارند انرژی بیشتری مصرف می کنند و این صحیح نیست.

آقای احمدی نژاد افزود: وقتی یارانه انرژی باز توزیع می شود حداقل چهار دهک قدرت خریدشان بالا می رود، سه دهک جبران کامل می شوند و سه دهک نیز از میزان پس انداز و توسعه شان کم می شود البته افراد گروه سوم نیز یارانه نصیبشان خواهد شد.

رئیس جمهور افزود: باید یارانه ها را در اختیار خود مردم قرار دهیم تا خودشان مدیریت کنند بنابراین برخی واژه ها (چیزپروری) که برخی ها می گویند اصلا معنا ندارد.

آقای احمدی نژاد گفت: در بخش های دیگر غیر از انرژی نیز روال بر همین طریق است؛ الان در بخش نان سالانه چهار هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت می شود که1200 تا 1300 میلیارد تومان آن پِرت است و مابقی نیز به هدف اصابت نمی‌کند.

رئیس جمهور خطاب به کسانی که از واژه هایی چون گداپروری در پرداخت نقدی یارانه ها به مردم استفاده می کنند گفت: این افراد چه راه حلی پیشنهاد می‌کنند؟
آقای احمدی نژاد افزود: پرداخت نقدی یارانه به مردم نهایت احترام به آنهاست و در اصل به کار بردن این واژه ها توهین به مردم است.

رئیس جمهور با بیان اینکه این حرف ها شعار انتخاباتی برخی ها بود گفت: اتفاقا کسانی این حرف ها را می زنند که در قانون برنامه، اینها را نوشته و ما را مکلف کرده اند که اجرا کنیم.

 رئیس جمهور: من مدعی هستم که این دولت پاک است  

رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها درخصوص کسری یک میلیارد دلاری در واریز پول نفت به خزانه به برخی تیترها و مطالب روزنامه ها اشاره کرد و گفت:‌ من دفترچه ای دارم که در آن مفصل از این مطالب زده اند، برخی منتظر این حرف‌ها هستند تا با تیترها و سخنرانی ها چهره کشور را مشوه کنند.

رئیس جمهور در توضیح حرف‌ها و حدیث‌ها در باره گم شدن یک میلیاردی پول نفت تاکید کرد:‌ متاسفانه حتی برخی نخبگان خبر ندارند که دولت نمی‌تواند مستقیما از درآمدهای نفتی استفاده کند.

احمدی نژاد با تشریح روند حاکم بر دریافت درآمدهای نفتی ازجانب دولت گفت: خود وزارت نفت از فروش نفت خام مطلقا دلاری دریافت نمی‌کند بلکه این خریداران هستند که پس از گشایش اعتبار، هزینه خرید نفت را به حساب‌های خارج از کشور بانک مرکزی می‌ریزند و نه حساب دولت.

رئیس جمهور افزود: ما جایی به نام خزانه داری دولت داریم که درآمدهای نفتی طبق قانون بودجه هر سال به مقدار معینی از آن صرف می شود و اجازه استفاده تحت عناوین گوناگون و طبق احکام بودجه حاصل خواهد شد.

احمدی نژاد روال انتقال پول را از حساب بانک مرکزی به خزانه دولت با عناوینی چون سود سهام دولت در شرکت نفت خواند که در بودجه ذکر می‌شود.

رئیس جمهور افزود: چون درآمد نفت به روز نیست و نفت اول به فروش می رسد و بعد به حساب خزانه دولت واریز می شود در مقطعی حسابرسی در یک خلاء‌زمانی صورت می گیرد که حساب و کتاب ها تکمیل نیست و درآمد نفتی به حساب خزانه ریخته نشده است.

احمدی نژاد اختلاف حسابداری و کم دقتی و اشتباه گزارش دیوان محاسبات را دلیل اصلی این شبهه خواند و ضمن ابراز گلایه از دیوان محاسبات و آنهایی که این گزارش را در مجلس قرائت کردند و پروبال دادند گفت:‌ من مدعی هستم که این دولت پاک است و با این همه فشار و مراقبت و این سیستم دقیق فروش نفت که ابتدا به حساب بانک مرکزی و سپس خزانه وزارت دارایی ریخته می شود آن قدر مستحکم هست که در عین نظارت مستمر سه قوه، امکان چنین اتفاقی نباشد.

احمدی نژاد با انتقاد از کسانی که آمارهای اشتباه در خصوص درامدهای نفتی ارائه می کنند گفت: نمی دانم این از بی سوادی است یا بداخلاقی که از هر ابزاری برای ضربه زدن یا تحریک مردم استفاده می کنند اما در این میان ما مدعی هستیم که این اشتباه محض از سوی کسانی منتشر شده که تعریف خزانه و بانک مرکزی را نمی‌دانند.

احمدی نژاد تصریح کرد: در این روند همه چیز قانون مدار است و همه چیز ریال به ریال کنترل می شود و دقیق تر از همه حسابرسی از بانک هاست.

رئیس جمهور با یادآوری برخی بی توجهی ها در بودجه های قبلی به اختلاف تفریغ بودجه شش میلیاردی در سال های گذشته اشاره کرد و افزود: بعدها مشخص شد چنین نبوده و برخی تنها دنبال فرصتی برای ضربه زدن به چهره کشور هستند.

بگذارید دولت مدیریت کند

رئیس جمهور با اشاره به برخی اظهار نظرها درباره واردات بدون مجوز بنزین گفت: وزارت نفت موظف است نیازهای داخلی سوخت را تأمین کند و همواره باید یک حد استراتژیکی از ذخیره داشته باشد.

آقای احمدی نژاد افزود: وزارت نفت لحظه ای و به طور مستمر خرید می کند و طبق قانون بودجه 87 نیز این خرید باید از محل 3000 میلیارد تومان در نظر گرفته شده برای این منظور باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت میزان مصرف کشور را می داند و میزان واردات را نیز محاسبه می کند، گفت: گازوئیل و بنزین خریداری شده با متوسط قیمت سال حدود 3000 میلیارد تومان می شود اما وزارت نفت می‌گوید که بیش از این هزینه کرده است.

آقای احمدی نژاد افزود: دولت به وزارت نفت اعلام کرده است اسناد لازم درباره خرید بیش از 3000 میلیارد تومان را ارائه کند و در صورتی که نیاز باشد لایحه به مجلس می‌فرستیم.

وی افزود: احساس می کنم که بعضی جوسازی ها البته نه در مجلس به خاطر این است که بیان کنند دولت قانون را اجرا نمی کند که این بی انصافی است و باید بگذارند تا دولت مدیریت کند.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش دیوان محاسبات تصریح کرد: در همین گزارش اگر اسناد دیده شود می بینند که تخلفی اتفاق نیفتاده است.

آقای احمدی نژاد اضافه کرد: سالانه ده‌ها میلیون عملیات مالی در کشور انجام می‌شود و در گزارش دیوان محاسبات آمده که حدود 2000 عملیات مالی سندش نیامده است که می‌آید.

رئیس جمهور تصریح کرد: هر سال هم چنین مسائلی در بودجه بوده است ولی قرائت نمی کردند حال تصمیم گرفته اند که قرائت کنند، این حق مجلس است.

آقای احمدی نژاد گفت: برخی می خواهند فضایی درست کنند که دولت پاک نیست و این بی انصافی است، این دولت قانون گراترین دولت است.

تراز بازرگانی غیرنفتی به سمت مثبت در حال حرکت است 
 
رئیس جمهور گفت: تراز بازرگانی غیرنفتی ما به سمت مثبت حرکت می‌کند.

آقای احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در گفتگوی زنده رادیو و تلویزیونی با اشاره به برخی اظهار نظرها مبنی بر تناسب نداشتن صادرات و واردات افزود : در قوانین برنامه هیچ وظیفه ای برای کنترل واردات وجود ندارد و در قانون درباره صادرات غیر نفتی تاکید شده است.

وی با اشاره به اینکه درصدد بالاتر بردن تراز بازرگانی غیرنفتی هستیم گفت: تحقق این موضوع جزو آرزوهای چهل سال اخیر ماست.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه کل صادرات غیر نفتی انجام شده در سه برنامه (15 سال) پنجاه و سه میلیارد دلار بوده است افزود: صادرات غیر نفتی در سه سال و 9 ماه گذشته 54 و نیم میلیارد دلار بوده است در حالی که بر اساس برنامه چهارم توسعه می بایست میزان صادرات غیر نفتی پنجاه و سه میلیارد دلار باشد که هم اکنون از این میزان       گذشته‌ایم.

احمدی نژاد به جهش صورت گرفته در صادرات غیر نفتی اشاره کرد و گفت: صادرات غیر نفتی در سال 83 ،‌هفت میلیارد دلار و در سال 86 بیست میلیارد دلار بوده است.

رئیس جمهور درباره نسبت صادرات غیر نفتی به کل واردات افزود: این نسبت در سال 83، بیست و دو درصد و در سال 86، سی و دو درصد بوده است.

احمدی نژاد با انتقاد از جنجال برخی رسانه ها مبنی بر واردات بی رویه در دولت نهم گفت: این دولت فقط کالاهای اساسی را که تکلیف بودجه بوده وارد کرده است.

رئیس جمهور گفت: واردات کالاها را فقط می توانیم با افزایش میزان تعرفه کنترل کنیم و این میزان در دولت نهم بیشترین بوده است.

احمدی نژاد کالاها را به سه دسته سرمایه‌ای، واسطه ای و مصرفی تقسیم کرد و گفت: از کالاهای سرمایه ای و واسطه ای سود بازرگانی گرفته نمی شود و همه عوارض به کالاهای مصرفی منتقل می‌شود.

وی درباره واردات میوه نیز گفت: به جای اینکه میوه‌های برداشت شده در مهر ماه برای شب عید ذخیره شود و مقادیر زیادی از بین برود در همان زمان میوه ها را صادر و معادل آن را وارد می کنیم و دیگر پول انبارداری نمی‌دهیم.

رئیس جمهور این اقدام را منطقی دانست و افزود: البته این اقدامات را دولت انجام نمی دهد بلکه دولت فقط هدایت کننده است.

ایران تعیین کننده مناسبات جهانی است 
 
رئیس جمهور جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران را در جهان بسیار ممتاز دانست.

آقای احمدی نژاد افزود: هر جای جهان، ایران را در تراز بزرگ ترین قدرت های جهان می سنجند و نقش، ادبیات و جهت گیری های کشورمان در مناسبات جهانی تعیین کننده است.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه معادلات جهان در خاورمیانه شکل می گیرد گفت: حضور فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جهان بسیار آشکار است و به ادبیات روز مردم تبدیل شده است.

احمدی نژاد تصریح کرد: به لطف خدا و ایستادگی ملت اکنون تهدید نظامی از کشورمان برطرف شده و این، حاصل ایستادگی ملت و فضای انقلابی و آرمانی حاکم بر کشور است.
رئیس جمهور گفت: اگر فضای انقلابی و آرمانی وجود داشته باشد و ملت متحد بایستد می تواند همه موانع را از پیش روی خود بردارد و در صورت بی تفاوتی و سستی، دشمنان حتی در منازل ما نیز رخنه می کنند زیرا اخلاقشان این گونه است.

احمدی نژاد افزود: ملت ایران سیاست های گوناگون را تجربه کرده است.

رئیس جمهور گفت: اقتدار یک ملت از درون آن می‌جوشد و موجب عقب نشینی دشمنان می‌شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه نخست وزیر کشوری درباره موضوع هسته ای ایران و عقب نشینی مسئولان با وی بحث و مذاکره می کرد و در پایان پاسخ منفی شنید افزود: وی از این موضع محکم مسئولان ایران تعجب کرد.

رئیس جمهور گفت: من به این مقام خارجی گفتم اگر این گونه نباشیم دشمنان مرزی برای خود قائل نخواهند بود و باید برای حفظ استقلال کشور این گونه محکم عمل کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش درباره نامه هایی که به وزیر کشور در خصوص حقوق شهروندی نوشته است گفت: این طرح قبلا تهیه و برای صیانت از حریم اجتماعی تدوین شده است.

احمدی نژاد افزود: ‌متاسفانه وزارتی که باید این کار را مدیریت می کرد آن را انجام نداد و فقط به فعالیت انتظامی پرداخت در صورتی که اساس این طرح، فرهنگی بود.

رئیس جمهور گفت: از وزیر اسبق کشور (پورمحمدی) خواسته بودم که این کار فرهنگی را انجام دهد و وزیر بعدی آن نیز عمر وزارتش کفاف نداد.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه باید با افرادی که به طور سازماندهی شده در صدد تخریب محیط اجتماعی هستند طبق قانون برخورد شود افزود: بیشتر مردم ایران به ویژه جوانان از بهترین و پاک ترین مردم جهان هستند و بر اعتقادات اسلامی و فرهنگی خود ایستاده اند و حتی برای آن فداکاری و هزینه می کنند.

رئیس جمهور درباره زمان ابلاغ این طرح به وزیر کشور گفت: این کار از گذشته در دستور کار دولت بوده است و هر وقت این فعالیت انجام شود برخی از آن انتقاد می کنند.

احمدی نژاد با تشکر از زحمات نیروی انتظامی برای اجرای طرح امنیت اجتماعی گفت: این طرح انتظامی نیست بلکه فرهنگی است و عناصر فرهنگی باید با کمک گرفتن از مردم آن را اجرا کنند.

رئیس جمهور گفت: ‌در 20 جلسه تخصصی به مدیران مربوط برای اجرای این طرح تذکر دادم اما متاسفانه در اجرا تاخیر انجام شد و در روزهای گذشته نیز خبرهای ناخوشایندی شنیدم که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

منتظر تغییرات واقعی در امریکا هستیم

رئیس جمهور گفت: منتظر تغییرات واقعی در امریکا هستیم و این فقط نگاه ملت ایران نیست.
آقای احمدی نژاد در ادامة گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم درباره شعار «تغییر» اوباما و گفتگو با ایران افزود: تغییر یک ضرورت و دیکته شده است یعنی دنیا و مردم امریکا به نقطه ای رسیده اند که باید رفتار سردمداران امریکا عوض شود و اگر عوض نشود، ادامة زندگی محال می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه حفظ موجودیت امریکا به تغییر بنیادی وابسته است، گفت: رفتار باید عوض شود و این مستلزم آن است که مبانی عوض شود؛ اگر قرار باشد همان کالای قبلی را در زر ورق جدید ارائه کنند به سرعت لو خواهد رفت، دنیا خواهد فهمید و عکس العمل ها خیلی تند خواهد بود.

آقای احمدی نژاد افزود: بدترین عکس العمل‌ها را مردمی نشان خواهند داد که خود رأی داده‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه منتظریم نشانه‌های تغییر واقعی را در امریکا ببینیم، تصریح کرد: گفتن تغییر یک حرف است که باید دید در صحنة عمل واقعاً چه تغییر بنیادی اتفاق می‌افتد.

آقای احمدی نژاد گفت: من در کرمانشاه این شعار را تشویق هم کردم؛ آقای بوش بنایش بر این بود که همة ملت‌ها را تحقیر کند و با حملة نظامی حقوق ملت ها را به جیب یک سری سرمایه دار بریزد؛ آیا حالا هم قرار است همان اتفاق با یک ادبیات نرم، لبخند و قدرت هوشمند بیفتد یا نه واقعاً توبه کرده اند؟

رئیس جمهور افزود: به عنوان مثال ملت فلسطین، ملتی است که از سرزمینش رانده و حقوقش ضایع شده است، آیا تغییری که رئیس جمهور امریکا گفته است شامل بازپس گرداندن حقوق ملت فلسطین هم می‌شود؟

آیا قرار است حقوق ملت افغانستان نیز به رسمیت شناخته شود؟ آیا بناست این شبکه اقتصادی چپاولگر که منابع ملت ها را غارت می کند و نقاط ضعف ملت ها را به سایر ملل منتقل می کند اصلاح شود؟

آقای احمدی نژاد ادامه داد: آیا با شعار تغییری که مطرح کرده‌اند قرار است شورای امنیت اصلاح شود؟

آیا قرار است زورگویی از بین برود؟ آیا مانع شدن در مقابل ملت ها و جلوگیری از پیشرفت آنها از بین خواهد رفت؟ آیا با این تغییرات از پیشرفت ملت ها خوشحال می شوند؟


رئیس جمهور با بیان اینکه بالاخره ما منتظر این هستیم که تغییرات واقعی اتفاق بیفتد، گفت: اینها فقط نگاه ملت ما نیست، خیلی ها با چشمان تیزبینشان ببینند آیا تغییر واقعی اتفاق می افتد یا نه.

آقای احمدی نژاد افزود: اگر تغییر واقعی اتفاق بیفتد، خود به خود بقیة معادلات هم عوض می‌شود.

رئیس جمهور در پاسخ به این سؤال که آیا این تغییر معادلات شامل روابط ایران و امریکا نیز خواهد شد تصریح کرد: کلاً همة روابط به شکل دیگری خواهد شد، باید در آن شرایط حرف زده شود.

آقای احمدی نژاد گفت: اما اگر تغییر واقعی در امریکا اتفاق نیفتد، روابط همان روابط است؛ حال در این شرایط چه باید کرد؟

رئیس جمهور افزود: ما که به اقتضای شرایط و بر اساس منافع ملی خودمان و البته برای صلح و عدالت جهانی بهترین تصمیم را می گیریم، منطقی هم هستیم، نه زور خواهیم گفت و نه چیزی را تحمیل خواهیم کرد؛ اما مهم آن است که باید آن تغییر اتفاق بیفتد.

آقای احمدی نژاد گفت: اینکه می گویند در حال حاضر در حال برنامه ریزی هستیم باید ببینیم تغییری که شعارش را داده اند در کجاست، این را باید خودشان اعلام کنند که این تغییر در کجاست.

رئیس جمهور گفت : ایران از مرحله هسته ای عبور کرده و هرکس بخواهد در این زمینه حرف بزند، خودش را خراب کرده است.

احمدی نژاد افزود: زمانی تغییر حاصل می شود که آنها به خودشان بگویند ما چه کاره هستیم که دخالت کنیم و هروقت جواب قانع کننده ای برای خود و دیگران داشتند این را می توان تغییر عنوان کرد.  

فضای آرمانی باعث سرعت پیشرفت کشور است

 رئیس جمهور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی حرکت ملت ایران شتابی مستمر به خود گرفت و وقتی فضا آرمانی می شود این سرعت و شتاب بیشتر می‌شود.

آقای احمدی نژاد در ادامه گفتگوی مستقیم رادیو و تلویزیونی با مردم افزود: کسانی که این سرعت و شتاب را تکذیب می کنند در حقیقت این سرعت را با معادلات خودشان حساب می کنند و نمی توانند آن را باور کنند.

رئیس جمهور به برخی عملکرد های نظام اسلامی و دولت نهم اشاره کرد و گفت: تولید آلومینیوم از 25 هزار تن در سی سال پیش به 218 هزارتن در سال هشتاد و چهار و 457 هزارتن در سال جاری افزایش یافته است، به عبارت دیگر در سه سال و نیم اخیر بیش از همه تاریخ ایران به تولید آلومینیوم اضافه شده است.

احمدی نژاد با اشاره به نبود هیچ گونه تولید مس در کشور در زمان پیروزی انقلاب اسلامی گفت : تولید مس در کشور در سال هشتاد و چهار به 178 هزار تن و هم اکنون به 260 هزار تن افزایش یافته است.

رئیس جمهور افزود: ظرفیت تولید سالانه سیمان از شش میلیون و دویست هزار تن در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، هم اکنون به سی و شش میلیون تن رسیده است.

وی گفت: ظرفیت تولید سیمان تا 110 هزار تن درکشور در حال تکمیل است و به زودی جشن خودکفایی تولید سیمان در کشور برگزار می‌شود.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه ظرفیت تولید زغال سنگ در زمان پیروزی انقلاب اسلامی یک میلیون تن بود که این ظرفیت تا پیش از روی کار آمدن دولت نهم باقی مانده بود گفت: در سه سال و نیم اخیر تولید زغال سنگ به بیش از دو میلیون تن افزایش یافته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دریافتی خانوارهای زیرپوشش کمیته امداد امام و سازمان بهزیستی در سال های هشتاد ویک تا هشتاد وسه، هشت تا شانزده هزار تومان در ماه بود گفت: این رقم در دولت نهم به سی و پنج تا شصت هزار تومان رسید.

احمدی نژاد فضای ورزشی ایران تا آغاز به کار دولت نهم را سه هزار و 850 فضا اعلام کرد و گفت: در سه سال و نیم اخیر دو هزار و 500 فضای ورزشی به این تعداد اضافه شده است.
وی گفت: در فاصله سال های 80تا84 ، یک میلیون و 200 هزار مترمربع فضای ورزشی در کشور ساخته شد ، در حالی که در سه سال و نیم دولت نهم 8 میلیون متر مربع به فضای ورزشی کشور اضافه شده است.

رئیس جمهور به کسب مدال های جهانی و آسیایی به دست ورزشکاران ایرانی اشاره کرد و گفت: تا سال 1384 ، سیصد و هشتاد و پنج مدال برای کشور به دست آمد، اما در سه سال و نیم اخیر ، 127 مدال برای کشور به دست آمده است، به عبارت دیگر یک سوم مدالها در تاریخ کشور در این مدت کسب شده است.

احمدی نژاد با بیان اینکه وقتی روحیه آرمانی در کشور به وجود آید ، ورزشکار هم می درخشد گفت: روحیه آرمانی در این سه سال و نیم خیلی اوج گرفته است.

رئیس جمهور افزود: وقتی که جنگ آغاز شد کسانی تا سال شصت فضا را تخریب         می‌کردند و ما تا آن زمان پیشرفت نداشتیم، اما وقتی عوامل تخریب از صحنه سیاسی کشور کنار گذاشته شد، فضا برای پیروزی ها مهیا شد.

احمدی نژاد رشد ورود گردشگر به کشور را نیز از شاخص های پیشرفت ایران اسلامی دانست و گفت: در حالی که در سال 83 ، هشتصد هزار گردشگر به ایران سفرکرده بودند، در سال هشتاد وشش ، دو میلیون و دویست هزار گردشگر به کشورمان آمدند و این برخلاف حرف هایی است که برخی ها می گویند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حدود 25 سال است که کارمند دولتم ،‌گفت: ‌اگر مجموعه مدیریت کشور و مردم مانند وزرا و استانداران کنونی کار کنند طبیعی است که سرعت رشد کشور چند برابر شود.

احمدی نژاد با تشکر ویژه از همه خادمان انقلاب به ویژه همکاران خود در دولت گفت: ‌‌همکار انم ،‌فداکارانه در حال فعالیتند و از جان و سلامت خود مایه گذاشته اند تا فاصله ها را پرکنند

کد خبر 75548

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز