به گزارش همشهری آنلاین، اما موش صحرایی خوراک این روزهای مردم مالاوی، کشور بحران زده آفریقا شده است. مردم این کشور فقیر که بیش از ۸۵ درصدشان در روستاها زندگی میکنند، موشهایی را که در مزارع کشاورزی به میوهها و سبزیجات حمله میکنند، میگیرند، میپزند و میخورند.
گاهی هم که تعداد موشها زیاد باشد، آنها را با نمک خشک میکنند و برای روزهای بعد نگه میدارند. این غذا حتی در دکههای کنار جاده هم پیدا میشود. مردم بومی به این موش «کاپوکو» میگویند که خاکستری رنگ با دمی کوتاه است و از شانس بد آفریقاییها گوشت کمی هم دارد.
جوانان روستایی برای شکار موشها یا دنبال موشها میدوند یا با تلههای دستی موشهایصحرایی را به دام میاندازند. از تلههای رایج در مالاوی کندن چالهای است که در زیر آن کوزههای آب میگذارند و رویش را با خاک رس میپوشانند، کمی سبوس روی آن میپاشند و به این طریق موشها را گیر میاندازند.
بعد هم، حیوان در دام افتاده را خفه میکنند و بعد میپزند! مالاوی کشور فقیر جنوب شرقی آفریقا با ۱۲ میلیون نفر جمعیت به ناچار از روی گرسنگی و خشکسالیهای طولانی به خوردن موش روی آورده وگرنه ذائقه غذایی آنها هم فرقی با بقیه مردم جهان ندارد.
نظر شما